Witam,
Z moim chłopakiem uprawiamy seks codziennie, ale ostatnio zrobiłam się ciut bardziej "luźna" co wpływa negatywnie na moją satysfakcję ze współżycia i zastanawiam się czy np 7 dni lub 14 dni przerwy sprawi, że znów będę trochę ciaśniejsza? Dodam, że mam już 3 letnią córkę i rodziłam naturalnie.
Buhahahaha nice try.
Nie ma czegoś takiego jak "zrobiłam się ciut bardziej luźna".
Ale powodzenia następnym razem
Witam,
Z moim chłopakiem uprawiamy seks codziennie, ale ostatnio zrobiłam się ciut bardziej "luźna" co wpływa negatywnie na moją satysfakcję ze współżycia i zastanawiam się czy np 7 dni lub 14 dni przerwy sprawi, że znów będę trochę ciaśniejsza? Dodam, że mam już 3 letnią córkę i rodziłam naturalnie.
To takie złudzenie, pewnie jesteś "non stop" podniecona, tym samym bardziej rozluźniona i nawilżona.
Nawet jakbyś chciała sobie zrobić sprawdzającą 2 tyg. przerwę, to co na to partner... jakoś tego nie widzę
Lokson napisał/a:Witam,
Z moim chłopakiem uprawiamy seks codziennie, ale ostatnio zrobiłam się ciut bardziej "luźna" co wpływa negatywnie na moją satysfakcję ze współżycia i zastanawiam się czy np 7 dni lub 14 dni przerwy sprawi, że znów będę trochę ciaśniejsza? Dodam, że mam już 3 letnią córkę i rodziłam naturalnie.To takie złudzenie, pewnie jesteś "non stop" podniecona, tym samym bardziej rozluźniona i nawilżona.
Nawet jakbyś chciała sobie zrobić sprawdzającą 2 tyg. przerwę, to co na to partner... jakoś tego nie widzę
Rozmawiałam o tym z chłopakiem, on powiedział, że nie czuję nic takiego, ale mógłby zrobić przerwę jeśli to byłoby dla mnie lepsze. Tylko ja sama nie chcę jeśli to nie przyniesie korzyści, ciężko mi wytrzymać dwa dni a co dopiero tydzień
Buhahahaha nice try.
Nie ma czegoś takiego jak "zrobiłam się ciut bardziej luźna".
![]()
Ale powodzenia następnym razem
No bardzo miło mnie traktujesz... Jak można? Ja naprawdę coś takiego odczuwam