Wzwod na kontakt z dzieckiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wzwod na kontakt z dzieckiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Wzwod na kontakt z dzieckiem

Witam Was serdecznie. Pisze bo chciałabym poznać obiektywna ocenę czy coś jest na rzeczy czy ja się nakręcam.
Mam męża i dwoje dzieci. Córkę w wieku niecałych 3 lat. Mianowicie -zauważyłam od wakacji że zdarzyło się parę razy (do chwili obecnej może już z 7) że kiedy np.maz bawił się z córką,brał ja na szyję i nosił,bądź inne zabawy z kontaktem fizycznym (oczywiście normalne)to ..miał wzwod. Nie dało się tego ukryć szczególnie w spodniach dresowych. Jak to zobaczyłam to myślałam że zwymiotuje. Za pierwszym czy trzecim.razem to olałam,pomyślałam że przypadek. Nawet wczoraj bawił się może z minute z córką,która siedziała na jego udzie,wstaje i widzę że ma wzwod. Nigdy nie widziałam aby mąż miał "pociąg" do dzieci. Ja wiem ze mężczyźni maja wzwod kilka razy w ciągu dnia, z różnych przyczyn ale chore dla mnie jest że podczas reakcji na dziecko.Nadmieniam,ze nie wspolzyjemy regularnie, kilka razy w roku ( nie,nie boli mnie głowa,z innych przyczyn). JesCze z mężem nie rozmawiałam,wiem że powie ze to ja jestem nienormalna, jest dość agresywny słownie. Naprawe mam mętlik w głowie. Nie wiem co mam robić ani myśleć.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Wzwod na kontakt z dzieckiem

Wykastrować ....znowu trololo

3

Odp: Wzwod na kontakt z dzieckiem

Trolling przekroczyl wszelkie granice

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wzwod na kontakt z dzieckiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności