Pasty do zębów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Pasty do zębów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pasty do zębów

Witam jakie lub z jakiej pasty korzystacie do zębów?? są może takie do próchnicy itd co moglibyście polecić?byłoby bardzo miło .Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pasty do zębów

ja używam np pasty ajona i czasem lacalut smile mam problemy z dziąsłami

3

Wydaje mi się, że większość past ma za zadanie chronić przed próchnicą, a jeśli ta próchnica już się pojawiła, to wtedy żadna pasta nie pomoże wink Polecam najpierw wybrać się do dentysty i wyleczyć próchnicę. Ja ze swojej strony bardzo polecam lekarzy ze Scandinavian Clinic, chodze tam już od dawna i nigdy się nie zawiodłam. Byłam jak na razie u pana Macieja Lepszego i pani Sandy Cichoń, ale o reszcie też słyszałam bardzo pozytywne opinie. W razie czego pomogą ci też dobrac paste do twoich zebów, być może np. masz wrazliwe dziąsła, a wtedy będziesz potrzebował innej pasty

4

ja mam nadwrażliwe, więc używam Sensodyne (moim zdaniem lepszy od Elmexu), a płyn do ust używam zwykły z Biedronki

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Pasty do zębów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024