Zdrada tak przaśna, że hej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada tak przaśna, że hej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Zdrada tak przaśna, że hej

Cześć, mam do Was jedno pytanie. Proszę, już jestem w pozycji, w której jestem więc proszę nie bijcie aż tak mocno. Rozstałem się z kobietą w maju, w czerwcu zadzwoniła, że potrzebuje pomocy, ok. Coś czułem pod skórą, już mam wszelkie tematy ale dziś pękło, ja jie widzę jej relacji, ona moje ogląda, ona publikuje i ja tego nie widzę, czytaj jestem wyłączony. Cxy znacie jakichś dobrych terapeutów w Warszawy lub okolic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada tak przaśna, że hej

Post też tak przaśny, że hej big_smile

3

Przeczytałem i nic nie zrozumiałem.

4

Gdzie ta zdrada? Ty ją, ona Ciebie, oboje się zdradziliście? Jeśli tyle powiesz terapeucie, nawet dobremu z Warszawy, to i tak chyba niewiele Ci pomoże.

5

tomekdth napisał/a:

Cześć, mam do Was jedno pytanie. Proszę, już jestem w pozycji, w której jestem więc proszę nie bijcie aż tak mocno. Rozstałem się z kobietą w maju, w czerwcu zadzwoniła, że potrzebuje pomocy, ok. Coś czułem pod skórą, już mam wszelkie tematy ale dziś pękło, ja jie widzę jej relacji, ona moje ogląda, ona publikuje i ja tego nie widzę, czytaj jestem wyłączony. Cxy znacie jakichś dobrych terapeutów w Warszawy lub okolic?

Panowie i panie powyżej nazwisk terapeutów nie znają, natomiast sami najchętniej poddali by Cie terapeutyzacji na forum. A ty miałes juz temat, w którym wiele zostało powiedziane.

6

Szkoda, że nie piszesz w poprzednim wątku, pewnie wróciłeś do picia, stąd ten chaos w pierwszy poście.

Powinieneś się "leczyć" na wszystkie sposoby, szukać pomocy w ośrodkach AA, forum Ci w tym nie pomoże.

7

Robert Rutkowski psychoterapeuta uzależnień ale dostać się do niego nie jest łatwo

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada tak przaśna, że hej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024