Hej,
Ostatnio poznałem mega dziewczynę, ogólnie zaczepiła mnie, więc później wyszliśmy na spacer, ona jest bardzo ogarniętą dziewczyną, raczej nie jest zbyt otwarta do rozmowy o seksie to, przyśniła mi się, byliśmy na wyjeździe, mieliśmy jedno łózko w hotelu no i sami to już dalej wiecie co, nie muszę tłumaczyć bo dorośli ludzie to czytają, przez przypadek wygadałem się, że mi się przyśniła, teraz cały czas pyta mnie co to za sen był, jak myślicie, opisać jej ten sen czy po prostu napisać że nic wielkiego się w nim nie wydarzyło?
Pozdrawiam
1 2023-04-13 20:48:33 Ostatnio edytowany przez Drings (2023-04-13 21:03:49)
Nie opisuj
Nie opisuj
Łatwo powiedzieć, nie odpuści mi tego tematu.
To wymyśl że nie pamiętasz wszystkich szczegółów ale [wstaw dowolny mniej kontrowersyjny detal typu byliśmy razem na wakacjach czy coś]
To wymyśl że nie pamiętasz wszystkich szczegółów ale [wstaw dowolny mniej kontrowersyjny detal typu byliśmy razem na wakacjach czy coś]
Okej, masz rację, dzięki za info !
Powiedz prawdę, że przyśniła Ci się w sytuacji intymnej, nie musisz opisywać szczegółowo, bo snów często dokładnie się nie pamięta.
Sen to sen, nie ma w tym nic dziwnego, jak i to, że widzisz się z nią w takiej sytuacji, chociaż sny często nie mają przełożenia myśli.
7 2023-04-14 07:30:51 Ostatnio edytowany przez jjbp (2023-04-14 08:00:20)
Pytanie ile się spotykają. Z opisu wynika ze to bardzo świeża relacja. Jakby mi chłopak po jednym spacerze powiedział że mu się śnił seks ze mną, raczej by mi to nie schlebiało, uznałabym to za dziwne wyznanie albo że już teraz bajeruje chcąc mnie zaciągnąć do łóżka i szuka pretekstu by zejść na temat seksu. Co innego gdybyśmy się już spotykali jakiś czas, zaczęli skracać dystans fizyczny i byłoby jasne, że niebawem do czegoś może dojść.
Także autorze, jak widzisz odbiór zależy od konkretnej dziewczyny, ja bym pomyslala, że za wcześnie i dziwnie, Rita i Wieka by uznały że okej. Musisz sam wyczuć
8 2023-04-14 12:50:39 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-04-14 12:52:49)
Z drugiej strony to może oznaczać, że dziewczyna go fizycznie pociąga, nic wiecej, więc nie widzę tu nic złego, wręcz odwrotnie.
Sam zrobił sobie problem, więc dobrze czasem ugryźć się w język, bo jak się powie a....
Gorzej mieć z tyłu głowy kłamstwo...choć zależy jak dla kogo...
9 2023-04-14 14:52:03 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-04-14 14:53:23)
Wieka i Rita mają rację.
Wbijaj z tym snem jak dzik w żołędzie.
Nigdy mi sie nie zdarzyło, aby kobieta była poirytowana jak jej opowiedziałem, że mi się śniło.
Również bardzo przyjemnie jest słyszeć, że się jakiejś pani ja śniłem... nawet jeśli tylko to był stres w kolejce, czy coś w tym stylu.
Natomiast jak to raczej obca dziewczyna, to chyba wprost o seksie bym nie mówił.