Ból ręki a szczepionka na covid - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ból ręki a szczepionka na covid

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez kociamadka (2023-02-04 04:46:24)

Temat: Ból ręki a szczepionka na covid

Hej!
Od razu zaznaczę, że nie jestem oszołomem i antyszczepem. Jedna rzecz mnie jednak niepokoi.
Na covid szczepiłam się 3 razy. Astra x 2 + 1 x Pfizer.
Od czasu Pfizera cyklicznie, przez kilka dni, mniej więcej raz w miesiącu, czuję ni to bol, ni to pieczenie ręki, dokładnie takie, jak po szczepionce. Nie ma to związku z przeciążeniem, przewianiem ani niczym innym, na co próbowałam to zrzucić.
Nie wiem, co o tym myśleć.
Czy któraś z Was tak miała?

Edit: miałam tę rękę przeswietlaną przy okazji upadku ze schodów (bez urazu, bez związku z tym dyskomfortem) - nic w niej nie ma.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ból ręki a szczepionka na covid

Wiele powikłań dawały szczepionki, Ty masz akurat takie, niestety nikt Ci nie zbada i nie powie dlaczego tak się dzieje.
Pozostaje liczyć na samoistny zanik tego nieprzyjemnego odczucia.

3

Nie miałam, ale zrób sobie dokładne badania tej ręki, najlepiej u neurologa, różne rzeczy mogą wyjść, oby samo przeszło.

4

Tamiraa napisał/a:

Nie miałam, ale zrób sobie dokładne badania tej ręki, najlepiej u neurologa, różne rzeczy mogą wyjść, oby samo przeszło.

Badania mogę robić, mam dość szeroki pakiet luxmedu. Boję się tylko, żeby mnie za oszołoma nie wzięli 

5 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-02-05 08:44:42)

kociamadka napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

Badania mogę robić, mam dość szeroki pakiet luxmedu. Boję się tylko, żeby mnie za oszołoma nie wzięli

Chyba żartujesz. To nie musi być od szczepionki i nikt ci tego ie przyzna raczej, ale zbadać można.
Kiedyś w czasie pandemii zetknęłam się z kobietą, która po szczepieniu sparaliżowało rękę. Powiedziano jej, że to nie wiedzą dlaczego, pewnie choroba genetyczna. Jednak ważne jest, żeby się zgłosić  na badania. Pieczenie pewnie ci przejdzie, ale to nie szkodzi.

6

Mnie, praktycznie po każdej szczepionce, jaką w życiu przyjmowałem, przez kilka dni bolała mnie ręka, konkretnie sam mięsień(naramienny), gdzie szczepionka została zaaplikowana. Nie było to absolutnie powodem do zmartwień..

7

bagienni_k napisał/a:

Mnie, praktycznie po każdej szczepionce, jaką w życiu przyjmowałem, przez kilka dni bolała mnie ręka, konkretnie sam mięsień(naramienny), gdzie szczepionka została zaaplikowana. Nie było to absolutnie powodem do zmartwień..

Tam był upadek ze schodów.

8 Ostatnio edytowany przez kociamadka (2023-02-06 00:14:37)

bagienni_k napisał/a:

Ale ja się szczepiłam ostatni raz we wrześniu ubiegłego roku. Gdyby mnie bolała ręką zaraz po szczepieniu, to bym olała.

Tamiraa napisał/a:

Tam był upadek ze schodów.

Bolało i przed upadkiem. Upadek miałam jakoś tydzień temu, a ręka boli cyklicznie jakoś od pół roku.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ból ręki a szczepionka na covid

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024