Znajomość internetowa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Znajomość internetowa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Znajomość internetowa

Czy takie relacje są bezpieczne i wogóle jaki mają sens.Przyznaję że można miło popisać ale nie wiemy przecież kto jest po drugiej stronie. Popełniłam taki błąd za dużo napisałam o sobie i trochę później źle się z tym czułam.Trudno nie cofnę czasu ale czasem robię coś a później dopiero myślę

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Znajomość internetowa

Ale przecież ta relacja powinna szybko przenieść do realnego świata. Jak ma zostać tylko wirtualną to szkoda czasu.

3

Kaszpir007 napisał/a:

Ale przecież ta relacja powinna szybko przenieść do realnego świata. Jak ma zostać tylko wirtualną to szkoda czasu.

Nic się nie przeniesie do realnego swiata to tylko wirtualna znajomość i tak zostanie.

4

KlaudiaW napisał/a:

Czy takie relacje są bezpieczne i wogóle jaki mają sens.Przyznaję że można miło popisać ale nie wiemy przecież kto jest po drugiej stronie. Popełniłam taki błąd za dużo napisałam o sobie i trochę później źle się z tym czułam.Trudno nie cofnę czasu ale czasem robię coś a później dopiero myślę

Zależy na kogo trafisz, ryzyko jest. Po pewnym czasie takie znajomości umierają śmiercią naturalną, zakładając, że obydwie strony nie chcą się poznać realnie.  Bywa, że opowiadają o sobie rzeczy mało zgodne z prawdą. bo co szkodzi? 
Za dużo to znaczy co?

5

Mój mąż to osoba, którą poznałam przez internet, zaraz nam stuknie 7 lat big_smile

6

KlaudiaW napisał/a:
Kaszpir007 napisał/a:

Nic się nie przeniesie do realnego swiata to tylko wirtualna znajomość i tak zostanie.

To szkoda czasu na takie coś ...

7

KlaudiaW napisał/a:

Fajny seks jest z kobietami poznanymi przez internet.

8

Tamiraa napisał/a:
KlaudiaW napisał/a:

Zależy na kogo trafisz, ryzyko jest. Po pewnym czasie takie znajomości umierają śmiercią naturalną, zakładając, że obydwie strony nie chcą się poznać realnie.  Bywa, że opowiadają o sobie rzeczy mało zgodne z prawdą. bo co szkodzi? 
Za dużo to znaczy co?

Tak masz rację umierają śmiercią naturalną. Mam nadzieję że w moim przypadku jest tak samo.Wiadomo że każdy pisze co chce byle tylko nikt tego nie wykorzystał. Dla mnie zwiazki wszystkie są  beznadziejnie zresztą wszyscy kłamią czy w internecie czy w realu

9

Cipciór napisał/a:
KlaudiaW napisał/a:

Fajny seks jest z kobietami poznanymi przez internet.

Szczególnie z takimi których nawet nie znasz masakra

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Znajomość internetowa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024