1

Temat: Suplementy po Covid

Dziewczyny już dwa razy przechodziłam Covid w ostatnim roku i przyznam, że czuję się cały czas zmęczona, śpiąca, rozkojarzona i mam problemy z koncentracją. Czy bierzecie jakieś suplementy po chorobie? Jeśli tak to jakie.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Suplementy po Covid

Zrób sobie pełną morfologię i zobaczysz czy masz jakieś braki.

3

Badania miałam robione i według nich jest wszystko ok. Jednak w moim odczuciu jest zupełnie nie tak jak być powinno. Pytałam ostatnio farmaceutki w aptece i polecała mi Aurotynę. Może kupię sobie i spróbuję takiego wsparcia.

4

Możliwe, że cierpisz na tzw długi COVID. Skonsultuj się z lekarzem. Ja podczas i po chorobie brałam witaminę C, D i cynk oraz preparat z echinacea.

5

Tak jak pisałam byłam u lekarza i robiłam badania. Lekarz twierdzi, że jestem zdrowa i zalecił jedynie właśnie suplementację. Też biorę witaminy i mikroelementy. Aurotyna ma je w składzie. Sama chyba nie umiałabym ich odpowiednio dobrać.

6

KeyO napisał/a:

Dziewczyny już dwa razy przechodziłam Covid w ostatnim roku i przyznam, że czuję się cały czas zmęczona, śpiąca, rozkojarzona i mam problemy z koncentracją. Czy bierzecie jakieś suplementy po chorobie? Jeśli tak to jakie.

Polecam bardzo mocno suplementację kolagenem. Mi po covid osłabiły się włosy i puchły mi stawy w nadgarstkach. Kolagen bardzo mi pomóg, zwłaszcza, ze wybrałam serię wzbogaconą o zestaw witamin. Polecam ten od Collibre, seria Vital!

7

Aurotyna dla mnie wyszła na plus, ale poczytam  o tym co Ty polecasz. Chociaż mnie stawy zupełnie nie bolą, więc to chyba nie dla mnie. Ale te 2 tygodnie suplementacji zbilansowanym składem witamin i mikroelementów bardzo mi pomogło. Lepiej sypiam, wstaję wyspana, nie jestem taka znużona całe dnie no i  w końcu poprawiła mi się koncentracja. Przy mojej pracy to było dla mnie bardzo ważne.

8

Ja miałam w sumie tylko mgłę mózgową i problemy ze snem. W aptece mi babka poleciła Aurotynę i faktycznie jest lepiej, odkąd ją biorę regularnie.

9

Kolejny raz przeszłam covid i teraz jestem już tylko mądrzejsza w doświadczenie. Zamówiłam już Aurotynę sen. Powiem wam, że nie przeszłam może ostro, ale znów czuję brak sił kompletny i zaburzenia snu sad

https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/338294257_6113934451986747_6195336590498682187_n.png?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=Biwsk3mecPAAX_RQukG&_nc_ht=scontent-frt3-2.xx&oh=03_AdRqGoz7qVkXRl7lOjUI9giBSTJz5kbm5gHRwMTsxWcVTg&oe=644E39AD

10

Niektórzy chyba są bardziej podatni na ten wirus. Ja też 2 razy bylam chora. Niedawno, gdy byłam chora drugi raz przechodziłam o niebo lepiej