Samotna 44 latka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotna 44 latka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Samotna 44 latka

Czuje sie samotna,nie mam w nikim wsparcia.Nie mam z kim porozmawiac o problemach i codziennosci.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotna 44 latka
Agnes1979! napisał/a:

Czuje sie samotna,nie mam w nikim wsparcia.Nie mam z kim porozmawiac o problemach i codziennosci.

To trafiłaś w dobre miejsce. Cóż to za problemy z którymi się borykasz? smile

3

Ja też jestem sam i też nie mam z kim pogadać w tym roku kończę 40 lat

Autorko, napisałem do Ciebie smile

5

Witaj Agnes. Też jestem bardzo samotna. Chętnie porozmawiam.

6

Tez nie mam z kim porozmawiac o problemach, takie zycie podle. Pisz tutaj, moze bedzie Ci razniej. Napisz na priv. Pozdrawiam

Agnes1979! napisał/a:

Przykro mi.
Forum to fajny pierwszy krok. Możesz się wygadać, jak spodoba ci się styl pisania któregoś z uzytkownikow mozecie pisac do siebie maile poza forum.
Warto też odswiezyc stare znajomosci. Moze zostal ci jakis kontakt do znjomych z liceum, studiów, albo jakiejś dalekiej kuzynki? Teraz wiele ludzi jest samotnych i tylko czeka, podobnie jak ty, zeby poznac kogos z kim mozna pogadac.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotna 44 latka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024