Wiecie,ze juz w styczniu/lutym macie miec nielegalnych imigrantow - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Wiecie,ze juz w styczniu/lutym macie miec nielegalnych imigrantow

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Wiecie,ze juz w styczniu/lutym macie miec nielegalnych imigrantow

Ponoc setki tysiecy do wakacji bedziecie sie czuc jak w krajach islamskich. Bedziecie szli na bazar, a tam zamiast warzyw i owocow beda hijaby wisiec i burki na sprzedaz... beda wam budowac meczety,a jak bylam muzulmanka to sie uczylam, ze jak muzulmanin wybuduje meczet to wg prawa szariatu ta ziemia nalezy do muzulmanow.... wogole w Europie bedzie wojna z muzulmanami, bo to ich najwieksze marzenie islamizowac Europe

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wiecie,ze juz w styczniu/lutym macie miec nielegalnych imigrantow

Julia... To zdecydowanie nie ten dział forum na taki temat. wink

3

assassin napisał/a:

Moze nie,ale niewiedzialam do jakiego go dac

4

JuliaUK33 napisał/a:
assassin napisał/a:

Moim skromnym zdaniem -> Styl Życia i Społeczeństwo

5

JuliaUK33 napisał/a:
assassin napisał/a:

Do zadnego. Zajmij sie tym, co w UK.

6

W każdym razie, jeśli są tu użytkownicy z Katowic, wasze miasto idzie na pierwszy ogień.

7

assassin napisał/a:

W każdym razie, jeśli są tu użytkownicy z Katowic, wasze miasto idzie na pierwszy ogień.

Skad wiesz? Ja bylam w Katowicach kilka razy

8

Śmiesznie, szkoda że nie od Warszawy smile było, jakie było to było ale było referendum, to głąby nasluchaly się w Onecie, że pytania tendencyjne. Zapytalam raz, dwa takich co to znaczy wg nich pytania tendencyjne  nie dostałam odpowiedzi. Ech, tacy ludzie nie powinni mieć prawa głosu.
Ale, generalnie mi to zwisa, raczej również powiewa. Dzieci nie mam, mieć nie będę, martwcie się smile

9

JuliaUK33 napisał/a:

Ponoc setki tysiecy do wakacji bedziecie sie czuc jak w krajach islamskich. Bedziecie szli na bazar, a tam zamiast warzyw i owocow beda hijaby wisiec i burki na sprzedaz... beda wam budowac meczety,a jak bylam muzulmanka to sie uczylam, ze jak muzulmanin wybuduje meczet to wg prawa szariatu ta ziemia nalezy do muzulmanow.... wogole w Europie bedzie wojna z muzulmanami, bo to ich najwieksze marzenie islamizowac Europe

Mnie się zdaje, ze nawet jak oni do Polski zostaną przywiezieni to szybko uciekną do innych krajów.

10

GloriaSoul napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Mnie się zdaje, ze nawet jak oni do Polski zostaną przywiezieni to szybko uciekną do innych krajów.

Tak to zostana z powrotem departowani, a Polska zaplaci wysokie kary za nieupilnowanie ich

11

GloriaSoul napisał/a:

Polska to dla nich tranzyt - pojadą dalej - tam gdzie pojechali polscy emigranci.

12

evada napisał/a:
GloriaSoul napisał/a:

Polska to dla nich tranzyt - pojadą dalej - tam gdzie pojechali polscy emigranci.

Tak pojada kraje zachodu maja z nimi juz taki problem, ze zadbaja, by przywozic ich nam z powrotem skad uciekli

13 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-01-03 17:12:20)

Teraz nie wyjada, bo sa kontrole na granicach. I tylko jak wjezdzasz do Niemiec z Polski, wlasnie po to, zeby imigranci nie wjezdzali z terenu Pl. Niemcy ich juz nie chca bo maja dosc.

Ja i tak prawdopodobnie bede tu siedziec az dzieciak szkoly nie skonczy, a jak bedzie to samo co w Niemcach to rownie dobrze moge zostac. Aktualnie za Polska przemawia jedynie poziom bezpieczwnstwa, bo islamy z nozami nie lataja.

Niewzuecie udzialu w Referendum to byl szczyt glupoty hhahahahah
Jeszcze z 5 lat temu bym przezywala, i nawet lezka by mi poleciala nad Polska, ale teraz mi to Wisi. Jak sobie mlodzi zaglosowali/olali tak teraz beda mieli. Ja juz sie nie przejmuje.

14

blueangel napisał/a:

Teraz nie wyjada, bo sa kontrole na granicach. I tylko jak wjezdzasz do Niemiec z Polski, wlasnie po to, zeby imigranci nie wjezdzali z terenu Pl. Niemcy ich juz nie chca bo maja dosc.

Ja i tak prawdopodobnie bede tu siedziec az dzieciak szkoly nie skonczy, a jak bedzie to samo co w Niemcach to rownie dobrze moge zostac. Aktualnie za Polska przemawia jedynie poziom bezpieczwnstwa, bo islamy z nozami nie lataja.

Niewzuecie udzialu w Referendum to byl szczyt glupoty hhahahahah
Jeszcze z 5 lat temu bym przezywala, i nawet lezka by mi poleciala nad Polska, ale teraz mi to Wisi. Jak sobie mlodzi zaglosowali/olali tak teraz beda mieli. Ja juz sie nie przejmuje.

Jeszcze nie lataja z nozami, bo nie jest ich duzo, jak beda tlumy to beda latac

15

Narazie sa tylko Ukraincy. Islamy dopiero dojda.
Haha jeszcze kilka lat temu odsetek obcokrajowcow byl ponizej 1% i nie myslalam, ze dozyje ze Polska stanie sie multikulti. A tu prosze smile polacy chcieli ubogacenia kulturowego

16

A potem jeszcze poczekac az to wszystko sie namnozy smile

17

blueangel napisał/a:

Narazie sa tylko Ukraincy. Islamy dopiero dojda.
Haha jeszcze kilka lat temu odsetek obcokrajowcow byl ponizej 1% i nie myslalam, ze dozyje ze Polska stanie sie multikulti. A tu prosze smile polacy chcieli ubogacenia kulturowego

Niestety Polska bedzie pod wplywem Islamu myslicie czemu sikorski do arabow jezdzil?

18

blueangel napisał/a:

A potem jeszcze poczekac az to wszystko sie namnozy smile

Oni sie mnoza jak kroliki u mnie niedaleko rodzina muzulmanska,gdzie mieszkam u kumpeli maja 7 dzieci, osme w drodze, dwie najstarsze corki juz sa tez w ciazy, a syn ma juz tez dzieciaka... to sie rozpleni w trybie natychmiastowym bedziecie Polakow w Polsce ze swieca szukac,ale to podziekowac zasranej lewicy

19

Zalowaliscir 500+ na polskie dzieci to teraz brdziecie placic 800+ na islamskie. A oni maja po 7-10 dzieci

Hahhahah cyrk cyrk cyrk

20

Dzieki Julka poprawilas mi Humor dzis

21 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-01-03 17:36:41)

blueangel napisał/a:

Zalowaliscir 500+ na polskie dzieci to teraz brdziecie placic 800+ na islamskie. A oni maja po 7-10 dzieci

Hahhahah cyrk cyrk cyrk

Polak Polakowi wilkiem zalowali na dwojke polskich dzieci to teraz beda placic podatki na dwadziescia islamskich-tak im praca zbrzydnie, ze sami sie przerzuca na zasilki

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Wiecie,ze juz w styczniu/lutym macie miec nielegalnych imigrantow

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024