Dziewczyna kradnie pieniądze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna kradnie pieniądze

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez piotrryczak (2023-08-24 08:38:07)

Temat: Dziewczyna kradnie pieniądze

cześć

jestem z dziewczyną od 4 miesięcy w związku. mamy po 28 lat, oboje pracujemy, nie mieszkamy razem

niestety, ale od jakiegoś miesiąca zaczęły mi ginąć pieniądze. dzisiaj przyłapałem dziewczynę na tym, zaaregowałem i powiedział. najpierw się broniła, że JAK TO?!, ale za chwilę się przyznała sama... kwota 140 PLN... (wcześniej było 50/70/100)

po rozmowie, zrozumiałem, że nie spina jej się budżet, ma jakieś problemy z przeszłości, itp. że to na opłaty bieżąco po prostu...

problem tkwi w tym, że ja poczułem się niestety ale bardzo kiepsko, jak gówno, bez szacunku

z drugiej strony, wiem, że było jej wstyd poprosić

co powinienem zrobić, co dalej?

pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna kradnie pieniądze

Jesteście 4 miesiące razem, dobrze, że to wyszło teraz... Ja na Twoim miejscu bym zerwała tę znajomość, kradzież to nie jest jakieś niewinne kłamstewko. To jest okazanie braku szacunku, traktowanie Cię jako banku. Czy dziewczyna zamierzała to oddać?
Normalna osoba, z wartościami, kierująca się w życiu zasadami, poprosiłaby... To jest nie w porządku. Nie możesz jej tłumaczyć, że wstydziła się poprosić. Wstydem jest kraść...
Skoro jest zdolna do takiej rzeczy, to ja bym się zastanawiała na Twoim miejscu, do czego jeszcze może być zdolna, co będzie w przyszłości.

3

mówi, że zamierzała

4

piotrryczak napisał/a:

mówi, że zamierzała

Dobrze napisałeś mówi. smile

5

A to nie jest ta sama co zmusza do picia big_smile

6