Co to oznacza? Straciła mną zainteresowanie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co to oznacza? Straciła mną zainteresowanie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Co to oznacza? Straciła mną zainteresowanie?

Witam, otóż w tą niedzielę pisałem dużo z pewną dziewczyną (bardzo rzadko odpisuje i nasze rozmowy to zaledwie hejka, jak tam, dobranoc). Zapytałem ją, czy mam u niej szansę, odpowiedziała mi " a nie wiem, nie wiem". Zapytałem ją także o to, czy chciałaby się kiedyś zobaczyć, odpowiedziała, że bardzo chce, no i następnie trochę tam popisaliśmy, a na koniec to tylko dobranoc słodkich snów z serduszkami. Nazajutrz pisaliśmy podobnie, tylko że mniej. Wysłałem zdj oka (brak pomysłu na snapa) i skomplementowała mnie, że mam śliczne oczy. No i znowu na koniec dobranoc z serduszkami. No i we wtorek znowu do niej napisałem hej, jak tam i tylko odczytywała bez odpowiedzi. W środę już odpisała tylko na "jak tam?" dobrze i na koniec już tylko dobranoc (sam wyraz). Dzisiaj tylko odpisała mi hej i koniec. Jedynie wysłałem snapa (zdj samego siebie) i odtworzyła ponownie Snapa. Co to oznacza? Straciła zainteresowanie mną po 1 dniu, a przedtem romantyczne pisanie? I co oznacza to "a nie wiem nie wiem" (napisałem u góry)? Co mam robić w takiej sytuacji? Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co to oznacza? Straciła mną zainteresowanie?
Randall smile napisał/a:

Witam, otóż w tą niedzielę pisałem dużo z pewną dziewczyną (bardzo rzadko odpisuje i nasze rozmowy to zaledwie hejka, jak tam, dobranoc). Zapytałem ją, czy mam u niej szansę, odpowiedziała mi " a nie wiem, nie wiem". Zapytałem ją także o to, czy chciałaby się kiedyś zobaczyć, odpowiedziała, że bardzo chce, no i następnie trochę tam popisaliśmy, a na koniec to tylko dobranoc słodkich snów z serduszkami. Nazajutrz pisaliśmy podobnie, tylko że mniej. Wysłałem zdj oka (brak pomysłu na snapa) i skomplementowała mnie, że mam śliczne oczy. No i znowu na koniec dobranoc z serduszkami. No i we wtorek znowu do niej napisałem hej, jak tam i tylko odczytywała bez odpowiedzi. W środę już odpisała tylko na "jak tam?" dobrze i na koniec już tylko dobranoc (sam wyraz). Dzisiaj tylko odpisała mi hej i koniec. Jedynie wysłałem snapa (zdj samego siebie) i odtworzyła ponownie Snapa. Co to oznacza? Straciła zainteresowanie mną po 1 dniu, a przedtem romantyczne pisanie? I co oznacza to "a nie wiem nie wiem" (napisałem u góry)? Co mam robić w takiej sytuacji? Pozdrawiam

Ile wy macie lat?

3

Randall smile napisał/a:

Witam, otóż w tą niedzielę pisałem dużo z pewną dziewczyną (bardzo rzadko odpisuje i nasze rozmowy to zaledwie hejka, jak tam, dobranoc). Zapytałem ją, czy mam u niej szansę, odpowiedziała mi " a nie wiem, nie wiem"

A gdybyś był dziewczyną, to byś wybrał chłopaka przy którym się dobrze czujesz, czy takim co skomli  "Ojejjeeej... ja biedny... czy spojrzysz na mnie łąskawym okiem? Czy mnie przygarniesz? "

. Zapytałem ją także o to, czy chciałaby się kiedyś zobaczyć, odpowiedziała, że bardzo chce,

To jest bardzo dobre z kolei.
Dobrze pytać kobietę czego ona chce.

no i następnie trochę tam popisaliśmy, a na koniec to tylko dobranoc słodkich snów z serduszkami.

Jak serduszka od niej to super.

Nazajutrz pisaliśmy podobnie, tylko że mniej. Wysłałem zdj oka (brak pomysłu na snapa) i skomplementowała mnie, że mam śliczne oczy. No i znowu na koniec dobranoc z serduszkami. No i we wtorek znowu do niej napisałem hej, jak tam i tylko odczytywała bez odpowiedzi. W środę już odpisała tylko na "jak tam?" dobrze i na koniec już tylko dobranoc (sam wyraz). Dzisiaj tylko odpisała mi hej i koniec. Jedynie wysłałem snapa (zdj samego siebie) i odtworzyła ponownie Snapa. Co to oznacza? Straciła zainteresowanie mną po 1 dniu, a przedtem romantyczne pisanie? I co oznacza to "a nie wiem nie wiem" (napisałem u góry)? Co mam robić w takiej sytuacji? Pozdrawiam

No bo ileż można stukać serduszkami...
Lepiej milczeć i się spotykać.

4

Randall smile napisał/a:

Witam, otóż w tą niedzielę pisałem dużo z pewną dziewczyną (bardzo rzadko odpisuje i nasze rozmowy to zaledwie hejka, jak tam, dobranoc). Zapytałem ją, czy mam u niej szansę, odpowiedziała mi " a nie wiem, nie wiem".

Mega głupie pytanie. To czy masz szansę samo by się okazało podczas spotkania. Tak to się pytasz obcej laski. Skąd ona wiedzieć?

Ile w końcu pisaliście? Dużo czy tylko hejka jak tam?

Randall smile napisał/a:

Zapytałem ją także o to, czy chciałaby się kiedyś zobaczyć, odpowiedziała, że bardzo chce, no i następnie trochę tam popisaliśmy, a na koniec to tylko dobranoc słodkich snów z serduszkami. Nazajutrz pisaliśmy podobnie, tylko że mniej. Wysłałem zdj oka (brak pomysłu na snapa) i skomplementowała mnie, że mam śliczne oczy. No i znowu na koniec dobranoc z serduszkami. No i we wtorek znowu do niej napisałem hej, jak tam i tylko odczytywała bez odpowiedzi. W środę już odpisała tylko na "jak tam?" dobrze i na koniec już tylko dobranoc (sam wyraz). Dzisiaj tylko odpisała mi hej i koniec. Jedynie wysłałem snapa (zdj samego siebie) i odtworzyła ponownie Snapa. Co to oznacza? Straciła zainteresowanie mną po 1 dniu, a przedtem romantyczne pisanie? I co oznacza to "a nie wiem nie wiem" (napisałem u góry)? Co mam robić w takiej sytuacji? Pozdrawiam

Wysyłasz jej dziwne zdjęcia, konwersacja na poziomie hejka, jak tam - znów, co miała odpowiedzieć poza ok? Takie pytania nie rozwijają rozmowy.

O jakim romantycznym pisaniu mówisz? Bo z tego co odpisujesz to tylko "jak tam' i ok było. I że Ci powiedziała, że masz ładne oczy (a Ty jej nie odwzajemniłes komplementu).

Z tego, co opisałeś wygląda, że ciężko z Tobą ciągnąć rozmowę.

5

Randall smile napisał/a:

Nie spodobał jej się twój wygląd. A w ogóle przecież nie prosiła cię o fotkę?  Dobrze by było, żebyś zainteresował się samą dziewczyną'

6

Tamiraa napisał/a:
Randall smile napisał/a:

Nie spodobał jej się twój wygląd. A w ogóle przecież nie prosiła cię o fotkę?  Dobrze by było, żebyś zainteresował się samą dziewczyną'

Fotka to była snap. A snap to dowolne zdjęcie, które wysyła się znajomym, aby robić z nimi "dni" (dni to licznik, jak długo użytkownicy między sobą dzielą się zdjęciami). A wysłałem samego siebie, bo znajomi też tak robią XD poza tym interesuję się ją chyba bardziej niż ona mną. Nie spodobał jej się mój wygląd? Ostatnio komplementowała mnie, że jestem słodki i śliczny XD

7

CatLady napisał/a:
Randall :) napisał/a:

Witam, otóż w tą niedzielę pisałem dużo z pewną dziewczyną (bardzo rzadko odpisuje i nasze rozmowy to zaledwie hejka, jak tam, dobranoc). Zapytałem ją, czy mam u niej szansę, odpowiedziała mi " a nie wiem, nie wiem".

Mega głupie pytanie. To czy masz szansę samo by się okazało podczas spotkania. Tak to się pytasz obcej laski. Skąd ona wiedzieć?

Ile w końcu pisaliście? Dużo czy tylko hejka jak tam?

Randall :) napisał/a:

Zapytałem ją także o to, czy chciałaby się kiedyś zobaczyć, odpowiedziała, że bardzo chce, no i następnie trochę tam popisaliśmy, a na koniec to tylko dobranoc słodkich snów z serduszkami. Nazajutrz pisaliśmy podobnie, tylko że mniej. Wysłałem zdj oka (brak pomysłu na snapa) i skomplementowała mnie, że mam śliczne oczy. No i znowu na koniec dobranoc z serduszkami. No i we wtorek znowu do niej napisałem hej, jak tam i tylko odczytywała bez odpowiedzi. W środę już odpisała tylko na "jak tam?" dobrze i na koniec już tylko dobranoc (sam wyraz). Dzisiaj tylko odpisała mi hej i koniec. Jedynie wysłałem snapa (zdj samego siebie) i odtworzyła ponownie Snapa. Co to oznacza? Straciła zainteresowanie mną po 1 dniu, a przedtem romantyczne pisanie? I co oznacza to "a nie wiem nie wiem" (napisałem u góry)? Co mam robić w takiej sytuacji? Pozdrawiam

Wysyłasz jej dziwne zdjęcia, konwersacja na poziomie hejka, jak tam - znów, co miała odpowiedzieć poza ok? Takie pytania nie rozwijają rozmowy.

O jakim romantycznym pisaniu mówisz? Bo z tego co odpisujesz to tylko "jak tam' i ok było. I że Ci powiedziała, że masz ładne oczy (a Ty jej nie odwzajemniłes komplementu).

Z tego, co opisałeś wygląda, że ciężko z Tobą ciągnąć rozmowę.

Wysłanie samego siebie to dziwne zdjęcie XD poza tym polecam zapoznać się, jak działa aplikacja Snapchat oraz na czym polegają "Dni". Akurat w wiadomości nie opisałem "romantycznego pisania", bo chodziło mi o to, że głównie to siebie nawzajem komplementowaliśmy i dziwnie by było to tutaj napisać. Nie odwzajemniłem komplementu, bo nie było okazji. Ze mną ciężko nie ciągnąć rozmowy, tylko poprostu dziewczyna nie odpisuje mi, jak chcę zacząć rozmawiać ;)

8

maku2 napisał/a:
Randall smile napisał/a:

Ile wy macie lat?

Więcej od Ciebie (pomnóż swój wiek przez 2 i odejmij 2).

9

A to  może rozmowa nie poszła dalej?. A ty co  na to, co  napisała? Nic? Nie zrewanżowałeś się? Nic miłego nie napisałeś?

10

Tamiraa napisał/a:

A to  może rozmowa nie poszła dalej?. A ty co  na to, co  napisała? Nic? Nie zrewanżowałeś się? Nic miłego nie napisałeś?

1. Rozmowa nie poszła? W niedzielę i poniedziałek to tak szła, że do tej pory była to najlepsza rozmowa z nią + była północ, więc napisała mi dobranoc i dlatego skończyło się pisanie.
2. Na to co napisała, odpowiedziałem jej podobnie, tylko że zamiast śliczna, to piękna napisałem i serce na końcu. Zrewanżowałem się, ale pozytywnie, pisząc właśnie miłe i słodkie rzeczy.

11

Panna ma bardzo wygodną pozycję. Jej słowa "nie wiem, nie wiem" - oznaczają, że ona nic nie musi. To ty masz się wykazać. Jej podejście może oznaczać, że takich adoratorów jak ty, może mieć kilku. Na żadnego nie chce się decydować i nikomu nic nie obieca, bo tak jak jest - jest jej dobrze.
Ty robisz się irytujący, bo zaczynasz naciskać, zadajesz pytania, chcesz jasnej deklaracji. Dlatego przez obojętność, wysyła cię na dalszą orbitę.

12

Jest Tobą zainteresowana, ale się po prostu wstydzi. big_smile

13

Legat napisał/a:

Panna ma bardzo wygodną pozycję. Jej słowa "nie wiem, nie wiem" - oznaczają, że ona nic nie musi. To ty masz się wykazać. Jej podejście może oznaczać, że takich adoratorów jak ty, może mieć kilku. Na żadnego nie chce się decydować i nikomu nic nie obieca, bo tak jak jest - jest jej dobrze.
Ty robisz się irytujący, bo zaczynasz naciskać, zadajesz pytania, chcesz jasnej deklaracji. Dlatego przez obojętność, wysyła cię na dalszą orbitę.

Na miłości się nie znam, może dlatego że mam schizofrenię, ale to mniejsza o to. Mógłbyś/mogłabyś mi wytłumaczyć, gdzie robię się irytujący i gdzie naciskam? Nie jest to atak na Ciebie, tylko chcę wiedzieć.

14

deniscooper napisał/a:

Jest Tobą zainteresowana, ale się po prostu wstydzi. :D

Dzięki, lecz tutaj inni użytkownicy mówią o mnie negatywnie, więc nie mam pewności, czy wierzyć Tobie czy im ;)

15

PrzemysławGigachad napisał/a:

TO OZNACZA, ZE JEJ KOLEGA TURAS JA TERAZ BIERZE OD TYLCA I SMIEJA SIE Z CIEBIE

Jej przyjaciółka mówiła mi kiedyś, że kręci ze swoim przyjacielem, ale teraz nie słyszę o nim nic, możliwe, że już się nie przyjaźnią. Co jak co, ale dałeś mi motywację do wyrwania jej z rąk tego "turasa" wink

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co to oznacza? Straciła mną zainteresowanie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024