A drudzy przez całe życie nikogo nie mają
Czy tylko uroda jest tego winna czy też coś innego ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak to jest że jedni cały czas kogoś maja
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja mam w kratke tzn raz mam,a raz nie mam
Miklosza napisał/a:A drudzy przez całe życie nikogo nie mają
Ja mam w kratke tzn raz mam,a raz nie mam
Ale miewasz też bym chcial
Nie wiem czy masz tego świadomość, ale jesteś, Miklosza, spamerem.
Pewnie oni dają coś, czego inni potrzebują i dlatego kogoś mają i w zamian otrzymują coś czego potrzebują.
Moim zdaniem Ci, ktorzy caly czas kogos maja daja innym nadzieje i sprawiaja, ze czuja sie lekko.
Ci, ktorzy caly czas nikogo nie maja daja innym watpliwosci i sprawiaja, ze czuja sie nerwowo.
Uroda moze wplywac na te osoby, ktorych przekonania wiaza elementy wygladu z wnioskami, ktore prowadza do nadziei lub watpliwosci.
Np. spora czesc mezczyzn uwaza zwiazek lub seks z piekna kobieta jako wlasne osiagniecie co w konsekwencji prowadzi do lepszego, lzejszego samopoczucia.
Spora czesc kobiet uwaza popsute zeby u mezczyzny za brak zaradnosci zyciowej, co sprawia, ze nie czulyby sie z takim mezczyzna pewnie / pojawiaja sie watpliwosci.
Tlumaczy to dlaczego chlopcy:
- ktorzy uwazaja sie za "dobrych" nie maja powodzenia - bo sa tchorzami i zarazaja watpliwosciami.
- ktorzy nastepnie udaja "bad boy'ow", ktorzy w dypie maja spoleczenstwo (bo to wszystko jest yebany Matrix xD) maja wieksze powodzenie u kobiet
- ale nie potrafia zadnej relacji na dluzej (lub/i wprowadzaja kobiete w depresje) bo kobieta, ktora zachowa zdolnosc do zdrowej oceny sytuacji w pewnym momencie zaczyna widziec, ze ten "bad boy" to tchorz pod maska kozaka i zaczynaja czuc duze watpliwosci.
Dlatego znacznie lepszym sposobem na bycie atrakcyjnym jest pokonywanie wlasnych niepewnosci.
Uwazam, ze zaczac nalezy od logowania i analizy sytuacji, w ktorych poczulismy/czujemy, ze wzrosl nasz poziom stresu.
Dobra kategoryzacja tych sytuacji pod problemy a pozniej szukanie taktyk i obejsc na kazdy z nich pozwala lepiej sobie radzic w stresujacych dla nas sytuacjach - a co za tym idzie - zarazac odwaga i poczuciem lekkosci.
Nie wiem czy masz tego świadomość, ale jesteś, Miklosza, spamerem.
Nie byłem świadom do tej pory ![]()
Pewnie oni dają coś, czego inni potrzebują i dlatego kogoś mają i w zamian otrzymują coś czego potrzebują.
To chyba pieniądze
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak to jest że jedni cały czas kogoś maja
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024