Czy to jest normalne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to jest normalne?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy to jest normalne?

Witajcie, mam taką rozkminę i nie wiem jak się zachować. Chodzi o to, że zagadałem do takiej dziewczyny, która nie wiem jak to nazwać, ale olewa? Ingoruje mnie?

Pisze jej wiadomość i pod koniec wiadomości zadaje jej pytanie. I tu jest problem i nie wiem jak go rozwiązać. Odczytuje wiadomość/pytanie, ale dopiero odpisuje po paru godzinach. A między czasie jest kilka razy aktywna. Nie wiem, ale ja tak nigdy nie robię, bo jeśli mam wolny czas, to odczytuje i od razu odpowiadam, a ona nie. I nie wiem dziewczyny ( bo fajnie, jak Wy się udzielicie i jak to Wy się zachowujecie w takim momencie) czy to u Was normalne, czy po prostu nie jesteście zainteresowani drugą osobą? Ja mam 26 lat a ona 23.
Za wszelkie odpowiedzi, z góry dziękuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to jest normalne?

Nie jest zainteresowana.

3 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-02-17 18:20:48)

Najebane we łbie, chciałaby kilka srok za ogon trzymać.
Niektóre uwielbiają jak kolesie pół roku do nich podbijają byle zaliczyć.

Ja raz zapytam o spotkanie, nie to nie.
Nie ta to kolejna.

4

Lady Loka napisał/a:

Nie jest zainteresowana.

W telegraficznym skrócie.

5

Dobry123 napisał/a:

I nie wiem dziewczyny ( bo fajnie, jak Wy się udzielicie i jak to Wy się zachowujecie w takim momencie) czy to u Was normalne, czy po prostu nie jesteście zainteresowani drugą osobą?

Ja bym cie zablokowala, bo nie lubie meczybul a widac, ze po cywilizowanemu nie dociera. Ona nie jest zainteresowana znajomoscia z toba.

6

Może dla niej normalne a może nie. Zrób tak samo, albo zastopuj i nie kontaktuj się troche i wtedy to może się przekonasz, normalna panna nie wytrzyma i będzie pytać co taki zajęty ostatnio.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to jest normalne?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024