Ponoc setki tysiecy do wakacji bedziecie sie czuc jak w krajach islamskich. Bedziecie szli na bazar, a tam zamiast warzyw i owocow beda hijaby wisiec i burki na sprzedaz... beda wam budowac meczety,a jak bylam muzulmanka to sie uczylam, ze jak muzulmanin wybuduje meczet to wg prawa szariatu ta ziemia nalezy do muzulmanow.... wogole w Europie bedzie wojna z muzulmanami, bo to ich najwieksze marzenie islamizowac Europe
Julia... To zdecydowanie nie ten dział forum na taki temat.
Julia... To zdecydowanie nie ten dział forum na taki temat.
Moze nie,ale niewiedzialam do jakiego go dac
assassin napisał/a:Julia... To zdecydowanie nie ten dział forum na taki temat.
Moim skromnym zdaniem -> Styl Życia i Społeczeństwo
assassin napisał/a:Julia... To zdecydowanie nie ten dział forum na taki temat.
Do zadnego. Zajmij sie tym, co w UK.
W każdym razie, jeśli są tu użytkownicy z Katowic, wasze miasto idzie na pierwszy ogień.
W każdym razie, jeśli są tu użytkownicy z Katowic, wasze miasto idzie na pierwszy ogień.
Skad wiesz? Ja bylam w Katowicach kilka razy
Śmiesznie, szkoda że nie od Warszawy było, jakie było to było ale było referendum, to głąby nasluchaly się w Onecie, że pytania tendencyjne. Zapytalam raz, dwa takich co to znaczy wg nich pytania tendencyjne nie dostałam odpowiedzi. Ech, tacy ludzie nie powinni mieć prawa głosu.
Ale, generalnie mi to zwisa, raczej również powiewa. Dzieci nie mam, mieć nie będę, martwcie się
Ponoc setki tysiecy do wakacji bedziecie sie czuc jak w krajach islamskich. Bedziecie szli na bazar, a tam zamiast warzyw i owocow beda hijaby wisiec i burki na sprzedaz... beda wam budowac meczety,a jak bylam muzulmanka to sie uczylam, ze jak muzulmanin wybuduje meczet to wg prawa szariatu ta ziemia nalezy do muzulmanow.... wogole w Europie bedzie wojna z muzulmanami, bo to ich najwieksze marzenie islamizowac Europe
Mnie się zdaje, ze nawet jak oni do Polski zostaną przywiezieni to szybko uciekną do innych krajów.
JuliaUK33 napisał/a:Ponoc setki tysiecy do wakacji bedziecie sie czuc jak w krajach islamskich. Bedziecie szli na bazar, a tam zamiast warzyw i owocow beda hijaby wisiec i burki na sprzedaz... beda wam budowac meczety,a jak bylam muzulmanka to sie uczylam, ze jak muzulmanin wybuduje meczet to wg prawa szariatu ta ziemia nalezy do muzulmanow.... wogole w Europie bedzie wojna z muzulmanami, bo to ich najwieksze marzenie islamizowac Europe
Mnie się zdaje, ze nawet jak oni do Polski zostaną przywiezieni to szybko uciekną do innych krajów.
Tak to zostana z powrotem departowani, a Polska zaplaci wysokie kary za nieupilnowanie ich
Polska to dla nich tranzyt - pojadą dalej - tam gdzie pojechali polscy emigranci.
GloriaSoul napisał/a:Mnie się zdaje, ze nawet jak oni do Polski zostaną przywiezieni to szybko uciekną do innych krajów.
Polska to dla nich tranzyt - pojadą dalej - tam gdzie pojechali polscy emigranci.
Tak pojada kraje zachodu maja z nimi juz taki problem, ze zadbaja, by przywozic ich nam z powrotem skad uciekli
13 2024-01-03 17:11:18 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-01-03 17:12:20)
Teraz nie wyjada, bo sa kontrole na granicach. I tylko jak wjezdzasz do Niemiec z Polski, wlasnie po to, zeby imigranci nie wjezdzali z terenu Pl. Niemcy ich juz nie chca bo maja dosc.
Ja i tak prawdopodobnie bede tu siedziec az dzieciak szkoly nie skonczy, a jak bedzie to samo co w Niemcach to rownie dobrze moge zostac. Aktualnie za Polska przemawia jedynie poziom bezpieczwnstwa, bo islamy z nozami nie lataja.
Niewzuecie udzialu w Referendum to byl szczyt glupoty hhahahahah
Jeszcze z 5 lat temu bym przezywala, i nawet lezka by mi poleciala nad Polska, ale teraz mi to Wisi. Jak sobie mlodzi zaglosowali/olali tak teraz beda mieli. Ja juz sie nie przejmuje.
Teraz nie wyjada, bo sa kontrole na granicach. I tylko jak wjezdzasz do Niemiec z Polski, wlasnie po to, zeby imigranci nie wjezdzali z terenu Pl. Niemcy ich juz nie chca bo maja dosc.
Ja i tak prawdopodobnie bede tu siedziec az dzieciak szkoly nie skonczy, a jak bedzie to samo co w Niemcach to rownie dobrze moge zostac. Aktualnie za Polska przemawia jedynie poziom bezpieczwnstwa, bo islamy z nozami nie lataja.
Niewzuecie udzialu w Referendum to byl szczyt glupoty hhahahahah
Jeszcze z 5 lat temu bym przezywala, i nawet lezka by mi poleciala nad Polska, ale teraz mi to Wisi. Jak sobie mlodzi zaglosowali/olali tak teraz beda mieli. Ja juz sie nie przejmuje.
Jeszcze nie lataja z nozami, bo nie jest ich duzo, jak beda tlumy to beda latac
Narazie sa tylko Ukraincy. Islamy dopiero dojda.
Haha jeszcze kilka lat temu odsetek obcokrajowcow byl ponizej 1% i nie myslalam, ze dozyje ze Polska stanie sie multikulti. A tu prosze polacy chcieli ubogacenia kulturowego
A potem jeszcze poczekac az to wszystko sie namnozy
Narazie sa tylko Ukraincy. Islamy dopiero dojda.
Haha jeszcze kilka lat temu odsetek obcokrajowcow byl ponizej 1% i nie myslalam, ze dozyje ze Polska stanie sie multikulti. A tu proszepolacy chcieli ubogacenia kulturowego
Niestety Polska bedzie pod wplywem Islamu myslicie czemu sikorski do arabow jezdzil?
A potem jeszcze poczekac az to wszystko sie namnozy
Oni sie mnoza jak kroliki u mnie niedaleko rodzina muzulmanska,gdzie mieszkam u kumpeli maja 7 dzieci, osme w drodze, dwie najstarsze corki juz sa tez w ciazy, a syn ma juz tez dzieciaka... to sie rozpleni w trybie natychmiastowym bedziecie Polakow w Polsce ze swieca szukac,ale to podziekowac zasranej lewicy
Zalowaliscir 500+ na polskie dzieci to teraz brdziecie placic 800+ na islamskie. A oni maja po 7-10 dzieci
Hahhahah cyrk cyrk cyrk
Dzieki Julka poprawilas mi Humor dzis
21 2024-01-03 17:36:15 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-01-03 17:36:41)
Zalowaliscir 500+ na polskie dzieci to teraz brdziecie placic 800+ na islamskie. A oni maja po 7-10 dzieci
Hahhahah cyrk cyrk cyrk
Polak Polakowi wilkiem zalowali na dwojke polskich dzieci to teraz beda placic podatki na dwadziescia islamskich-tak im praca zbrzydnie, ze sami sie przerzuca na zasilki