Dlaczego ludzie odchodzą z pracy? Podziel się swoją opinią! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Dlaczego ludzie odchodzą z pracy? Podziel się swoją opinią!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Dlaczego ludzie odchodzą z pracy? Podziel się swoją opinią!

Drodzy forumowicze,

Myślę, że temat ważny i głos kobiet też jest tutaj potrzebny!

Pracujecie w firmach i codziennie widzicie, co dzieje się wewnątrz organizacji. Chcemy poznać prawdziwe przyczyny, dla których ludzie decydują się na odejście z pracy. Wasze doświadczenia i obserwacje są dla nas niezwykle cenne.

Zapraszam Was do wypełnienia krótkiej ankiety, która pomoże stworzyć raport na temat dynamiki w miejscach pracy. Wyniki ankiety będą dostępne dla wszystkich za darmo.

Wypełnij ankietę tutaj: forms.gle/mBCJurXDuLAAL24U7

Dlaczego warto wziąć udział?

- Wasza opinia pomoże zrozumieć, co naprawdę dzieje się w firmach.
- Raport może być przydatny dla pracodawców i pracowników, aby poprawić warunki pracy.

Proszę o Wasze wsparcie:

- Wypełnijcie ankietę i podzielcie się swoimi doświadczeniami.
- Udostępnijcie ten post, aby jak najwięcej osób mogło wziąć udział.

Dziękuję za Waszą pomoc i zaangażowanie.

Nazywam się Bartek i prowadzę bloga mediabrand
Wraz ze znajomymi prowadzę Centrum Ankietowe, gdzie publikujemy raporty na podstawie zebranych danych. Wszystko robimy non-profit. Taki raport można wykorzystać np. w pracy lub w pracach dyplomowych, na studiach itp. Jak klikniecie w ankietę, to wszystko jest opisane smile

Pytacie, dlaczego? Kiedyś pisałem pracę dyplomową na studiach i ciężko mi było znaleźć dane z polskiego rynku.

Jeśli nie chcecie, to nie musicie wypełniać ankiety. Nic na siłę!

Życzę cudownego dnia!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego ludzie odchodzą z pracy? Podziel się swoją opinią!

1. Bo nie chca pracowac
2. Bo nie musza pracowac
3. Bo maja male dzieci
4. Bo opiekuja sie kims chorym
5. Bo sie wyprowadzaja
6. Bo sa zle traktowane w pracy
7. Bo maja depresje
Wiele jest mozliwosci

3

Ja zmieniam pracę w jednym momencie: kiedy ilosć obowiazków przestaje wspolgrac z wysokoscia wyplaty.

4

Lady Loka napisał/a:

Ja zmieniam pracę w jednym momencie: kiedy ilosć obowiazków przestaje wspolgrac z wysokoscia wyplaty.

Dokladnie to jest bardzo dobry powod

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Dlaczego ludzie odchodzą z pracy? Podziel się swoją opinią!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024