Jeżeli można pokażcie jakieś przykłady
Google.
Powinien wyglądać jak Google?
Ale czy kobietą się podoba taki facet ?
5 2023-07-30 22:06:41 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-30 22:08:24)
Styl causal to moda codzienna, a i tak może zależeć od okoliczności, np. charakteru wykonanej pracy, taki strój, to dowolny zestaw ubrań, który nosimy na co dzień. Googlam, pokazuje mi koszula + dżinsy lub t-shirt z długim rękawem i np. spodnie chinosy + marynarki.
https://zwierciadlo.pl/material-partner … asual.read
Tylko potem nie narzekaj, że rady i tak Ci nic nie dały .
Nie. Podoba się chłop w ujebanych obornikiem kozojebach i waciaku.
Odrobina smaru pod paznokciami - oczywiście obgryzionymi, to też ostatni krzyk mody.
A - i najważniejsze. Uśmiech hydraulika. Im więcej rowa widać jak się schylasz, tym lepiej.
Styl causal to moda codzienna, a i tak może zależeć od okoliczności, np. charakteru wykonanej pracy, taki strój, to dowolny zestaw ubrań, który nosimy na co dzień. Googlam, pokazuje mi koszula + dżinsy lub t-shirt z długim rękawem i np. spodnie chinosy + marynarki.
https://zwierciadlo.pl/material-partner … asual.read
Tylko potem nie narzekaj, że rady i tak Ci nic nie dały
.
Dziękuję
Bo ja np chciał bym założyć jakieś białe buty koszule z krótkim lub długim rękawem na biało lub czarno granatowo i spodnie dżinsowe
Ale czy kobietą się podoba taki facet
?
Nie podoba się facet, który o wszystko misi pytać
Mniej forum, więcej życia. Zobacz, co noszą faceci na zewnątrz.
Miklosza napisał/a:Ale czy kobietą się podoba taki facet
?
To prawda pytam się bo właśnie nie mam własnego życia
Ale czy kobietą się podoba taki facet
?
KobietĄ?? O deklinacji słyszałeś?
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:Ale czy kobietą się podoba taki facet
?
No to najpierw zacznij mieć zycie.
Miklosza napisał/a:Lady Loka napisał/a:Nie podoba się facet, który o wszystko misi pytać
No to najpierw zacznij mieć zycie.
Próbuję je mieć od 30 lat i nie wychodzi
Przystojny facet może nosić obdarte ciuchy z bazaru za 5 zł, a i tak będzie się podobał kobietom, natomiast przeciętniak, choćby nosił najmodniejsze ciuchy z najnowszej kolekcji, to i tak powodzenia mieć nie będzie.
Przystojny facet może nosić obdarte ciuchy z bazaru za 5 zł, a i tak będzie się podobał kobietom, natomiast przeciętniak, choćby nosił najmodniejsze ciuchy z najnowszej kolekcji, to i tak powodzenia mieć nie będzie.
To prawda
Ale ja nie jestem przeciętny raczej poniżej przeciętności