Dermapen - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Dermapen

Hej smile
Czy robilyscie kiedykolwiek dermapen? Jakie są efekty? Czy bardzo boli?
Idę pierwszy raz w styczniu, bardzo się boję, że coś się tam źle będzie goić. Będę to robić u mojej kosmetyczki także jest sprawdzona. Tylko najbardziej się boję, że mogą być jakieś powikłania.

Na yt są tylko dziewczyny które reklamują salony a na fb tylko takie takie którym ktoś spapral sprawę i są,, porysowane,, bo należy stemplowac a nie jeździć penem po twarzy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dermapen

hej
ja kupilam juz drugi pen, co prawda nei oryginalny DERMAPEN ale PEN innej firmy. Pierwszy byl tylko do Mezoterapii microneedling a drugi nowy to taki co jednoczesnie aplikuje serum. Wykonanie zabiegu jest dosc latwe i po pierwszej wizycie u kosmetyczki szybko bedziesz wiedziala jak sie przeprowadza taki zabieg.
Na pewno jest taniej gdy sie robi zabiegu samej w domu, nie tracisz tez czasu na umawianie sie na terminy. Serum mozesz zakupic na hyaloo.pl . Mozesz robic mezoterapie skory twarzy, ciala lub skory glowy. do szyi polecam roller. Ja jestem zadowolona, ale trzeba robic zabiegi w miare systematycznie.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024