Jak to jest że jedni cały czas kogoś maja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak to jest że jedni cały czas kogoś maja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Jak to jest że jedni cały czas kogoś maja

A drudzy przez całe życie nikogo nie mają

Czy tylko uroda jest tego winna czy też coś innego  ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak to jest że jedni cały czas kogoś maja
Miklosza napisał/a:

Ja mam w kratke tzn raz mam,a raz nie mam

3

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Ja mam w kratke tzn raz mam,a raz nie mam

Ale miewasz też bym chcial

4

Nie wiem czy masz tego świadomość, ale jesteś, Miklosza, spamerem.

5

Pewnie oni dają coś, czego inni potrzebują i dlatego kogoś mają i w zamian otrzymują coś czego potrzebują.

6 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-10-03 09:05:26)

Moim zdaniem Ci, ktorzy caly czas kogos maja daja innym nadzieje i sprawiaja, ze czuja sie lekko.
Ci, ktorzy caly czas nikogo nie maja daja innym watpliwosci i sprawiaja, ze czuja sie nerwowo.

Uroda moze wplywac na te osoby, ktorych przekonania wiaza elementy wygladu z wnioskami, ktore prowadza do nadziei lub watpliwosci.

Np. spora czesc mezczyzn uwaza zwiazek lub seks z piekna kobieta jako wlasne osiagniecie co w konsekwencji prowadzi do lepszego, lzejszego samopoczucia.
Spora czesc kobiet uwaza popsute zeby u mezczyzny za brak zaradnosci zyciowej, co sprawia, ze nie czulyby sie z takim mezczyzna pewnie / pojawiaja sie watpliwosci.

Tlumaczy to dlaczego chlopcy:
- ktorzy uwazaja sie za "dobrych" nie maja powodzenia - bo sa tchorzami i zarazaja watpliwosciami.
- ktorzy nastepnie udaja "bad boy'ow", ktorzy w dypie maja spoleczenstwo (bo to wszystko jest yebany Matrix xD) maja wieksze powodzenie u kobiet
- ale nie potrafia zadnej relacji na dluzej (lub/i wprowadzaja kobiete w depresje) bo kobieta, ktora zachowa zdolnosc do zdrowej oceny sytuacji w pewnym momencie zaczyna widziec, ze ten "bad boy" to tchorz pod maska kozaka i zaczynaja czuc duze watpliwosci.

Dlatego znacznie lepszym sposobem na bycie atrakcyjnym jest pokonywanie wlasnych niepewnosci.
Uwazam, ze zaczac nalezy od logowania i analizy sytuacji, w ktorych poczulismy/czujemy, ze wzrosl nasz poziom stresu.
Dobra kategoryzacja tych sytuacji pod problemy a pozniej szukanie taktyk i obejsc na kazdy z nich pozwala lepiej sobie radzic w stresujacych dla nas sytuacjach - a co za tym idzie - zarazac odwaga i poczuciem lekkosci.

7

Priscilla napisał/a:

Nie wiem czy masz tego świadomość, ale jesteś, Miklosza, spamerem.

Nie byłem świadom do tej pory  sad

8

Gary napisał/a:

Pewnie oni dają coś, czego inni potrzebują i dlatego kogoś mają i w zamian otrzymują coś czego potrzebują.

To chyba pieniądze

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak to jest że jedni cały czas kogoś maja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024