Gdzie szukacie partnerów? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Gdzie szukacie partnerów?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Gdzie szukacie partnerów?

Hejka
Mam pytanie gdzie szukacie partnerów, bo ja teraz głównie korzystam z portali randkowych, w sumie dlatego że natknęłam się na porównywarkę takich ofert i wybrałam sobie portal i teraz korzystam. Jak by ktoś szukał h t t p s://bit.ly/m/RandkiOnline A wcześniej chodziłam na kluby. A wy?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Gdzie szukacie partnerów?
oli45 napisał/a:

Hejka
Mam pytanie gdzie szukacie partnerów,

Hejka hejka

Fajna ta reklama, taka nieoczywista;)

Szukam tutaj, ale nie mam szczęścia. Koralina chce od razu z grubej rury (ślub, bombelki itp) a Julcia, ta niecnota, tylko figle jej w głowie.
No i bądź tu mądry.

Ps.
Pan pozna Panią.
Wymagania: niekaralna, brak zdiagnozowanych chorób psychicznych, zaświadczenie od egzorcysty o braku współlokatorów, znajomość ars amandi (lub chęć rozwoju w tej dziedzinie), brak fobii dotyczącej kuchni i obejścia, co najmniej trzy hektary ziemi rolnej klasy III lub wyżej.
Umiejętność rozciągania kącików ust w stronę uszu mile widziana.

3

"ZDJĘCIA, KTÓRE MÓWIĄ"
https://gfx.wiadomosci.radiozet.pl/var/radiozet-wiadomosci/storage/images/polska/zbigniew-stonoga-w-fatalnym-stanie-w-wiezieniu-pomozcie-mi-ludzie-umieram/485735-1-pol-PL/Zbigniew-Stonoga-w-fatalnym-stanie-w-wiezieniu.-Pomozcie-mi-ludzie-umieram_full-hd.jpg

4

Nigdzie bo i tak by mnie żadna nie zechciała

Wszędzie możesz znaleźć tą osobę.  Wszystko zależy od tego czy zagadasz i czy weźmiesz kontakt do tej osoby. A zaczyna się od spojrzenia i uśmiechu potem bajka

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Gdzie szukacie partnerów?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024