Mężczyzna pozna dojrzałą Kobietę do konwersacji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Mężczyzna pozna dojrzałą Kobietę do konwersacji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

1

Temat: Mężczyzna pozna dojrzałą Kobietę do konwersacji

Dla konwersacji tyko i mam nadzieję zdalnej przyjaźni - może o lekkim zabarwieniu erotycznym - nawiążę kontakt z nieco sapioseksualną, najchętniej dojrzałą Małżonką z dziećmi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mężczyzna pozna dojrzałą Kobietę do konwersacji

obrażaanie reszty,obrażanie niedojrzałych,nara!

3

Podejrzewam, że jesteś sapioseksualnym, dojrzałym małżonkiem z dziećmi big_smile

Czyli znudzony, niezadowolony z małżeństwa, ale jak nawiążesz taki kontakt, to musisz się liczyć, że z tego najpewniej zrodzi się coś więcej i co wtedy... rozwód!?

Chcesz stąpać po kruchym lodzie...

4

ale to taka co ma  starzej wyglądac,czy jak??;p

5

aha i Pan pisze w innym temacie ze jestescie juz 31 lat ponad szczęsliwi,jak sie ogarniecie,,to wtedy zadzwońcie dopiero..;pp

6 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-01-17 12:03:00)

jea1 napisał/a:

big_smile

wieka napisał/a:

Podejrzewam, że jesteś sapioseksualnym, dojrzałym małżonkiem z dziećmi big_smile

Czyli znudzony, niezadowolony z małżeństwa, ale jak nawiążesz taki kontakt, to musisz się liczyć, że z tego najpewniej zrodzi się coś więcej i co wtedy... rozwód!?

wieka, i co w tym złego? W sumie skąd taka potrzeba umoralniania? Przecież miły Pan, jak widać, nie ma w tym zakresie żadnych rozterek a jeśli jest dojrzały, jak twierdzi, to chyba doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że ten lód może się pod nim załamać wink

7

i jak poszukiwanka; D??;]

8

jea1 napisał/a:

Z tym "obrażaniem" bym nie przesadzał. Miałem na myśli ówcześnie osoby w średnim wieku. W przyszłości postaram się być bardziej precyzyjny językowo. :-)

9

wieka napisał/a:

Tak. Mam Rodzinę i to jeszcze jaką. big_smile i big_smile Dzieci chyba już nie mam bo są wyższe niż ja i ... mają już własne dzieci.
Od ponad trzech dekad sypiam z fantastyczną Kobietą. Udało nam się, nie zanosi się na nudę, świetnie się komunikujemy i nie mamy tematów tabu. Nie muszę szukać "więcej". Jeżeli (nawet w rozmowie) zbliżę się do ustalonych z nią granic etyki małżeńskiej, to poproszę Żonę o trzeźwą ocenę tego co robię. To zdecydowanie będzie duuużo wcześniejszy moment, niż ten w którym poczuje nawet dyskomfort - o utracie zaufania nie wspomnę.

10

Zapraszam na ten wątek https://www.netkobiety.pl/t132698.html.
Ty szukasz FWB bez friends online, on w realu, może wymienicie się doświadczeniami.

11 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-01-19 18:48:44)

To_mek napisał/a:
wieka napisał/a:

Tak. Mam Rodzinę i to jeszcze jaką. big_smile i big_smile Dzieci chyba już nie mam bo są wyższe niż ja i ... mają już własne dzieci.
Od ponad trzech dekad sypiam z fantastyczną Kobietą. Udało nam się, nie zanosi się na nudę, świetnie się komunikujemy i nie mamy tematów tabu. Nie muszę szukać "więcej". Jeżeli (nawet w rozmowie) zbliżę się do ustalonych z nią granic etyki małżeńskiej, to poproszę Żonę o trzeźwą ocenę tego co robię. To zdecydowanie będzie duuużo wcześniejszy moment, niż ten w którym poczuje nawet dyskomfort - o utracie zaufania nie wspomnę.

Tak Ci się tylko wydaje... Mam rozumieć, że masz przyzwolenie żony na flirt pozamałżeński?
Jeśli nie z nudy, to jaki podałeś żonie powód?

Edit.
Że, zapytam, czego dziadkowi brakuje big_smile

12

wieka napisał/a:
To_mek napisał/a:
wieka napisał/a:

Tak Ci się tylko wydaje... Mam rozumieć, że masz przyzwolenie żony na flirt pozamałżeński?
Jeśli nie z nudy, to jaki podałeś żonie powód?

Edit.
Że, zapytam, czego dziadkowi brakuje big_smile

Twoja (zdecydowana) ocena (bazująca tu na wątłych przesłankach) zdradza, że "myślisz schematami" (to nie obelga). Bazując na stereotypach statystycznie prawie zawsze masz rację, aczkolwiek Ty zapewne uważasz że zawsze. wink Ocena flirtu (szeroko pojmowanego) silnie zależy od celu przyświecającego osobie flirtującej. Na niewinny flirt mam zgodę. Na flirt zmierzający do zdrady emocjonalnej oczywiście nie. Odpowiadając na Twoje pytanie o "braki" - zarzucono mi niedawno, że mam zbyt mało znajomych i powinienem poluzować kryteria ich naboru. wink Ponadto brakuje mi czasu i oczywiście dużych pieniędzy.

13 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-01-20 14:43:47)

Absolutnie nie uważam, że mam zawsze mam rację, bo każdy ma swoją, ale jestem podejrzliwa big_smile
Tylko dziwię się, że niby jesteś szczęśliwy w małżeństwie, a szukasz wrażeń poza...
Czyli prosisz się o kłopoty, bo to nie jest tak, że jak powiesz, że się nie za angażujesz emocjonalnie, to tak będzie... niż się zorientujesz to już będzie za późno.

Musi tu być drugie dno, żona może się zgodziła pod presją, znając Twoje erotyczne ciągoty, pomyślała, że to mniejsze zło, nie zdając sobie sprawy z konsekwencji.
Druga sprawa, to nie wierzę, że jakaś dojrzała mężatka zgodzi na Twoją propozycję, jedynie taka, co małżeństwo ma tylko na papierze i będzie próbowała Cię uwieść.

Pytanie dlaczego taki flirt/rozmowy z żoną Ci nie wystarczą, chyba, że te rozmowy z obcą kobietą mają Ci podnieść libido, bo wiesz w tym wieku, głowa siwieje to... szaleje big_smile
Nawet jak nie można, to się chce big_smile

Do końca nie jesteś szczery, bo nie piszesz co ma Ci dać taki flirt. Ja pytałam o braki w sferze erotycznej.

Ja tylko wyrażam swoje zdanie, żeby Ci dać do myślenia, taka rolę spełnia forum.

14

Kolejny do kolekcji do zony marsz uciekac, a nie na podrywy

15

Podbiję temat, ponieważ sam szukam kobiety dojrzałej do rozmowy o „zabarwieniu erotycznym”

16

Ja tez podbijam. Spójrzcie, kobiety, i niech wam się oczy otworzą.

17

Witam. Zapraszam na naszą stronę gdzie jest wiele pięknych kobiet, same zweryfikowane i prawdziwe profile. Darmowa rejestracja.  Dziewczyny są chętne na spotkania . Jest duża szansa na znalezienie drugiej połówki czy też przelotnego romansu . Napisz do mnie na instagramie ponieważ tutaj nie mogę Ci podesłać linku : marika.agata

18

Odezwij się domie na Facebooku: Marika Agata

19

Magdalena03 napisał/a:

Dom się ma co Ciebie odezwać? Też mu znajdziesz parę? big_smile

20

Priscilla napisał/a:
Magdalena03 napisał/a:

Oni przeciez wszyscy sparowani, szukają kogoś nowego poza związkiem.

21

Tamiraa napisał/a:
Priscilla napisał/a:
Magdalena03 napisał/a:

A jak widać, kobiety nie zrobią tego za darmo. I słusznie. Jaki cwany autor, szuka do erorozmow mężatki z dziećmi, żeby nie przyszła jej do głowy taka głupota jak oczekiwanie od niego związku.

22 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-04-10 19:23:28)

Tamiraa napisał/a:
Priscilla napisał/a:
Magdalena03 napisał/a:

Ale ja nie o tym big_smile
Nawiązałam do błędu spamerki wink

23

Priscilla napisał/a:
Tamiraa napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Ale ja nie o tym big_smile
Nawiązałam do błędu spamerki wink

pewnie chodzi o fandoma.

24

A ja doskonale rozumiem Autora
prawie wszyscy przyjęli kierunek zdrady u niego jako pewnik a to chyba błąd

25 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-05-02 21:28:39)

To_mek napisał/a:

Dla konwersacji tyko i mam nadzieję zdalnej przyjaźni - może o lekkim zabarwieniu erotycznym - nawiążę kontakt z nieco sapioseksualną, najchętniej dojrzałą Małżonką z dziećmi.

No tak. Konwersacja to się teraz nazywa? A żona to przepraszam, niemowa?

Sorry za sarkazm, ale twój post brzmi jak ogłoszenie na portalu randkowym dla ludzi w związkach, a to świadczy tylko o jednym ; Czegoś ci w małżeństwie brakuje, szukasz tego wypisując komunikaty w eter i postaw sprawę jasno, zamiast pisać jakieś pierdoły o zdalnej przyjaźni.

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Mężczyzna pozna dojrzałą Kobietę do konwersacji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024