Mam ogromny problem z poceniem. Stosuję obecnie antyperspirant Garnier ale to guzik daje, zakładam podkoszulek i w 5 minut na bluzce są plamy. Potrafię tak się spocić że koszulki są przepocone prawie do bioder.
Myślę nad zakupem blokera potu. Ostatnio w aptece widziałam Etiaxil.
Czy któraś z was to stosowała? Jakie są wasze opinie o tego typu preparatach?
Z Etiaxilem uważaj. Delikatnie go najpierw nakładaj, bo to mocno działająca substancja i może spowodować podrażnienie. Poza tym Etiaxil odbarwia tkaniny tak, że lepiej stosuj na noc i załóż jakąs pościel, której ci nie będzie żal. Efekt tego jest różny. Ja bardzo szybko z Etiaxilu zrezygnowalam.
Najlepiej wykonać zabieg u doświadczonych specjalistów. Ja w ten sposób pozbyłam się tego uciążliwego problemu. Polecam fachowców z centrum Esderm - najlepsi! Skuteczne metody leczenia, przyjaźni specjaliści - nie trzeba się niczym stresować
Z Etiaxilem uważaj. Delikatnie go najpierw nakładaj, bo to mocno działająca substancja i może spowodować podrażnienie. Poza tym Etiaxil odbarwia tkaniny tak, że lepiej stosuj na noc i załóż jakąs pościel, której ci nie będzie żal. Efekt tego jest różny. Ja bardzo szybko z Etiaxilu zrezygnowalam.
To szczera prawda. W grudniu kupiłam Etiaxil i oczywiście stosowałam go zgodnie z ulotką. Efekt był średni, pociłam się mniej to fakt ale pieczenie było okropne a poza tym bardzo szybko pod pachami pojawiło się podrażnienie. Po 3 tygodniach musiałam zrezygnować.
To szczera prawda. W grudniu kupiłam Etiaxil i oczywiście stosowałam go zgodnie z ulotką. Efekt był średni, pociłam się mniej to fakt ale pieczenie było okropne a poza tym bardzo szybko pod pachami pojawiło się podrażnienie. Po 3 tygodniach musiałam zrezygnować.
Miałam tam samo i jeszcze zniszczyłam bluzkę, którą lubiłam, bo nie wiedziałam, że etiaxil odbarwia.