Czy dla was taka scena byłaby czymś normalnym ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Czy dla was taka scena byłaby czymś normalnym ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Czy dla was taka scena byłaby czymś normalnym ?

Chodzi o to że wczoraj rano do mojego i mojego męża pokoju przyszła nasza 6-letnia córka. Chciała pokazać nam że wypadł jej mleczak. W pierwszej kolejności otworzyła buzię i pokazała mi a następnie mojemu mężowi, no i po tym on ją do siebie przytulił. Teoretycznie nie byłoby w tym nic dziwnego problem polegał na tym że spaliśmy, więc też byliśmy w swoich strojach do spania, a w przypadku mojego męża są to same bokserki, co oznacza że on ją przytulił jak był praktycznie nagi. No i teraz mam do was pytanie. Czy waszym zdaniem można to uznać za normalne ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy dla was taka scena byłaby czymś normalnym ?
olkuska11 napisał/a:

Chodzi o to że wczoraj rano do mojego i mojego męża pokoju przyszła nasza 6-letnia córka. Chciała pokazać nam że wypadł jej mleczak. W pierwszej kolejności otworzyła buzię i pokazała mi a następnie mojemu mężowi, no i po tym on ją do siebie przytulił. Teoretycznie nie byłoby w tym nic dziwnego problem polegał na tym że spaliśmy, więc też byliśmy w swoich strojach do spania, a w przypadku mojego męża są to same bokserki, co oznacza że on ją przytulił jak był praktycznie nagi. No i teraz mam do was pytanie. Czy waszym zdaniem można to uznać za normalne ?

Tak

3

Nie był nagi, był w bokserkach.

4

0meqaO24 napisał/a:

No a od kiedy jest to bycie ubranym ? Jak zobaczysz faceta na ulicy w samych bokserkach też powiesz że jest ubrany ?

5

olkuska11 napisał/a:
0meqaO24 napisał/a:

No a od kiedy jest to bycie ubranym ? Jak zobaczysz faceta na ulicy w samych bokserkach też powiesz że jest ubrany ?

Ja pierdziele przeciez on byl w lozku to co mial byc w ubraniach. Juz ojciec corki nie moze przytulic, bo wszystko sie z jednym kojarzy? No wypadl jej zab moze sie zestresowala to ja maz przytulil, a Ty nic

6

olkuska11 napisał/a:
0meqaO24 napisał/a:

A powiesz, że goły!? Nie wiesz, że goły, oznacza bez niczego?
Jak już, to mogłaś użyć formy topless, czyli w stroju ograniczającym się do majtek.

7

olkuska11 napisał/a:
0meqaO24 napisał/a:

Idź i nie trolluj więcej, bo doskonale wiemy, ze to kolejne Twoje wcielenie i kolejny temat.

8

olkuska11 napisał/a:
0meqaO24 napisał/a:

Nie - nie widziałam faceta na ulicy w bokserkach, ale nie widziałam też na ulicy kobiety w koszuli nocnej.
Więc tak w czym chodzisz po ulicy powinnaś w tym spać, bo dziecko może zaskoczyć.

A w ogóle dlaczego nie przytuliłaś dziecka ?

9

To że dziecko przytulił w bokserkach to tam chuj...
a właśnie... gorzej jakby mu stanął, wtedy miałabyś powody do obaw smile

10

wieka napisał/a:
olkuska11 napisał/a:
0meqaO24 napisał/a:

A powiesz, że goły!? Nie wiesz, że goły, oznacza bez niczego?
Jak już, to mogłaś użyć formy topless, czyli w stroju ograniczającym się do majtek.

Wiesz zdecydowanie bliżej w takiej sytuacji do osoby gołej niż ubranej - takie jest moje zdanie.

11

0meqaO24 napisał/a:
olkuska11 napisał/a:
0meqaO24 napisał/a:

Nie - nie widziałam faceta na ulicy w bokserkach, ale nie widziałam też na ulicy kobiety w koszuli nocnej.
Więc tak w czym chodzisz po ulicy powinnaś w tym spać, bo dziecko może zaskoczyć.

Dziecko przytulam codziennie, aczkolwiek nigdy nie robię tego nie mając ubrań, a koszulka nocna to jest jakieś ubranie.

12

JuliaUK33 napisał/a:
olkuska11 napisał/a:
0meqaO24 napisał/a:

Ja pierdziele przeciez on byl w lozku to co mial byc w ubraniach. Juz ojciec corki nie moze przytulic, bo wszystko sie z jednym kojarzy? No wypadl jej zab moze sie zestresowala to ja maz przytulil, a Ty nic

Przytulić może jak najbardziej nawet powinien, pytanie nie dotyczy tego czy może czy nie tylko o to czy w taki sposób może.

13

olkuska11 napisał/a:
0meqaO24 napisał/a:
olkuska11 napisał/a:

Dziecko przytulam codziennie, aczkolwiek nigdy nie robię tego nie mając ubrań, a koszulka nocna to jest jakieś ubranie.

Jak zobaczysz kobietę na ulicy w koszulce nocnej to powiesz że jest ubrana?

Szukasz problemu tam gdzie go nie ma, noooo chyba że nie masz zaufania do swojego męża,
na forum nie znajdziesz odpowiedzi na swoje wątpliwości.

14

0meqaO24 napisał/a:
olkuska11 napisał/a:
0meqaO24 napisał/a:

Jak zobaczysz kobietę na ulicy w koszulce nocnej to powiesz że jest ubrana?

Szukasz problemu tam gdzie go nie ma, noooo chyba że nie masz zaufania do swojego męża,
na forum nie znajdziesz odpowiedzi na swoje wątpliwości.

Tak, powiem wtedy że jest ubrana, co prawda mało odpowiednio ale ubrana, jeżeli natomiast ktoś spotka faceta w samych gaciach na ulicy to nikt nie powie że jest ubrany, każdy powie że jest goły.

15 Ostatnio edytowany przez 0meqaO24 (2024-04-09 22:49:15)

olkuska11 napisał/a:

Tak, powiem wtedy że jest ubrana, co prawda mało odpowiednio ale ubrana, jeżeli natomiast ktoś spotka faceta w samych gaciach na ulicy to nikt nie powie że jest ubrany, każdy powie że jest goły.

Pieprzysz jak potłuczona, wymyślasz problemy których nie ma, niczym nastolatka.
Potwierdzam co napisali wyżej - TROLL

16 Ostatnio edytowany przez Ewika99 (2024-04-10 20:49:01)

olkuska11 napisał/a:

Absolutnie. Nie tylko nie powinien jej przytulać, ale także nie może. Przecież córka może dostać traumy albo mieć potem jakiś zespół dziecka molestowanego... Dziwię  się tylko, że tak to zostawiłaś.  Dlaczego nie zadzwoniłaś na policję, nie założyłas niebieskiej karty?  Na Twoim miejscu to juz bym skladala papiery o rozwód, a męża nie wpuscila za drzwi mieszkania. Koniecznie musisz się starać o zakaz zbliżania się do dziecka dla meza.

17

Gdyby mąż był z córką na basenie w samych kąpielówkach, córka by się potknęła na śliskich płytkach przewróciła, i zaczęła płakać, to mąż nie ma prawa jej przytulić i uspokoić, bo jest nieubrany od pasa w górę?

18

Gdy byłam mała to mój tata aby mnie jakoś wreszcie przyzwyczaić do kąpieli pod prysznicem, którego się bałam i nie lubiłam, brał mnie na ręce i stawał pod tym prysznicem.
Był tylko w kąpielówkach, mama namydlała najpierw jego, potem mnie.
Nawet by mi do głowy nie przyszło, widząc taką scenę jak u  autorki, że ojciec zachowuje się nieodpowiednio względem dziecka.

Czytając takie trollowe historie to płakać mi się chce ze śmiechu. big_smile

20

Rozumiem, że córka nigdy nie widziała taty w bokserkach, bo to bardzo nieprzyzwoity obraz? Mąż po domu zawsze chodzi ubrany jak do wyjścia?

0mequO24 napisał/a:

Pieprzysz jak potłuczona, wymyślasz problemy których nie ma, niczym nastolatka.

Amen.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Czy dla was taka scena byłaby czymś normalnym ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024