Wystawił mnie chłopak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Wystawił mnie chłopak

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Wystawił mnie chłopak

Poznałam się przez instagrama z chłopakiem ponad tydzień temu.Wszystko było super załapaliśmy fajny kontakt, potrafiliśmy gadać do 4/5 .Bardzo duzo nas łączyło, było to dla mnie dziwne ale tez fascynujące że w. końcu poznałam taką osobę.Mówił mi o swoich sekretach, zwierzał mi się.Zaproponował mi przyjazd do swojego miasta(mieszka 400km ode mnie)Postanowiłam przyjechać bo łączyła nas taka więź jakbyśmy się już od dawna znali.Przyjechałam pociągiem, odebrał mnie z peronu.Chciał kupić papierosy to mu zaproponowałam ze ja to zrobię, powiedziałam mu żeby przypilnował mojej walizki przed sklepem.Gdy wyszłam zobaczyłam samą walizkę a go nie było. Przez ułamek sekundy widziałam jak ucieka po schodach na stacje.Gdy dotarł do domu napisał mi że jak mnie zobaczył to się mnie wystraszył(nie uważam siw za brzydka osobę, wręcz atrakcyjna dużo chłopaków się stara o mnie) On był jednak o rok młodszy.Załamana wróciłam spowrotem pociągiem, jeszcze w obcym miescie takie coś.Zabolało mnie to i moja samoocena spadła.Wiem ze nie warto się przejmować bo nic mi nie powiedzia tylko uciekł jak najgorsza pizd…Ale powiedzcie mi jak sobie z tym poradzić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wystawił mnie chłopak
majak948 napisał/a:

Załamana wróciłam spowrotem pociągiem, jeszcze w obcym miescie takie coś.Zabolało mnie to i moja samoocena spadła.Wiem ze nie warto się przejmować bo nic mi nie powiedzia tylko uciekł jak najgorsza pizd…Ale powiedzcie mi jak sobie z tym poradzić

Nie przenosić na siebie jego emocji, za które on sam odpowiada, niech żyje z tą świadomością. To jego samoocena powinna spaść, bo takie zachowanie, żeby nie było komiczne, to jest mocno nie fair.  Nie potrafisz sobie poradzić? To napisz mu, jak się poczułaś w tamtym momencie i niepotrzebnie straciłaś czas na znajomość z nim.

3

Taki świat internetowy. Zaciśnij zęby, pomyśl, że ciapa z niego, że dobrze, że tak na początku go odkryłaś.

Bierz następnego chłopaka z tych co się starają. Ale zrób to szybko, szybko.

4

Gary napisał/a:

Taki świat internetowy. Zaciśnij zęby, pomyśl, że ciapa z niego, że dobrze, że tak na początku go odkryłaś.

jakie szybko? najpierw musi jedno przetrawic, inaczej znowu da sie podejsc jakiemus doopkowi. nie bedzie myslec racjonalnie, tylko bedzie chciala jklin klinem, usmierzyc emocje, o kolejny blad nietrudno.

5

blueangel napisał/a:
Gary napisał/a:

jakie szybko? najpierw musi jedno przetrawic, inaczej znowu da sie podejsc jakiemus doopkowi. nie bedzie myslec racjonalnie, tylko bedzie chciala jklin klinem, usmierzyc emocje, o kolejny blad nietrudno.

Powinna przemyśleć? Bo inaczej da się znowu podejść?
Myślę, że będzie ostrożniejsza.
Klin klinem.

6

Nie przejmuj się takimi sprawami.
Nauczka na przyszłość: nie jedź do kolesia którego nie znasz osobiście 400 km

7

Ale dupek, wręcz nie do wiary...

Zablokuj i zapomnij.

A wystraszyć się mógł nie dlatego że jesteś brzydka tylko wręcz zbyt ładna dla niego. Zakompleksiona pipa ten gość i tyle.

8 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-06-25 11:09:08)

Mieliscie jakas wideo rozmowe wczesniej?
Filtry byly grane na zdjeciach / wideo?

9

Farmer napisał/a:

Nie przejmuj się takimi sprawami.
Nauczka na przyszłość: nie jedź do kolesia którego nie znasz osobiście 400 km

Amen.

10

JohnyBravo777 napisał/a:

To nie ma żadnego znaczenia. Taka ucieczka to błazenada. Jak mu nie pasowało, to powinien po męsku powiedzieć, że jej wygląd na żywo odbiega od tego, co widział lub wyobrażał sobie z opisu. Uciekł jak ostatnia pizda i tyle.

11 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-06-26 10:28:08)

Jack Sparrow napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:

To nie ma żadnego znaczenia. Taka ucieczka to błazenada. Jak mu nie pasowało, to powinien po męsku powiedzieć, że jej wygląd na żywo odbiega od tego, co widział lub wyobrażał sobie z opisu. Uciekł jak ostatnia pizda i tyle.

1. Ty w takich sytuacjach zakladasz, ze nie ma absolutnie zadnej winy po twojej stronie?
2. Jesli zachowanie drugiej osoby nie wzielo sie z reakcji na cos co Ty zrobiles to skad sie wzielo?
3. Jak ta rada pomoze Autorce zabobiec powtorzeniu sie podobnej sytuacji?

12

1) Nie ma to ŻADNEGO znaczenia. Mogła mu wysłać foto super modelki, a przyjść na spotkanie z wąsem i w stroju clowna. Jak się zobowiązuje do stawienia na spotkanie, to się to robi. Jak spotkanie nie spełnia oczekiwań, to trzeba to powiedzieć wprost i podziękować, a nie jak ostatni pajac i miętka faja uciekać w chwili nieuwagi.

2) Nie ma to ŻADNEGO znaczenia. Jak ci randka puści głośnego bąka, to się uśmiechasz, że najwyraźniej na burzę się zbiera, bo grzmi, ale nie wziąłeś parasola, więc musisz podziękować za spotkanie. Nie udajesz, że wsio jest ok, i nie uciekasz jak ktoś się odwraca kupić fajki czy cokolwiek.

3) NIJAK. Bo ona nie ma żadnego wpływu na to, czy ktoś się zachowa jak frajer, prostak i wioskowy wsiur. A raczej nikt nie jest na tyle głupi, aby nie skumać, że jak się idzie na spotkanie, to nie kłamie się co do swojego wyglądu, bo nawet niewidomy może szybko skumać takie kłamstwo.

13

Jack Sparrow napisał/a:

Taka ucieczka to błazenada. Jak mu nie pasowało, to powinien po męsku powiedzieć, że jej wygląd na żywo odbiega od tego, co widział lub wyobrażał sobie z opisu. Uciekł jak ostatnia pizda i tyle.

Też tak uważam i trzeba to podkreślać. Niestety na forum pojawiają się wypowiedzi, że można sobie od tak odejść i nic się nie powinno tłumaczyć. A jednak powinno. Tu chodzi o podstawowy szacunek do drugiego człowieka.

14

Co można wiedzieć o człowieku po tygodniu internetowej znajomości?
Pisać można wszystko a resztę dopowie sobie wyobraźnia i mamy plany na cudowny zawiązek.
Nie Twoja wina, że chłopak nie sprostał sytuacji. Człowiek dojrzały nie zachowuje się jak on, a Ty nie jesteś winna jego niedojrzałości.

Nie bierz na siebie odpowiedzialności za jego dziecinne zachowanie.

15

Instagram i wszystko jasne.

16 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-07-01 14:39:58)

1. nie jeździ się 400 km do obcego typa, a jeśli jemu zależy, to niech sam tyłek w pociąg wsadzi, 2. nie proponuje się, że się komuś kupi fajki, wtf z tą propozycją? zwłaszcza na samym początku po wyjściu z pociągu, skąd ci to w ogóle do głowy przyszło? nie dość, że zainwestowałaś czas i kasę w podróż, to jeszcze faje w prezencie? 3. ciesz się, że ci walizki nie podwędził, bo mógł, a w sumie to po cholerę brałaś walizkę, miałaś u niego nocować?, 4. nie spodobałaś się i tyle, ryzyko wpisane w randkowanie przez internet, dlatego patrz punkt 1., 5. to pajac, nie żałuj tej znajomości, natomiast weź sobie na przyszłość do serca punkty 1-4, dla własnego dobra.

17

Kasssja napisał/a:

1. nie jeździ się 400 km do obcego typa, a jeśli jemu zależy, to niech sam tyłek w pociąg wsadzi, 2. nie proponuje się, że się komuś kupi fajki, wtf z tą propozycją? zwłaszcza na samym początku po wyjściu z pociągu, skąd ci to w ogóle do głowy przyszło? nie dość, że zainwestowałaś czas i kasę w podróż, to jeszcze faje w prezencie? 3. ciesz się, że ci walizki nie podwędził, bo mógł, a w sumie to po cholerę brałaś walizkę, miałaś u niego nocować?, 4. nie spodobałaś się i tyle, ryzyko wpisane w randkowanie przez internet, dlatego patrz punkt 1., 5. to pajac, nie żałuj tej znajomości, natomiast weź sobie na przyszłość do serca punkty 1-4, dla własnego dobra.

Powinnas swoje wlasne forum zalozyc.
Nawet Ci znalazlem odpowiednia domene.
https://i.ibb.co/2jR2zJG/image.png

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Wystawił mnie chłopak

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024