Cześć, mam do Was jedno pytanie. Proszę, już jestem w pozycji, w której jestem więc proszę nie bijcie aż tak mocno. Rozstałem się z kobietą w maju, w czerwcu zadzwoniła, że potrzebuje pomocy, ok. Coś czułem pod skórą, już mam wszelkie tematy ale dziś pękło, ja jie widzę jej relacji, ona moje ogląda, ona publikuje i ja tego nie widzę, czytaj jestem wyłączony. Cxy znacie jakichś dobrych terapeutów w Warszawy lub okolic?
Post też tak przaśny, że hej
Przeczytałem i nic nie zrozumiałem.
Gdzie ta zdrada? Ty ją, ona Ciebie, oboje się zdradziliście? Jeśli tyle powiesz terapeucie, nawet dobremu z Warszawy, to i tak chyba niewiele Ci pomoże.
Cześć, mam do Was jedno pytanie. Proszę, już jestem w pozycji, w której jestem więc proszę nie bijcie aż tak mocno. Rozstałem się z kobietą w maju, w czerwcu zadzwoniła, że potrzebuje pomocy, ok. Coś czułem pod skórą, już mam wszelkie tematy ale dziś pękło, ja jie widzę jej relacji, ona moje ogląda, ona publikuje i ja tego nie widzę, czytaj jestem wyłączony. Cxy znacie jakichś dobrych terapeutów w Warszawy lub okolic?
Panowie i panie powyżej nazwisk terapeutów nie znają, natomiast sami najchętniej poddali by Cie terapeutyzacji na forum. A ty miałes juz temat, w którym wiele zostało powiedziane.
Szkoda, że nie piszesz w poprzednim wątku, pewnie wróciłeś do picia, stąd ten chaos w pierwszy poście.
Powinieneś się "leczyć" na wszystkie sposoby, szukać pomocy w ośrodkach AA, forum Ci w tym nie pomoże.
Robert Rutkowski psychoterapeuta uzależnień ale dostać się do niego nie jest łatwo