Znacie tę laskę? To miss NY z któregoś tam roku, która rzuciła karierę w USA dla Polaka starego brzydala. Przypadkiem na nią dziś trafiłam, bo zaczęłam oglądać Żmijowisko na Ntfx, poczytałam komentarze na Filmwebie i na nią trafiłam. Historia jest ogólnie ciekawa ale tym, na co chcę zwrócić uwagę Mikloszy i innych narzekających na swoją urodę jest gigantyczna dysproporcja wizualna tej pary. W tym filmiku babeczka podsumowuje, dlaczego wzięła sobie brzydala, choć mogła kogokolwiek. I nie są to pieniądze, facet zarabia na chleb może nietypowo, ale milionerem nie jest, już prędzej ona. Kto ciekawy, niech rzuci okiem i zastanowi się, czy ma w sobie te przyciągające laski cechy.
1 2023-09-03 18:44:14 Ostatnio edytowany przez Grubszy_patyk (2023-09-03 19:24:59)
Ten facet jest obiektywnie przystojny jak na swój wiek .Rysy twarzy ostre ,włosy i dobrą sylwetka .
Gdybym ci wysłał swoje zdjęcie na priv to byś.naprawdę widziała brzydkiego faceta
Ten facet jest obiektywnie przystojny jak na swój wiek .Rysy twarzy ostre ,włosy i dobrą sylwetka .
Gdybym ci wysłał swoje zdjęcie na priv to byś.naprawdę widziała brzydkiego faceta
Nie no, przystojny nie jest z całą pewnością, nawet jak na jego wiek. Oczy ma rzeczywiście ładne, ale to tyle. Ale każdy człowiek ma jakiś ładny element twarzy czy ciała, nawet ty.
4 2023-09-05 01:21:06 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-09-05 01:24:43)
Nie mnie oceniać cudze wybory, niemniej jednak osobiście nie mogłam wyjść ze zdumienia co np. taka Isabel widziała w byłym premierze Kazimierzu M. Co prawda on nie był biedny, ale.. No właśnie . To są tego typu oceny. Ten facet nie do końca jest brzydalem.
Nie nie jest taki brzydki jest poprostu stary i tyle
Jestem zdziwiony że taka młoda ładna kobieta chce starszego pana
6 2023-09-05 06:48:03 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2023-09-05 06:50:04)
Znacie tę laskę? To miss NY z któregoś tam roku, która rzuciła karierę w USA dla Polaka starego brzydala.
Ona została miss NY? Albo czas nie był dla niej łaskawy albo mało rywalek się zgłosiło.
Co do gościa, to dobra wizażystka by z niego jeszcze trochę wycisnęła. Poza tym wygląda na bardzo porządnego gościa.
Grubszy_patyk napisał/a:Znacie tę laskę? To miss NY z któregoś tam roku, która rzuciła karierę w USA dla Polaka starego brzydala.
Ona została miss NY? Albo czas nie był dla niej łaskawy albo mało rywalek się zgłosiło.
Co do gościa, to dobra wizażystka by z niego jeszcze trochę wycisnęła. Poza tym wygląda na bardzo porządnego gościa.
E tam morze poprostu nie ma makijażu bo teraz wszystkie je mają
Nie mnie oceniać cudze wybory, niemniej jednak osobiście nie mogłam wyjść ze zdumienia co np. taka Isabel widziała w byłym premierze Kazimierzu M. Co prawda on nie był biedny, ale.. No właśnie
. To są tego typu oceny. Ten facet nie do końca jest brzydalem.
Macinkiewicz i Trzaskowski tak samo przystojni wg mnie.
Hey, wole nie wchodzic na tego linka
Mozecie napisac o kogo dokladnie chodzi, nazwiska?
10 2023-09-05 11:42:37 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2023-09-05 11:44:25)
Nie mnie oceniać cudze wybory, niemniej jednak osobiście nie mogłam wyjść ze zdumienia co np. taka Isabel widziała w byłym premierze Kazimierzu M. Co prawda on nie był biedny, ale.. No właśnie
. To są tego typu oceny. Ten facet nie do końca jest brzydalem.
Przecież ten leniwy kloc Isabel to żadna piękność; przaśny wygląd wiejskiej baby, na dyskotece w małym miasteczku pewnie dwucyfrowa liczba ładniejszych się znajdzie. Owszem, Kaziowi do Adonisa daleko, ale były premier, potem na lukratywne synekurce w banku... no potem pokazała dokładnie co ją ciągnęło..
czyli lepiej nie wchodzic na tego linka
Każdy kto twierdzi, że ten Pan jest brzydki chyba nigdy nie widział kogoś na prawdę brzydkiego, on jest tylko stary, a poza tym nie ma się do czego przyczepić. To, że bohaterka się w nim zakochała też nie jest aż takie dziwne. On dla niej pracował, przebywali razem i nawet jeśli na początku była to relacja biznesowa to jednak mieli szansę się poznać, pokazać z więcej niż jednej strony i okazało się, że byli dobrze dopasowani.
Oj a mnie się wydawało, że z takim wielkim kinolem jak norweski troll nie można być uznanym za przystojnego. Ale laska dobrze powiedziała, uroda to jest parę milimetrów skóry, liczy się wnętrze, piękno ze środka. Oni oboje wydają się wartościowi i dobrzy, to wam chciałam pokazać. Że można nie być przystojniakiem a nadal mieć szanse na kobietę, nawet miss. Ale trzeba naprawdę być fajnym mądrym i aktywnym facetem, mieć ciekawe życie zawodowe, niekoniecznie duże pieniądze, po prostu czymś przyciągać, inspirować, dawać powody do myślenia.