Nie chciał bym umrzeć z samotności - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie chciał bym umrzeć z samotności

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Nie chciał bym umrzeć z samotności

Chciał bym poznać kogoś z kim mógłbym spędzić życie i nie umrzeć z samotności

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie chciał bym umrzeć z samotności

Jak się robi to się ma.
Jak się nie robi to się nie ma.

Ty nie robisz.

3

TheFrozen Autumn napisał/a:

Tez jestem samotna smile Mam Rodzicow jeszcze mam siostre siostrzenca siostrzenice i szwagra smile Mam znajomych i tyle smile Nie przejmuje sie tym i wcale o tym nie mysle smile Mam mnostwo zajec bo bardzo duzo mnie interere w sumie nie mam czasu sie tym przejmowac xD zrob tak jak ja smile

Tyle że pewnie kogoś miałaś

Ja się przyzwyczajam do samotności ale się nie poddaje  smile

4

Trudno jest odpowiedzieć na to pytanie. Aczkolwiek w obecnych czasach coraz więcej osób miewa problemy w nawiązaniu relacji z drugą osobą.  A jeśli już dojdzie do związku, dochodzi do problemów we wspólnej komunikacji.

https://www.twojpsycholog.online/zakres … enia-wiezi

Warto jest wejść sobie na stronę. I więcej poczytajć sobie o zaburzeniach więzi.

5

Miklosza napisał/a:

Ile masz lat? Raczej szykuj sie ze wlasnie umrzesz w samotnosci. Tak jak wiekszosc z nas? Dlaczego?
Dane mowia ze w 2030 roku ok 45 % kobiet w wieku 18 - 35 bedzie samotna i bezdzietna.
Pamietaj ze na kazda samotna kobiete przypada jeden samotny mezczyzna.

Inwestuj w siebie, rozwijaj pasje, ucz sie, rób kasę, stworz biznes, badz lepsza wersja siebie. I nie lataj za dupami bo skonczysz z depresja albo z alkoholizmem.
Moj kumpel z Polski odkryl ze jego dziewczyna , kiedy stwierdzila ze potrzebuje " przerwy od zwiazku ' bzykała sie  z innym. Fakt ze moj kolega troche przegial bo sie najebał i walnal jej z liscia big_smile ale to tylko pokazuje skalę calego zjawiska.
Nie zazdroszcze mlodym chlopakom w dziejszych czasach. Trafienie na uczciwa kobiete jest jak wygrana w totka. A i tak nie wiesz czy sie jej cos nie odkei po jakims czasie.
Trzymaj sie!

6

wstyd się przyznać ale już mam 40 lat

przez cale życie próbowalem poznac kogoś czyli od 18 roku życia była jedna chętna przez dłuższy czas była chętna się ze mną spotykać ale ja  nieśmiały odpychałem  ją po za tym byłem niedoirzały miałem kilkanaście lat a potem było tylko gorzej znaczy się po liceum zachorowałem próbowałem kogoś poznać ale się nieudawało i nie polepszało to że nie jestem atrakcyjny a raczej bardzo i tak mineło wiele lat i nic się nie zmieniło w moim życiu

7

Mariusz 1984 napisał/a:

Moj kumpel z Polski odkryl ze jego dziewczyna , kiedy stwierdzila ze potrzebuje " przerwy od zwiazku ' bzykała sie  z innym. Fakt ze moj kolega troche przegial bo sie najebał i walnal jej z liscia big_smile ale to tylko pokazuje skalę calego zjawiska.
Nie zazdroszcze mlodym chlopakom w dziejszych czasach. Trafienie na uczciwa kobiete jest jak wygrana w totka. A i tak nie wiesz czy sie jej cos nie odkei po jakims czasie.
Trzymaj sie!

Co ty w ogóle podajesz za przykład, jakąś kompletną patologię, BTW współczuję towarzystwa...

8

Może na początek rozważ wolontariat w hospicjum lub w domu seniora?

9

Ja bym nie chciala umrzec z nieczystym sumieniem,bo wierze w zycie po smierci... plus oczywiscie tez nie chciala bym umierac w samotnosci i w bolu

10

JuliaUK33 napisał/a:

Ja bym nie chciala umrzec z nieczystym sumieniem,bo wierze w zycie po smierci... plus oczywiscie tez nie chciala bym umierac w samotnosci i w bolu

A kto by chciał powiec mi chyba jakiś masochista

11

pyszneSalami napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:

Trzymaj sie!

Co ty w ogóle podajesz za przykład, jakąś kompletną patologię, BTW współczuję towarzystwa...

Co jest patologia? Ze kobieta zrobiła taki numer? W sumie masz rację..nie jest to normalne zachowanie.

12

Knappess napisał/a:

Trudno jest odpowiedzieć na to pytanie. Aczkolwiek w obecnych czasach coraz więcej osób miewa problemy w nawiązaniu relacji z drugą osobą.  A jeśli już dojdzie do związku, dochodzi do problemów we wspólnej komunikacji.

To niestety jest prawda.

13

Odpowiem trochę złośliwie ale życząc najlepiej :"to naucz się pisać'. Bo jak nie to faktycznie fajne dziewczyny będą uciekały.

Miklosza napisał/a:

14

Zawszę miałem problem z pisaniem jakoś się to nazywa

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie chciał bym umrzeć z samotności

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024