Jak znaleźć chłopaka, skoro przewaga dziewczyn praktycznie wszędzie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak znaleźć chłopaka, skoro przewaga dziewczyn praktycznie wszędzie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Jak znaleźć chłopaka, skoro przewaga dziewczyn praktycznie wszędzie?

23 lata mam.
Chłopaka nie miałam i nie mam aktualnie.
Na studiach praktycznie same dziewczyny.
Chłopaków tylko 5, ale nie wiem czy mają kogoś.
Na poprzednim kierunku studiów też w większości same dziewczyny, mniej chłopaków.
Koleżanki ze studiów raczej mają kuzynów w wieku 12-18 lat, wśród znajomych praktycznie same dziewczyny.
W akademiku mam znajomych, ogólnie w mieście gdzie studiuje. Ale koleżanki z internatu też raczej mają same dziewczyny wśród znajomych, kuzynów w wieku 12-18 lat, albo 10-16 lat.
Koleżanki z akademika na roku mają kolegów, ale nie mają z nimi bliskiego kontaktu, dlatego same dziewczyny wśród ich znajomych.
W rodzinnych stronach z kolei nie mam znajomych, bo byłam gnębiona w gimnazjum.
Otóż jeden chłopak wtedy mnie zmuszał abym z nim była, drugi też. Pierwszy rozpowiadał przy wszystkich, że spałam z nim co nie było prawdą. Drugi co chwila pytał się czy będziemy razem, ja mówię mu nie, a on chodził za mną i zmuszał mnie non stop.
Przez to zdarzenie co miało miejsce w 3 gimnazjum w szkole średniej bałam się do jakiegokolwiek chłopaka zagadywać. Dopiero jak wyjechałam na studia 3 lata temu to zaczęłam rozmawiać w akademiku z ludźmi, nie bałam się zagadywać do chłopaków czy uciekać jak jakiś do mnie podchodził.

W rodzinnych stronach w wakacje wychodzę na rower i bieganie, to nie istnieje szansa, że poznam kogoś?
Gdzie studiuje chodzę na miejską siłownię To nie istnieje szansa, że poznam kogoś tam?

Portale randkowe źle mi się kojarzą.

Kryteria co do chłopaka:
Chłopięcy wygląd, nie łysa głową, brak nadwagi, rówieśnik albo od 2 do 5 lat starszy, 10-15 lat starszy odpada, młodszy o rok i więcej odpada. 6-8 lat starszy ok, jeśli byłby chłopięcy z wyglądu, wrażliwy, poukładany nie myślałby o jednym. Powinien mnie wspierać w dążeniu do celu.
Mnie w facetach imponuje wrażliwość, zdecydowanie, chłopięcy wygląd.

To gdzie poznać chłopaka w tym przedziale wiekowym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak znaleźć chłopaka, skoro przewaga dziewczyn praktycznie wszędzie?
Violette napisał/a:

Sluchaj, tutaj jest "chłopak", który ma 33 lata, jest wprawdzie bezrobotny i mieszka i zyje z pieniędzy matki.
Jego głowne hobby to nieustanny hejt atrakcyjnych kobiet (możesz pcozytać wątki obok), ale facetów, któzy mają prace i kase tez hejtuje.
Ale najwazniejsze, twierdzi, że podoba się kobietom sam sobie daje ocene 8/10.
Więc poprosze o ocenę.

Umowilabys sie z takim "chlopakiem"? smile

https://zapodaj.net/cce34a89d17d7.jpg.html

Nie nie interesują mnie kolesie o tyle lat starsi, spie......! Z takim propozycjami

3

Puszkin napisał/a:
Golden_eye napisał/a:

23 lata mam.
Chłopaka nie miałam i nie mam aktualnie.
Na studiach praktycznie same dziewczyny.
Chłopaków tylko 5, ale nie wiem czy mają kogoś.
Na poprzednim kierunku studiów też w większości same dziewczyny, mniej chłopaków.
Koleżanki ze studiów raczej mają kuzynów w wieku 12-18 lat, wśród znajomych praktycznie same dziewczyny.
W akademiku mam znajomych, ogólnie w mieście gdzie studiuje. Ale koleżanki z internatu też raczej mają same dziewczyny wśród znajomych, kuzynów w wieku 12-18 lat, albo 10-16 lat.
Koleżanki z akademika na roku mają kolegów, ale nie mają z nimi bliskiego kontaktu, dlatego same dziewczyny wśród ich znajomych.
W rodzinnych stronach z kolei nie mam znajomych, bo byłam gnębiona w gimnazjum.
Otóż jeden chłopak wtedy mnie zmuszał abym z nim była, drugi też. Pierwszy rozpowiadał przy wszystkich, że spałam z nim co nie było prawdą. Drugi co chwila pytał się czy będziemy razem, ja mówię mu nie, a on chodził za mną i zmuszał mnie non stop.
Przez to zdarzenie co miało miejsce w 3 gimnazjum w szkole średniej bałam się do jakiegokolwiek chłopaka zagadywać. Dopiero jak wyjechałam na studia 3 lata temu to zaczęłam rozmawiać w akademiku z ludźmi, nie bałam się zagadywać do chłopaków czy uciekać jak jakiś do mnie podchodził.

W rodzinnych stronach w wakacje wychodzę na rower i bieganie, to nie istnieje szansa, że poznam kogoś?
Gdzie studiuje chodzę na miejską siłownię To nie istnieje szansa, że poznam kogoś tam?

Portale randkowe źle mi się kojarzą.

Kryteria co do chłopaka:
Chłopięcy wygląd, nie łysa głową, brak nadwagi, rówieśnik albo od 2 do 5 lat starszy, 10-15 lat starszy odpada, młodszy o rok i więcej odpada. 6-8 lat starszy ok, jeśli byłby chłopięcy z wyglądu, wrażliwy, poukładany nie myślałby o jednym. Powinien mnie wspierać w dążeniu do celu.
Mnie w facetach imponuje wrażliwość, zdecydowanie, chłopięcy wygląd.

To gdzie poznać chłopaka w tym przedziale wiekowym?

Mam dla Ciebie kolegę wolnego . 28 lat . Chłopięcy z wyglądu . Fajna fryzura , wrażliwy , poukładany , nie myśli tylko o jednym . Bedzie Cie wspierał w dązeniu do celu . Jest wrażliwy , zdecydowany , ma chłopięcy wygląd .
Szuka sobie dziewczyny .
Skąd jesteś ?

Studiuje w Łodzi, z Opoczna jestem.

Jak on wygląda? Zdjęcie jakieś?

4

Na pewno znajdziesz jakiegoś, jest wielu idiotów, którzy lubią kretynki.

5

Dracarys napisał/a:

Spierdalaj! Nie do mnie z wyzwiskiem kretynek!

6

Puszkin napisał/a:
Golden_eye napisał/a:
Puszkin napisał/a:

Mam dla Ciebie kolegę wolnego . 28 lat . Chłopięcy z wyglądu . Fajna fryzura , wrażliwy , poukładany , nie myśli tylko o jednym . Bedzie Cie wspierał w dązeniu do celu . Jest wrażliwy , zdecydowany , ma chłopięcy wygląd .
Szuka sobie dziewczyny .
Skąd jesteś ?

Studiuje w Łodzi, z Opoczna jestem.

Jak on wygląda? Zdjęcie jakieś?

Wyślij mi swój adres mailowy drogą mailową to mu przekaże sms -em . Dzisiaj był u mnie w Krakowie i dużo gadaliśmy o różnych sprawach miedzy innymi o dziewczynach . On Ci wyśle swoje zdjęcie na maila .

ola6523@gmail.com
Proszę

7

Golden_eye napisał/a:
Dracarys napisał/a:

Spierdalaj! Nie do mnie z wyzwiskiem kretynek!

To nie wyzwisko, to stwierdzenie faktu. Jesteś tak durna, że to w sumie komplement jest.

8

Puszkin napisał/a:

Odpisał że jutro postara się napisac

Och... postara się... pewnie nie ma czasu... albo odwagi... tak to z incelami jest. smile

9

Ile jeszcze założysz podobnych wątków? Na oko jest już ze 20 i co to zmieniło? Nic.
Masz fatalne podejście do siebie, o czym świadczą nerwowe i chamskie reakcje na posty użytkowników.
Co do opisu/profilu kandydata, to szukasz pielęgniarza, który zaopiekuje się tobą. Nie będzie miał wielkich swoich potrzeb, bo głównym jego zadaniem będzie wspieranie ciebie. Szybko się takim nieszczęśnikiem znudzisz i kopniesz go w tyłek. Historii potwierdzających tą prawidłowość na forum mnóstwo.
Co trzeba zrobić? Polubić siebie, mieć dystans, do np. głupich wpisów innych ludzi na swój temat. Przecież jeżeli ktoś tak pisze ciebie nie zna, ma przede wszystkim problem ze sobą i żeby siebie oszukać obraża innych, żeby jakoś tam poczuć się lepiej, dowartościować siebie. Trzeba to widzieć. A nie zniżać się do jego poziomu.
Każdy ma jakieś tam problemy, nie tylko ty. To już dobry grunt do pracy nad sobą.
Jeżeli staniesz się osobą, która lubi siebie. Pojawi się tez aura ciekawego człowieka, co przyciągnie kandydatów na chłopaka. A ty przestaniesz szukać opiekuna, tylko znajdziesz kogoś ciekawego do związku.

10

Gary napisał/a:
Puszkin napisał/a:

Odpisał że jutro postara się napisac

Och... postara się... pewnie nie ma czasu... albo odwagi... tak to z incelami jest. smile

Przecież Puszkin sam do siebie tego smsa wysłał, a skoro już ma namiar na dziewczynę, to zaczyna grać niedostępnego i zajętego. ;P
Puszkin pisze chyba do wszystkich forumowych dziewczyn maile z prośbą o nawiązanie znajomości, do mnie też pisał. To skrajny desperat jest.

11

Violette napisał/a:
Kasssja napisał/a:

Przecież Puszkin sam do siebie tego smsa wysłał, a skoro już ma namiar na dziewczynę, to zaczyna grać niedostępnego i zajętego. ;P
Puszkin pisze chyba do wszystkich forumowych dziewczyn maile z prośbą o nawiązanie znajomości, do mnie też pisał. To skrajny desperat jest.

No raczej, hahaha.
"On dla kolegi pytał" big_smile

Laska głupia na tyle, że nie zajarzyła. Ale nic sie nie odzywalam, bo agresywne babsko nadęte, więc niech ją robi w jajo. a propozycja na pewno  świetna big_smile

Spierdalaj z takimi epitetami!

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak znaleźć chłopaka, skoro przewaga dziewczyn praktycznie wszędzie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024