Tygodniowa przerwa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Tygodniowa przerwa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Tygodniowa przerwa

Witam,
Z moim chłopakiem uprawiamy seks codziennie, ale ostatnio zrobiłam się ciut bardziej "luźna" co wpływa negatywnie na moją satysfakcję ze współżycia i zastanawiam się czy np 7 dni lub 14 dni przerwy sprawi, że znów będę trochę ciaśniejsza? Dodam, że mam już 3 letnią córkę i rodziłam naturalnie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tygodniowa przerwa

Buhahahaha nice try.

Nie ma czegoś takiego jak "zrobiłam się ciut bardziej luźna". smile

Ale powodzenia następnym razem smile

3

Lokson napisał/a:

Witam,
Z moim chłopakiem uprawiamy seks codziennie, ale ostatnio zrobiłam się ciut bardziej "luźna" co wpływa negatywnie na moją satysfakcję ze współżycia i zastanawiam się czy np 7 dni lub 14 dni przerwy sprawi, że znów będę trochę ciaśniejsza? Dodam, że mam już 3 letnią córkę i rodziłam naturalnie.

To takie złudzenie, pewnie jesteś "non stop" podniecona, tym samym bardziej rozluźniona i nawilżona.
Nawet jakbyś chciała sobie zrobić sprawdzającą 2 tyg. przerwę, to co na to partner... jakoś tego nie widzę big_smile

4

wieka napisał/a:
Lokson napisał/a:

Witam,

To takie złudzenie, pewnie jesteś "non stop" podniecona, tym samym bardziej rozluźniona i nawilżona.
Nawet jakbyś chciała sobie zrobić sprawdzającą 2 tyg. przerwę, to co na to partner... jakoś tego nie widzę big_smile

Rozmawiałam o tym z chłopakiem, on powiedział, że nie czuję nic takiego, ale mógłby zrobić przerwę jeśli to byłoby dla mnie lepsze. Tylko ja sama nie chcę jeśli to nie przyniesie korzyści, ciężko mi wytrzymać dwa dni a co dopiero tydzień

5

Jack Sparrow napisał/a:

Buhahahaha nice try.

Nie ma czegoś takiego jak "zrobiłam się ciut bardziej luźna". smile

Ale powodzenia następnym razem smile

No bardzo miło mnie traktujesz... Jak można? Ja naprawdę coś takiego odczuwam

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Tygodniowa przerwa

Zobacz popularne tematy :