Czy chłopak mną manipuluje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Czy chłopak mną manipuluje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy chłopak mną manipuluje?

Sypie mi się związek. Doszło dzisiaj do kolejnej z miliona kłótni, która wyszła z niczego. Oceńcie ta sytuacje proszę. Byłam dzisiaj u lekarza, wróciłam do domu, chłopak usiadł obok i zadał pare pytań odnośnie tej wizyty i czy wszystko jest w porządku, porozmawialiśmy z 4 minuty i poszedł zamknąć się w pokoju. (Praca zdalna, w której nie ma do zrobienia zupełnie nic, gra z przerwami codziennie cały czas) przyszłam za chwile do sypialni, zapytałam czy przyjdzie tam do mnie trochę posiedzieć, potrzebowałam po prostu z nim trochę poprzebywać bo ostatnio były same kłótnie, ale i tak wieczorem siedzieliśmy osobno. Nasz dialog wyglądał mniej więcej tak
- przyjdziesz tam do salonu trochę?
- nom, a po co?
- a tak posiedzieć razem
- przecież przed chwila siedzieliśmy razem
- No tak, siedzieliśmy bo przyszedłeś zapytać jak u lekarza i sobie poszedles
- to czemu jak wychodziłem nie mogłaś zapytać czy zostanę zamiast przychodzić teraz? Po co chcesz żebym przyszedl? Mogę przyjść, ale po co? Bo chcesz się przytulić, porozmawiać, posiedzieć czy co?
-No chociażby się po prostu przytulić
-aha, ty to ogólnie masz tak ze chcialabys pare godzin dziennie spędzać razem, a nawet nic nie robimy
-nieprawda, bo w trakcie pracy w ogóle do ciebie nie przychodzę, jesteś zamknięty cały czas i grasz, wieczorami spędzimy razem 2-3 godziny bo obejrzymy film albo coś innego i dalej wracasz na kompa
- a co ty byś zrobiła jakbym wyjezdzal na delegacje? Co zrobisz jak pójdę do biura?
-No przecież logiczne ze mówię to na tej podstawie, ze ty jesteś tutaj obok w pokoju, ale okej, nie musisz przychodzić
-ale ja nie powiedziałem ze nie chce przychodzić, mogę chętnie przyjść, musisz już taka byc i się urażać? I robić z siebie już ofiarę?
Czy ktoś tu tez widzi manipulacje, czy tylko ja?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy chłopak mną manipuluje?

Dubel.

3

Dubel (https://www.netkobiety.pl/t133101.html)

4

Sami sobie pod górkę robicie, związek to nie obowiązek...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Czy chłopak mną manipuluje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024