Kobiety, musicie zrozumieć że prawdziwy facet zawsze będzie zdradzał, tak zachowuje sie prawdziwy samiec alfa, musicie sie z tym pogodzić, zapamiętajcie że dobry klucz otworzy każdy zamek, nie ważne czy macie męża, czy chłopaka gdy nadejdzie okazja to zdradzi, bo nam wolno my jesteśmy do tego stworzeni, to jest nasz prestiż, niestety wy tracicie w oczach, ale no cóż takie życie.
A kobiety, które żną się na potęgę to zwykłe szmaty.
Kobiety, musicie zrozumieć że prawdziwy facet zawsze będzie zdradzał, tak zachowuje sie prawdziwy samiec alfa, musicie sie z tym pogodzić, zapamiętajcie że dobry klucz otworzy każdy zamek, nie ważne czy macie męża, czy chłopaka gdy nadejdzie okazja to zdradzi, bo nam wolno my jesteśmy do tego stworzeni, to jest nasz prestiż, niestety wy tracicie w oczach, ale no cóż takie życie.
Gowno mnie to obchodzi ja sobie mam 4 facetow z kazdym sie planuje spotkac i se wybiore najlepszego. Poki co kazdy z nich jest super,przystojny, kazdy ma fajny charakter. Nie musze sie zgadzac na zadne zdrady, bo za zdrade jest kop w dooopa i wylatuje
A z kim zdradza? Z kolegą? Czy z inną kobietą? A jak z inną kobietą to z singielka, czy zajętą? To pewnie wniosek jest taki, że prawdziwa kobieta też zdradza, no nie? xD
A kobiety, które żną się na potęgę to zwykłe szmaty.
Niech Ci Bozia da cnotliwą kłodę która brzydzi się seksem abyś się mógł całe życie cieszyć porządnością swojej kobiety.
Pamiętaj o czym marzysz kiedy marzenie się spełni ![]()
uj jak to **uj zdradza,,prawdziwy facet nie..
Warto pamiętać. Gdy kobieta zdradza, to wybiera wolność i miłość. Zrzuca kajdany patriarchatu, który rzucił ją w ramiona nieczułego męża.
Warto pamiętać. Gdy kobieta zdradza, to wybiera wolność i miłość. Zrzuca kajdany patriarchatu, który rzucił ją w ramiona nieczułego męża.
A jak facet zdradza to co wybiera? Wolnosc, milosc i niezaleznosc? Ktore zrzucaja go z ramion wrednej zony tak?
Legat napisał/a:Warto pamiętać. Gdy kobieta zdradza, to wybiera wolność i miłość. Zrzuca kajdany patriarchatu, który rzucił ją w ramiona nieczułego męża.
A jak facet zdradza to co wybiera? Wolnosc, milosc i niezaleznosc? Ktore zrzucaja go z ramion wrednej zony tak?
To egoistyczny dupek.
Doceniam dobry bait
Alfa o swój 'harem' dba. Nawet jeśli składa się on aż z jednej samicy
Przy czym afla nie kluczy, nie kłamie, nie oszukuje. Alfa narzuca swój tok rozumowania i postępowania. I jego 'kobieta' ma to akceptować. A skoro tak, to o zdradzie nie może być mowy. Bo albo babka się na to dobrowolnie godzi, albo facet kłamie i wije się jak piskorz, ale w takim ukłądzie nie da się go nazwać alfą ![]()
JuliaUK33 napisał/a:Legat napisał/a:Warto pamiętać. Gdy kobieta zdradza, to wybiera wolność i miłość. Zrzuca kajdany patriarchatu, który rzucił ją w ramiona nieczułego męża.
To egoistyczny dupek.
Dokladnie
Theodore Robert Bundy napisał/a:Kobiety, musicie zrozumieć że prawdziwy facet zawsze będzie zdradzał, tak zachowuje sie prawdziwy samiec alfa, musicie sie z tym pogodzić, zapamiętajcie że dobry klucz otworzy każdy zamek, nie ważne czy macie męża, czy chłopaka gdy nadejdzie okazja to zdradzi, bo nam wolno my jesteśmy do tego stworzeni, to jest nasz prestiż, niestety wy tracicie w oczach, ale no cóż takie życie.
Doceniam dobry bait
![]()
Alfa o swój 'harem' dba. Nawet jeśli składa się on aż z jednej samicy
![]()
Przy czym afla nie kluczy, nie kłamie, nie oszukuje. Alfa narzuca swój tok rozumowania i postępowania. I jego 'kobieta' ma to akceptować. A skoro tak, to o zdradzie nie może być mowy. Bo albo babka się na to dobrowolnie godzi, albo facet kłamie i wije się jak piskorz, ale w takim ukłądzie nie da się go nazwać alfą
Kobieta nic nie musi akceptowac co jakis sralfa sobie wymysli za glupie decyzje
Legat napisał/a:Warto pamiętać. Gdy kobieta zdradza, to wybiera wolność i miłość. Zrzuca kajdany patriarchatu, który rzucił ją w ramiona nieczułego męża.
To się bawi z obcą laską. ![]()
JuliaUK33 napisał/a:Legat napisał/a:Warto pamiętać. Gdy kobieta zdradza, to wybiera wolność i miłość. Zrzuca kajdany patriarchatu, który rzucił ją w ramiona nieczułego męża.
To się bawi z obcą laską.
Kobieta tez bawi z obcym facetem
15 2024-02-28 20:37:17 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2024-02-28 20:37:43)
Wszędzie gdzie pojawi sie prawdziwy facet, kobiety same chcą mu wskoczyć do łóżka, nie liczy sie żaden związek, małżeństwo, samiec alfą przyciągnie tylko i wyłącznie wyglądem, przegrywy nie istnieją gdy pojawia sie prawdziwy alfa, jemu nie oprze sie każda kobieta
Sralfa nie alfa... ja i tak mam 4 facetow,wiec sralfy moga mi naskoczyc
Zieeew. Jak zwykle teorie z tyłka srustrowanych prawików rodem z Kafeterii.
Tak przy okazji, moje dzieci mówia, że teraz alfa to facet sigma, więc jak jest?
Ja tez jestem alfa mam 4 facetow kazdy sie mnie slucha, sobie to traktuje na.luzie co bedzie to bedzie, planuje spotkania z nimi w marcu tak za 2 tygodnie, sobie im odpisuje kiedy chcem, odbieram kiedy chce telefonu itp. Kiedys bylam taka glupia, ze jak zadwonil telefon to niewiem lecialam odebrac, a facet potrafil godzinami nie odpisywac. Teraz widze dzwoni jeden czy drugi to.sobie.mysle "e tam nie chce mnie sie odbierac" odpisuje tez kiedy chce,a oni mnie I tak.pisza, ze kochaja to zobaczymy ja im na slowo nie wierze, dopiero przy spootkaniach bedzie wiadomo. Podoba mnie sie takie luzne podejscie do facetow wogole zero stresu
Gary napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:A jak facet zdradza to co wybiera? Wolnosc, milosc i niezaleznosc? Ktore zrzucaja go z ramion wrednej zony tak?
To się bawi z obcą laską.
Kobieta tez bawi z obcym facetem
Bawią się razem. Mmm... prawdziwa zabawa jaką dla nas przewidziała natura.
Wszędzie gdzie pojawi sie prawdziwy facet, kobiety same chcą mu wskoczyć do łóżka, nie liczy sie żaden związek, małżeństwo, samiec alfą przyciągnie tylko i wyłącznie wyglądem, przegrywy nie istnieją gdy pojawia sie prawdziwy alfa, jemu nie oprze sie każda kobieta
Kto na zdjęciu? Mick Jagger ten smutny?

... dopiero przy spootkaniach bedzie wiadomo. Podoba mnie sie takie luzne podejscie do facetow wogole zero stresu
Czyli nie spotkałaś się z nimi nawet? Ani seksu nie było, co?
JuliaUK33 napisał/a:... dopiero przy spootkaniach bedzie wiadomo. Podoba mnie sie takie luzne podejscie do facetow wogole zero stresu
Czyli nie spotkałaś się z nimi nawet? Ani seksu nie było, co?
Jeszcze nie,ale planuje spotkania plus seksu na pierwszym spotkaniu napewno nie bedzie,bo chce zobaczyc ich reakcje, ten ktory przyjmuje to ze spokojem bez obrazona sie i robienia scen zostanie moim chlopakiem, gorzej jak wszyscy tak sie zachowaja to wtedy bede miala 4 chlopakow
Ja tez jestem alfa mam 4 facetow kazdy sie mnie slucha, sobie to traktuje na.luzie co bedzie to bedzie, planuje spotkania z nimi w marcu tak za 2 tygodnie, sobie im odpisuje kiedy chcem, odbieram kiedy chce telefonu itp. Kiedys bylam taka glupia, ze jak zadwonil telefon to niewiem lecialam odebrac, a facet potrafil godzinami nie odpisywac. Teraz widze dzwoni jeden czy drugi to.sobie.mysle "e tam nie chce mnie sie odbierac" odpisuje tez kiedy chce,a oni mnie I tak.pisza, ze kochaja to zobaczymy ja im na slowo nie wierze, dopiero przy spootkaniach bedzie wiadomo. Podoba mnie sie takie luzne podejscie do facetow wogole zero stresu
nasz ty samcze najlepszy,foreverand ever<33
Zieeew. Jak zwykle teorie z tyłka srustrowanych prawików rodem z Kafeterii.
Tak przy okazji, moje dzieci mówia, że teraz alfa to facet sigma, więc jak jest?
Twojej inteligencji podobno boi się nawet twój mąż. A nie wiesz kto to alfa, a kto sigma?
Też zaczynam się bać....