Czy on nadal mnie kocha? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy on nadal mnie kocha?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy on nadal mnie kocha?

Cześć piszę do was , bo odnowiłam niedawno relację z przyjacielem z przed lat. Zacznę od początku kilka lat temu byliśmy nierozłączni chodziliśmy razem do siebie do domów , wielogodzinne rozmowy przez telefon. Kilka razy nawet poszliśmy do łóżka ( on nalegał) ,  przy czym on cały czas utrzymywał, że nie jestem w jego typie nie podobam mu się itd. W końcu powiedział mi,że się we mnie zakochał i później odwołał to.Później pokłóciliśmy się bardzo i kontakt się urwał na kilka lat, ja próbowałam to z nim wyjaśnic to co się  między nami się działo ,ale nie było odzewu. Dopiero kilka dni temu odpisał mi i postanowiliśmy odnowić relację .Pierwszego dnia przegadaliśmy ponad 5 godzin przez telefon I zaczął mi mówić że teraz spełnia się jego marzenie, że  popłakał się ze szczęścia jak zobaczył tę wiadomość. Przy czym cały czas utrzymuje że nigdy nie byłam w jego typie ,że mnie nie kochał, ale jego zachowanie wydaje mi się dziwne tak naprawdę. Od kilku dni piszemy ze sobą i rozmawiamy i on przy każdej możliwej okazji mi mowi o swojej dziewczynie jaka jest cudowna , jaka ładna i jak ją kocha, nie byłoby to dziwne gdyby nie to,że w kółko o tym mi gada rozumiem że jest szczęśliwy, ale że potrzebuję to przy mnie tak często manifestować.Druga sprawa jest taka że bardzo zależało mu na spotkaniu i spotkaliśmy się było nawet fajnie wygłupialiśmy się jak kiedyś tylko miałam wrażenie, że on flirtuje ze mną np. zaczepiał mnie w taki sposób ze zbierał kłoski z traw I wysypywał mi je na głowę,  kropił na mnie wodą z parasola i ogólnie takie przepychanki. Zauważyłam, że też często wspomina o naszych dawnych czasach,  że nieraz wszystko mu to staje przed oczami ,albo robi sobie żarty nawiązujece do tego że chodziliśmy do łóżko. Zwróciłam uwagę, że pod koniec spotkania zrobił się jakoś dziwnie milczący i próbuje dochodzić co się stało, ale on po tym spotkaniu nie chce ze mną rozmawiać.Nachodzą mnie wątpliwości,  czy on jeszcze mnie kocha po tylu latach , bo z jednej strony mówi że chce tej przyjaźni a teraz z drugiej się wycofuje. Jeśli chodzi o jego dziewczynę to na początku zapewniał, że nie jest o mnie zazdrosna,  później dwa dni później okazało się że jednak jest bardzo , teraz podobno trochę się uspokoiła ale nadal ona  nie chce mnie nigdy widzieć. Nie wiem co mam myśleć o jego zachowaniu, bo coś mi mówi że gdyby naprawdę zależało mu na czystej przyjaźni to byśmy bez oporów do siebie nadal pisali , nie robił by głupich podchodów i wydaje mi się to dziwne że w kółko mi gada o tym jaka jego dziewczyna jest super jakby to miało zrobić na mnie jakiekolwiek wrażenie.Czy tak się zachowuje facet , który tylko myśli o dziewczynie w kategoriach przyjacielskich i nic do niej nie czuł nigdy ? Teraz milczy i nie wiem co to ma znaczyć. Też zwrócił na mnie uwagę jedna sytuacja jesze kilka lat temu kiedy jeszcze było friends with benefits dałam mu walentynke i ostatnio  zapytałam się go czy wciąż ją jeszcze ma , bo jeśli tak to kazałam albo na jej nie szukać albo wywalić,  to kilka dni później powiedział mi że znalazł ją w szafie i głęboko ją schowa , ja uważam że skoro nic już do mnie nie czuje to nawet by tego nie szukał,  a on nawet nie chce jej wyrzucić . Proszę podpowiedzcie mi , czy to możliwe że on mnie nadal kocha tylko że on teraz ma dziewczynę i nie chce jej ranic , a do mnie odżywają uczucia i teraz się wycofuje. Też powiedział mi że panicznie się boi odrzucenia,więc wiem też że nigdy by mi się nie przyznał że mnie kocha. Proszę pomóżcie co zrobić z Tą relacją dalej.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez display (2023-08-22 14:06:10)

Odp: Czy on nadal mnie kocha?

Jesteś nienormalna?

Nie, jednak troll

Dlaczego nienormalna , doradzcie coś?

4

Nie kochał ani  wtedy ani teraz. Tak, jak Cię informował. Nie będzie miedzy Wami przyjaźni.

5

Oczywiście że nie kocha.

6

Nie ma tak głębokiej przyjaźni damsko męskiej, o jakiej myślisz, więc niepotrzebnie mu głowę zawracasz, jeszcze po latach.

Dlatego nie utrzymuj z nim żadnej relacji i nie wciskaj się między wódkę, a zakąskę, bo psujesz mu związek, wykorzystując jego sentyment.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy on nadal mnie kocha?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024