Hej, szukam koleżanki/przyjaciółki do spotkania na kawę, na spacer, do babskich pogaduszek o d...e maryny.
Mam 41 lat, spokojne życie na wsi, chętnie wyrwę się od czasu do czasu do jakiejś knajpki, żeby pogadać o życiu z sympatyczną babeczką w podobnym wieku.
Jest tu ktoś taki, kto szuka bratniej duszy, albo po prostu koleżanki. Napisz, pogadajmy w sieci o sieci
2 2024-07-26 15:41:12 Ostatnio edytowany przez Motocyklistka (2024-07-26 22:03:56)
pozdrowienia z okolicy
Wiek mamy zbliżony ;-) koty i facet też się zgadza
I mam rozgrzebany obraz po numerach :-)
3 2024-07-28 12:21:59 Ostatnio edytowany przez Bluegirl82 (2024-07-28 12:26:23)
Hejo, niesamowite że ktoś odpisał na mój zew, dążący do poznania się!!! Bardzo się cieszę, oh yeah
Hejo, niesamowite że ktoś odpisał na mój zew, dążący do poznania się!!! Bardzo się cieszę, oh yeah
Poucinało resztę posta, pisałam że jeśli nick mówi o zamiłowaniu do dwóch kółek to chylę czoła
Tak, dwa kółka to moja miłość
Zaraz obok faceta, który również jest jak najbardziej motocyklowy
Łooo, no to fajnie że macie wspólną pasję. Mój wpadł w tym roku na pomysł, że chciałby zrobić prawko na motor. Zastanawiam się czy nie przechodzi kryzysu wieku średniego, ale twierdzi że marzył od dawna hehe
Jak większość facetów po 40
Niech robi, zawsze kasę właduje w motocykl, zamiast przepić albo przepalić, albo przehazardować
a i wspólne wycieczki mogą Ci się spodobać
Kto wie, może? Lubię adrenalinę ale z głową zobaczymy co z tego będzie. A jak tam u ciebie? Dokończyłaś obraz? Na takie sprawy dobra pogoda gdy pada
Obraz czeka na jesień
Szkoda mi chwilowo pogody
nie wiem, jak to się stało, że nie odpisałam wcześniej. Mam wrażenie, że ostatnie dni uciekają przez palce.
jesteś przed/po urlopie?
Oooo, a ja też z okolicy i wiekiem jakby podobnie I nawet w obrazach też robię, ale bez numerków xD
obrazy bez numerków, to już level za wysoki dla mnie
w sensie mogę, drzewko, jabłuszko
Czy post umarł?:) Tutaj tez kobitka w wieku 40 z lekkim haczykiem. Chętnie poznam kobitki w podobnym wieku, wyjdę na przysłowiową kawę.
Kobitki żyjecie tam ? Post dodany dawno, ale może aktualny ?