gdy po latach ciało kobiety się zmienia na gorsze, facet ma już mniejsze pożądanie z tym związane to czy propozycja ze strony faceta aby urozmaicać życie seksualne odważną bielizną lub innymi gadżetami, tak aby pożądanie wróciło byłaby dla was do przyjęcia?
gdy po latach ciało kobiety się zmienia na gorsze, facet ma już mniejsze pożądanie z tym związane to czy propozycja ze strony faceta aby urozmaicać życie seksualne odważną bielizną lub innymi gadżetami, tak aby pożądanie wróciło byłaby dla was do przyjęcia?
A jaki masz z tym problem?
Następne pytanie poglądowe?
4 2024-06-04 15:38:19 Ostatnio edytowany przez Noble (2024-06-04 15:38:49)
W stałym związku po paru latach seks tylko w celach prokreacyjnych, po ciemku i przez dziurę w prześcieradle.
Gorzej jeśli pożądanie wróci, ale do gadżetów.
Nie chcialoby mi sie. Jak zmienia sie na gorsze to niech szuka lepszego, ja jestem bardziej skupiona na tym czy mi sie on podoba, a nie czy ja jemu.
gdy po latach ciało kobiety się zmienia na gorsze, facet
bierze kochankę
elżbietka.x napisał/a:gdy po latach ciało kobiety się zmienia na gorsze, facet
bierze kochankę
Dokładnie, bo jego ciało się nie zmienia
gdy po latach ciało kobiety się zmienia na gorsze, facet ma już mniejsze pożądanie z tym związane
ciało faceta tez zmienia się na gorsze, starzeje się i kobieta ma mniejsze pożądanie
10 2024-07-02 15:29:49 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2024-07-02 15:33:19)
Jestem rozczarowany, jeszcze nie było linku z sexgadżetami?
Farmer napisał/a:elżbietka.x napisał/a:gdy po latach ciało kobiety się zmienia na gorsze, facet
bierze kochankę
Dokładnie, bo jego ciało się nie zmienia
Nie, bo kochanka nie zrzędzi