Wysyłać kwiaty czy nie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wysyłać kwiaty czy nie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Wysyłać kwiaty czy nie?

Cześć drogie Panie, mam pytanie

Jakiś czas temu rozstałem się z dziewczyną, nie mamy teraz ze sobą kontaktu, nie wiem co u niej i czy w ogóle chce ze mną gadać i chciałbym to zmienić.

Moje pytanie brzmi następująco:

Czy jest sens wysyłać kwiaty byłej dziewczynie(na urodziny) po dość długim okresie bez jakiegokolwiek kontaktu. Niechcę wyznawać jej miłości, chciałbym żeby jej się zrobiło przyjemnie w dniu urodzin i spróbować naprawić nasz kontakt. Podejrzewam że jest na mnie za coś zła bo usunęła mnie z facebooka, ale jestem pewny że ktoś jej coś nagadał, nieprawdę, bo nie mam sobie nic do zarzucenia.
Wiem tyle że niema nikogo, więc kwiatami nic złego nie zrobię.
Jak w byście na takie coś zareagowały?

Nie, zwykła wiadomość nie wchodzi w grę.

Z góry dziękuję z odpowiedzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wysyłać kwiaty czy nie?

Nie. Daj jej spokój, jakby chciała mieć z tobą kontakt, to by się odezwała.

3 Ostatnio edytowany przez PiotrNet77 (2024-04-11 13:43:53)

Halina3.1 napisał/a:

No nie wiem. Kiedyś po rozstaniu, po kilku miesiącach, przyjechałem z kwiatami na walentynki do mojej ex. 2 miesiące po tym "incydencie" byliśmy znowu razem.

Aaa...autorze, spodziewaj się tego, że ona już jest z kimś innym. Rzadko kiedy kobiety odchodzą w pustkę.

4

PiotrNet77 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

No nie wiem. Kiedyś po rozstaniu, po kilku miesiącach, przyjechałem z kwiatami na walentynki do mojej ex. 2 miesiące po tym "incydencie" byliśmy znowu razem.

To ta ex co rozwod dopiero co byl?

5

Halina3.1 napisał/a:
PiotrNet77 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Tak :-D Ale ja nie żałuję, bo dzięki tej miłości mamy wspaniałe dziecko.

6

Tak wie że może nie być sama, trudno smile

7

PiotrNet77 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Aaa...autorze, spodziewaj się tego, że ona już jest z kimś innym. Rzadko kiedy kobiety odchodzą w pustkę.

Dokładnie. Nie zawracaj sobie głowy. Ja już posuwa ktoś inny.
Koło fajnych dziewczyn ciągle się ktoś kręci.
Teraz spotykam się z taką przyjemna dziewczyna z Brazylii. Pracuje w restauracji. Praktycznie codziennie ktoś do niej podbija. A to współpracownik da jakiś prezent, klient da duży napiwek i poprosi o nr telefonu etc..
Tak więc jak pisza ludzie powyżej.. odpuść..już za późno.

8

Mariusz 1984 napisał/a:
PiotrNet77 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Dokładnie. Nie zawracaj sobie głowy. Ja już posuwa ktoś inny.
Koło fajnych dziewczyn ciągle się ktoś kręci.
Teraz spotykam się z taką przyjemna dziewczyna z Brazylii. Pracuje w restauracji. Praktycznie codziennie ktoś do niej podbija. A to współpracownik da jakiś prezent, klient da duży napiwek i poprosi o nr telefonu etc..
Tak więc jak pisza ludzie powyżej.. odpuść..już za późno.

A niech wyśle. Nie wyjdzie z tamtym, to będzie chciała wrócić do byłego.

9

Kto to Wie. Wyslij.
W najgorszym wypadku oleje Cie  albo uzna za stalkera

10

Jeżeli chcesz je wysłać dziewczynie, którą Twój przyjaciel ze Szczytna spotkał wczoraj w X to nie.

11

PiotrNet77 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:
PiotrNet77 napisał/a:

Koniec koncow sie rozwiedliscie i zostala ci trauma do kobiet. Dziecko se mozna zrobic z prawie kazdym, ty sie zdecydowales je zrobic ze srednio dobrana do siebie osoba. Nie wiem czy to takie rozsadne zbey innym doradzac schodzenie sie z bylymi patrzac na to jak bylo u ciebie.

12 Ostatnio edytowany przez PiotrNet77 (2024-04-11 17:42:57)

Halina3.1 napisał/a:
PiotrNet77 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Koniec koncow sie rozwiedliscie i zostala ci trauma do kobiet. Dziecko se mozna zrobic z prawie kazdym, ty sie zdecydowales je zrobic ze srednio dobrana do siebie osoba. Nie wiem czy to takie rozsadne zbey innym doradzac schodzenie sie z bylymi patrzac na to jak bylo u ciebie.

U mnie było naprawdę fajnie, ale po prostu do siebie nie pasowaliśmy. Relacje mamy cały czas poprawne.

Trauma do kobiet została mi po kimś innym i po tym co słyszę dookoła o kobietach/żonach/partnerkach. Jest to przerażające, ale próbuję sobie to wytłumaczyć, że taka jest po prostu Wasza natura.
A co do M. to myślę, wiem, że do siebie bardzo pasujemy, ale....coś jej nie pasuje i nie był to rozwód....może ją zawiodłem...może faktycznie ta upartość/chore ambicje w niej od wielu wielu lat, że chce być wolna finansowo, niezależna, wolna.... Prawdy raczej nigdy się nie dowiem. Ona sama musi jeszcze wiele doświadczyć w swoim życiu, by docenić to co ma. Przecież była 10 lat w małżeństwie, 2.5 roku w separacji, jakiś traumatyczny "romans" później.

13

PiotrNet77 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:
PiotrNet77 napisał/a:

U mnie było naprawdę fajnie, ale po prostu do siebie nie pasowaliśmy. Relacje mamy cały czas poprawne.

Trauma do kobiet została mi po kimś innym i po tym co słyszę dookoła o kobietach/żonach/partnerkach. Jest to przerażające, ale próbuję sobie to wytłumaczyć, że taka jest po prostu Wasza natura.
A co do M. to myślę, wiem, że do siebie bardzo pasujemy, ale....coś jej nie pasuje i nie był to rozwód....może ją zawiodłem...może faktycznie ta upartość/chore ambicje w niej od wielu wielu lat, że chce być wolna finansowo, niezależna, wolna.... Prawdy raczej nigdy się nie dowiem. Ona sama musi jeszcze wiele doświadczyć w swoim życiu, by docenić to co ma. Przecież była 10 lat w małżeństwie, 2.5 roku w separacji, jakiś traumatyczny "romans" później.

Albo zastanowić się 2 razy i niedoświadczać.

14

Tomaszszczytno napisał/a:

Czy jest sens wysyłać kwiaty byłej dziewczynie(na urodziny) po dość długim okresie bez jakiegokolwiek kontaktu. Niechcę wyznawać jej miłości, chciałbym żeby jej się zrobiło przyjemnie w dniu urodzin i spróbować naprawić nasz kontakt.

Ty nie chcesz jej sprawić przyjemności, tylko kombinujesz jak załatwić swoje sprawy. W dodatku tak, abyś nie musiał wiele działać, czyli chciałbyś rzucić gdzieś sto złotych ... no albo 150... i aby ktoś to za Ciebie załatwił — coś w stylu kurier zawiezie kwiaty, a ona się z Tobą skontkatuje, i będziesz wielkim zwycięzcą, co?

Niechcę wyznawać jej miłości, chciałbym żeby jej się zrobiło przyjemnie w dniu urodzin i spróbować naprawić nasz kontakt.

Aby naprawić kontakt... należy się skontaktować.

"Hej cześc... dzisiaj twoje urodziny, wszystkiego najlepszego, myślę o Tobie często, wspominam nasze fajne chwile, jestem ciekaw co u Ciebie. "

Podejrzewam że jest na mnie za coś zła bo usunęła mnie z facebooka, ale jestem pewny że ktoś jej coś nagadał, nieprawdę, bo nie mam sobie nic do zarzucenia.

Biorąc pod uwagę pomysł z kwiatami, wyznawanie miłości to śmiem podejrzewać że jednak jesteś trochę "creepy" jak to młodzież mówi.

Wiem tyle że niema nikogo, więc kwiatami nic złego nie zrobię.

Yyy... what?

https://www.meme-arsenal.com/memes/cb724603ebafcdc0d31fe6f2e5c8a36b.jpg

https://www.meme-arsenal.com/memes/cb724603ebafcdc0d31fe6f2e5c8a36b.jpg

Ojej... czemu?

Aaa... jesteś zablokowany na fejsie czy innym badziewiu?
No to pozostaje poczta i list zwykły. Tylko nie drukuj, ale napisz ręcznie... piórem ... hłe, hłe... smile

15

Chyba nie wszyscy przeczytali dokładnie i że zrozumieniem co napisałem smile w sumie to nie wiem czemu to tu napisałem, i tak wyślę te kwiaty smile dziękuję za dyskusje

16

Chyba nie wszyscy przeczytali dokładnie i że zrozumieniem co napisałem smile ...

No tak... nie twoja wina, to inni nie przeczytali i nie zrozumieli.
A dziewczyna pewnie nie doceniła Cię i się pomyliła, że nie jest już z Tobą i na fejsie Cię zablokowała.

https://memes.ucoz.com/_nw/18/81922807.jpg

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wysyłać kwiaty czy nie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024