Cześć kobiety, co w takiej sytuacji robicie?
Widzicie w facecie tylko kolegę, a on na drugie spotkanie chce pójść z wami sam na sam poza miasto, zależy mu by być sam na sam i o tym mówi, facet mówi jak chce byście wyglądały na tym spotkaniu, czyli tak jak się mu podobacie. Mówi wprost, że zależy mu na tym by się spotkać.
Wracam do meritum, Wy widzicie w nim tylko kolegę.
Czy w takich okolicznościach pytacie po co te sam na sam bez innych ludzi? Podkreślacie, że on jest tylko kolegą? Czy jak się zachować w takiej sytuacji należy?
Pobrać wypłatę z wp za pisanie kocopołów i siąść do piwa.
Wiesz, że kobieta traktuje cię jak kolegę. A mimo to chcesz, żeby się wystroiła i umówiła z tobą na randkę. Postanowiłeś z tym przyjść na kobiece forum. Po co?
Jak chcesz to idz z ciekawosci, a jak nie masz ochoty to nie idz
Masz przeyebane.
Ja bym nie poszła.
Jeżeli kolega chce abym przyszła ubrana tak jak jemu się podobam w ustronne miejsce to obawiałabym się, ze ma wobec mnie jakieś niecne zamiary.
A jak ma wyglądać ten ubiór?
Ja bym nie poszła.
Jeżeli kolega chce abym przyszła ubrana tak jak jemu się podobam w ustronne miejsce to obawiałabym się, ze ma wobec mnie jakieś niecne zamiary.
A jak ma wyglądać ten ubiór?
Ok. Tutaj po prostu doszło już do tego, że na temat sexu mówione było. Takie były tematy poruszane z facetem i on teraz chce coś z tego wyciągnąć.