Mąż mnie chyba nie kocha - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mąż mnie chyba nie kocha

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Mąż mnie chyba nie kocha

Jesteśmy małżeństwem dopiero od 2 lat. Mieszkamy razem prawie 7. Nie pamiętam kiedy ostatnio powiedział mi że mnie kocha. Jak coś to ja mówiłam. Kochamy się czasami 2-3 w miesiącu ale często jest to 1 w miesiącu i często to ja zaczynam. Sam od siebie się nie chce przytulić. Na drugą rocznicę to zapomniał że mamy, nie pierwszą wiedział bo mu powiedziałam, nic nie dostałam ani że mnie kocha ani pocałuj mnie w du.. tydzień go nie ma w domu, w weekendy najczęściej to ogląda YouTube coś tam zrobi, zapali w piecu jak mu przypomnę a w domu to nic nie zrobi. Mam zamiar się rozwieść bo sama nie wiem czy go jeszcze kocham, ostatnio się tylko kłucimy. Co sądzicie o tym, czy po ślubie już tak wszystkie związki wyglądają??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mąż mnie chyba nie kocha

Tyle lat mieszkacie razem i dopiero po ślubie tak się diametralnie zmienił?
Jak było w latach przed ślubem?

3

Przed ślubem nie był wylewny w uczuciach ale teraz to jakoś bardziej. Może to być rutyna już?

4

Dzsmina napisał/a:

Jesteśmy małżeństwem dopiero od 2 lat. Mieszkamy razem prawie 7. Nie pamiętam kiedy ostatnio powiedział mi że mnie kocha. Jak coś to ja mówiłam. Kochamy się czasami 2-3 w miesiącu ale często jest to 1 w miesiącu i często to ja zaczynam. Sam od siebie się nie chce przytulić. Na drugą rocznicę to zapomniał że mamy, nie pierwszą wiedział bo mu powiedziałam, nic nie dostałam ani że mnie kocha ani pocałuj mnie w du.. tydzień go nie ma w domu, w weekendy najczęściej to ogląda YouTube coś tam zrobi, zapali w piecu jak mu przypomnę a w domu to nic nie zrobi. Mam zamiar się rozwieść bo sama nie wiem czy go jeszcze kocham, ostatnio się tylko kłucimy. Co sądzicie o tym, czy po ślubie już tak wszystkie związki wyglądają??

Strasznie to smutne, co piszesz.
Czy obydwoje pracujecie?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mąż mnie chyba nie kocha

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024