muzyki
Jak myślicie jest tu ktoś taki ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » A ja jestem ciekaw czy jest tu ktoś znany z filmu czy telewizji a może
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
muzyki
Jak myślicie jest tu ktoś taki ?
Janoszek
Wszyscy jestesmy slawni na cala Polske, ja na cala Anglie a za niedlugo swiat bedzie o nas pisal-doczekamy sie nawet pomnika, gdzie bedziemy wyrzezbieni jak trzymamy kije i kamienie i nawzajem sie zabijamy a pod kazda figura nasze nicki wypisane
Czuję że tak ktoś taki jest
My jesteśmy sławni poważnie ? Eeee
Taa sławni na braciachsamcach i na wykopie najbardziej
Taa sławni na braciachsamcach
i na wykopie najbardziej
Co jest wogole ciekawego na tym wykopie. ?
Miklosza napisał/a:My jesteśmy sławni poważnie ? Eeee
Pewnie ze tak ! xD A kto nie zna Miklosia z net kobiety ? xDDD Napisze ci cos fajnego jestem kobietka i mam na ciebie ochotke ;D
Całuski
TheFrozen Autumn napisał/a:Miklosza napisał/a:My jesteśmy sławni poważnie ? Eeee
Pewnie ze tak ! xD A kto nie zna Miklosia z net kobiety ? xDDD Napisze ci cos fajnego jestem kobietka i mam na ciebie ochotke ;D
Całuski
No i widzisz juz znalazles "dziewczyne"
JuliaUK33 napisał/a:Miklosza napisał/a:Całuski
No i widzisz juz znalazles "dziewczyne"
A tobie co do tego ? Samotna bezrobotna Matko ? Zajmij sie Dzieciakiem ! Co teraz chcesz mi zepsuc relacjie z Miklosiem ? Ja jestem singel On tez wiec wypad.
Ha ha weekendy corka jest u ojca, po za tym wyobraz sobie,ze przy 10 letnim dziecku nie trzeba byc 24/ na dobe jak przy niemowlaku,ale tak uspokoje cie spedzam czas z dzieckiem w ciagu tygodnia.... I NIE musisz udawac troleczku,zes zakochany ha ha
Taa sławni na braciachsamcach
i na wykopie najbardziej
Warto?!
Tam jeszcze nie dojechałem, ale myślę, że mógłbym im tam zrobić mały power!!
Warto?!
Prawdopodobnie nie warto Marcinie
Dowiesz się tam,że 1000km maratonu na rowerze to nic takiego i że kobietom to nie imponuje,nie jest atrakcyjne,chłopaki robią tam pewnie 3x tyle kilosów
Chyba że jest z tego dużo kasy i sława, to status hipergamiczny i SMV Ci wzrasta
Jakbyś był kierowcą rajdowym,albo chociaż pilotem, to może może i by Ciebie pochwalili a tak to kicha z pętelką
nie ma co się denerwować
Paslawku, dowiedzieć i tak się już niczego nie dowiem , a kasy styknie,niech gadają co chcą, byle by było tylko konkretne pogo Mariana
Rozrywka mówisz wysokich lotów To warto wrzucić tam dziurawa rękawice
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » A ja jestem ciekaw czy jest tu ktoś znany z filmu czy telewizji a może
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024