Problem z córką, ku przestrodze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z córką, ku przestrodze

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Problem z córką, ku przestrodze

Witam wszystkie forumowiczki. Nie wiem jak zacząć ten wpis, pierwszy raz pisze na forum o moim problemie i to chyba największym. Jestem załamana, ale zacznę od początku. Mam 42 lata, mieszkam sama z córką (16 lat) w małym miasteczku. niestety dzisiejsza noc była moją najgorszą, otóż moja córka poszła do koleżanki, która mieszka dość blisko nas, na noc, a ja pomyślałam sobie że zaproszę mojego partnera na kolację do siebie, córka o partnerze nic nie wiedziała. Powiem szczerze że spotykamy się regularnie i też uprawiamy seks.  Niestety tej nocy również tak było ale z tym wyjątkiem że kiedy byłam z moim partnerem moja córka wróciła do domu i nawet tego nie słyszałam, wtedy się wystraszyła i zadzwoniła na policję że mamie się coś dzieje. Niestety zaskoczyła nas wizyta policji, przeżyłam w tedy wielki szok, ponieważ, nie miałam pojęcia kto mógł zadzwonić na policję. Ponieważ córki w domu w tym czasie nie było bo zdążyła wyjść, a mieszkam w domu i nie mam za ścianą sąsiadów. Przyznam się że często praktykuje mocny seks i elementy BDSM, więc moja córka mogła pomyśleć że ktoś mnie krzywdzi. Oczywiście wszystko się wyjaśniło, ale córka jest bardzo, jakby to powiedzieć obrażona i nie wiele mówi. Tłumaczyłam jej że czasami tak się zachowują dorośli, ale myślę że potrzeba czasu. Proszę o radę co mogłabym zrobić i czy to nie będzie dla niej traumą.

Pozdrawiam
Sandra

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z córką, ku przestrodze

Jesteś dorosłą osobą, która uprawiała seks. Nie masz się z czego tłumaczyć. Twoja córka ma 16 lat, a nie 6 więc o żadną traumę się nie martw. W tym wieku, to pewnie już nie jednego loda zrobiła i raczej wie czym jest seks. Za jakiś czas jej przejdzie i tyle.

3

Jack Sparrow napisał/a:

Jesteś dorosłą osobą, która uprawiała seks. Nie masz się z czego tłumaczyć. Twoja córka ma 16 lat, a nie 6 więc o żadną traumę się nie martw. W tym wieku, to pewnie już nie jednego loda zrobiła i raczej wie czym jest seks. Za jakiś czas jej przejdzie i tyle.

Tak, ale podczas seksu nie byłam cicho, byłam pewna że jesteśmy sami i krzyczałam dość ciężkim głosem, nie mogę sobie wyobrazić co musiała czuć kiedy mnie słyszała, pewnie myślała że to gwałt. Ale jestem szczęśliwa że tak się zachowała powiadomiła policję i uciekła. Tylko to będzie się ciągnąć za mną latami chyba

4

.....a świstak siedzi i zawija w te sreberka....
Matce dzieje się krzywda a córka dzwoni i idzie sobie......

5

Agnes76 napisał/a:

Jestem z niej dumna, co miała zrobić? Iść i obezwładnić faceta?

6

dołączyć...... Pasowałoby do scenariusza big_smile

Sandra000990 napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Jasne, dać w pysk agresoriwi i bronić honoru matki. A nie uciekać...
A na drugi raz powiedzieć córce, że się z kimś spotykasz.

8

zwyczajny gość napisał/a:
Sandra000990 napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Nie wiem gdzie ty żyjesz. Miała strzelić w pysk, kogo dorosłego faceta który może być gwałcicielem. I co mialam powiedzieć córce że będę mieć faceta i będziemy mieć ostry seks i żeby się nie martwiła.?

Sandra000990 napisał/a:
Sandra000990 napisał/a:

Nie wiem gdzie ty żyjesz. Miała strzelić w pysk, kogo dorosłego faceta który może być gwałcicielem. I co mialam powiedzieć córce że będę mieć faceta i będziemy mieć ostry seks i żeby się nie martwiła.?

Nie, powinnaś córkę poinformować, że się z kimś spotykasz ....i potrzebujesz wolną chatę.....proste?
Jest już prawie dorosła, zrozumie. A teraz  masz problem.

I oczywiście, że powinna bronić matkę....a nie uciekać.

Sandra000990 napisał/a:
Sandra000990 napisał/a:

Nie, powinnaś córkę poinformować, że się z kimś spotykasz ....i potrzebujesz wolną chatę.....proste?
Jest już prawie dorosła, zrozumie. A teraz  masz problem.

I oczywiście, że powinna bronić matkę....a nie uciekać.

11

Agnes76 napisał/a:

.....a świstak siedzi i zawija w te sreberka...

Dokładnie. Był już taki wątek tongue
Kupy się nawet nie trzyma big_smile

12 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-06-11 17:55:02)

Jack Sparrow napisał/a:

Zgadzam się, słaby scenariusz...

13

Agnes76 napisał/a:

https://www.netkobiety.pl/t129233.html

14

wieka napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Zgadzam się, słaby scenariusz...

weekend ładny, to nic lepszego nie wymyśliła

15

Sandra000990 napisał/a:

Witam wszystkie forumowiczki. Nie wiem jak zacząć ten wpis, pierwszy raz pisze na forum o moim problemie i to chyba największym. Jestem załamana, ale zacznę od początku. Mam 42 lata, mieszkam sama z córką (16 lat) w małym miasteczku. niestety dzisiejsza noc była moją najgorszą, otóż moja córka poszła do koleżanki, która mieszka dość blisko nas, na noc, a ja pomyślałam sobie że zaproszę mojego partnera na kolację do siebie, córka o partnerze nic nie wiedziała. Powiem szczerze że spotykamy się regularnie i też uprawiamy seks.  Niestety tej nocy również tak było ale z tym wyjątkiem że kiedy byłam z moim partnerem moja córka wróciła do domu i nawet tego nie słyszałam, wtedy się wystraszyła i zadzwoniła na policję że mamie się coś dzieje. Niestety zaskoczyła nas wizyta policji, przeżyłam w tedy wielki szok, ponieważ, nie miałam pojęcia kto mógł zadzwonić na policję. Ponieważ córki w domu w tym czasie nie było bo zdążyła wyjść, a mieszkam w domu i nie mam za ścianą sąsiadów. Przyznam się że często praktykuje mocny seks i elementy BDSM, więc moja córka mogła pomyśleć że ktoś mnie krzywdzi. Oczywiście wszystko się wyjaśniło, ale córka jest bardzo, jakby to powiedzieć obrażona i nie wiele mówi. Tłumaczyłam jej że czasami tak się zachowują dorośli, ale myślę że potrzeba czasu. Proszę o radę co mogłabym zrobić i czy to nie będzie dla niej traumą.

Pozdrawiam
Sandra

Ha ha ha co za troll 16 latka z trauma I nigdy o sensie nie slyszala-ona pewnie sama juz nie jest dziewica

paslawek napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

A jak córka szybko dorosła.....6 lat w pół roku smile

17

X

paslawek napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

A jak córka szybko dorosła.....6 lat w pół roku smile

A do tego, mama 12 big_smile

18

Widac wyobraznia poniosla, ale pomarzyc kazdy moze

19

Sandra000990 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Tak, ale podczas seksu nie byłam cicho, byłam pewna że jesteśmy sami i krzyczałam dość ciężkim głosem, nie mogę sobie wyobrazić co musiała czuć kiedy mnie słyszała, pewnie myślała że to gwałt. Ale jestem szczęśliwa że tak się zachowała powiadomiła policję i uciekła. Tylko to będzie się ciągnąć za mną latami chyba

Będziecie jeszcze sie z tego śmiac i wnukom opowiadać. Taka rodzinna anegdota.

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z córką, ku przestrodze

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024