Blokery potu opinie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Blokery potu opinie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Blokery potu opinie

Mam ogromny problem z poceniem. Stosuję obecnie antyperspirant Garnier ale to guzik daje, zakładam podkoszulek i w 5 minut na bluzce są plamy. Potrafię tak się spocić że koszulki są przepocone prawie do bioder.
Myślę nad zakupem blokera potu. Ostatnio w aptece widziałam Etiaxil.
Czy któraś z was to stosowała? Jakie są wasze opinie o tego typu preparatach?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Blokery potu opinie

Z Etiaxilem uważaj. Delikatnie go najpierw nakładaj, bo to mocno działająca substancja i może spowodować podrażnienie. Poza tym Etiaxil odbarwia tkaniny tak, że lepiej stosuj na noc i załóż jakąs pościel, której ci nie będzie żal. Efekt tego jest różny. Ja bardzo szybko z Etiaxilu zrezygnowalam.

3

Najlepiej wykonać zabieg u doświadczonych specjalistów. Ja w ten sposób pozbyłam się tego uciążliwego problemu. Polecam fachowców z centrum Esderm - najlepsi! Skuteczne metody leczenia, przyjaźni specjaliści - nie trzeba się niczym stresować smile

4

Swanen napisał/a:

Z Etiaxilem uważaj. Delikatnie go najpierw nakładaj, bo to mocno działająca substancja i może spowodować podrażnienie. Poza tym Etiaxil odbarwia tkaniny tak, że lepiej stosuj na noc i załóż jakąs pościel, której ci nie będzie żal. Efekt tego jest różny. Ja bardzo szybko z Etiaxilu zrezygnowalam.

To szczera prawda.  W grudniu kupiłam Etiaxil i oczywiście stosowałam go zgodnie z ulotką. Efekt był średni, pociłam się mniej to fakt ale pieczenie było okropne a poza tym bardzo szybko pod pachami pojawiło się podrażnienie. Po 3 tygodniach musiałam zrezygnować.

5

milamalgosia napisał/a:

To szczera prawda.  W grudniu kupiłam Etiaxil i oczywiście stosowałam go zgodnie z ulotką. Efekt był średni, pociłam się mniej to fakt ale pieczenie było okropne a poza tym bardzo szybko pod pachami pojawiło się podrażnienie. Po 3 tygodniach musiałam zrezygnować.

Miałam tam samo i jeszcze zniszczyłam bluzkę, którą lubiłam, bo nie wiedziałam, że etiaxil odbarwia.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Blokery potu opinie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024