Kobiety wolą kretynów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety wolą kretynów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Kobiety wolą kretynów

Widać to już podczas chodzenia do szkoły.
Tacy, którzy biją słabszych uczniów, nie uczą się, piją i palą za szkołą na przerwie, wagarują i łapią koleżanki za pośladki, czyli klasowe debile i Sebastiany są obiektem pożądania dziewczyn.
Imponuje im ich agresja, głupota i łamanie zasad. Tacy prawie nigdy nie są sami smile

Później wcale nie jest lepiej, bo nadal kobiety ciągnie do chamów, świrów, psychopatów, degeneratów, ćpunów, alkoholików, osiedlowych dresów i kryminalistów.
Im bardziej ma nie po kolei w główce, tym bardziej go kochają.
Bo one muszą mieć emocje, wrażenia, adrenalinę, musi coś się dziać, nie może być nudno.
"Łobuz kocha najbardziej" big_smile

Więc odrzucają dobrych i kochających facetów, bo są dla nich zbyt nudni i przewidywalni, po czym idą do swoich agresywnych zwierzaków.
A później płakusiają, że łobuz się pobawił i poszedł do innej. Faceci to świnie, gnoje itd. I znowu idą do podobnego debila.
I tak do 30 roku życia. Wtedy nagle chcą się układać i szukają "porządnego faceta".
W większości jednak zostają starymi pannami po ścianie, którymi nikt się nie interesuje.
I bardzo dobrze big_smile W ogóle nie jest mi ich szkoda.

Jeśli kogoś tym poruszyłem, to trudno. Na babskich forach nie brakuje takich właśnie wielbicielek "łobuzów kochających najbardziej", które Sebastianek lub Mateuszek zostawił, bo już się pobawił i mu się znudziły big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile: big_smile big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobiety wolą kretynów
Netpiotrek napisał/a:

Widać to już podczas chodzenia do szkoły.

Do której klasy chodzisz ?
Chodzisz razem z krogulecem,Tadziem,Kremikiem ?

3

Gdyby kobiety wolały kretynów, to do Ciebie stałaby kolejka smile więc chyba coś nie pykło.

4

jak juz to to, co je do nich przyciaga to cechy jak np. pewnosc siebie. ty z jakiegos powodu nie potrafisz zainteresowac kobiety. te sebastiany nie ponosza za to winy.

5 Ostatnio edytowany przez Wunsz997 (2023-01-13 19:13:37)

Lady Loka napisał/a:

Gdyby kobiety wolały kretynów, to do Ciebie stałaby kolejka smile więc chyba coś nie pykło.

Netpiotrek skup się. Obraziła cię. Jak się z tym czujesz? Ona pozwoliła sobie ciebie obrazić. Musi za to zapłacić. Wyobraź sobie jak łapiesz ją za włosy, dociskasz do łoża, odsłaniasz jej dupę i zapodajesz siarczystego klapsiora! A ona stęka z rozkoszy bo kobiety lubią poczuć miłosną dłoń mężczyzny na tamtej części ciała. Dajesz jej przyjemność i jednocześnie uczysz zachowania! To jest właśnie dobre życie smile.

6 Ostatnio edytowany przez Wunsz997 (2023-01-13 19:09:38)

blueangel napisał/a:

jak juz to to, co je do nich przyciaga to cechy jak np. pewnosc siebie. ty z jakiegos powodu nie potrafisz zainteresowac kobiety. te sebastiany nie ponosza za to winy.

Nie wiem czy wiesz ale mnie nauczono czegoś takiego jak "czytanie ze zrozumieniem". Jak już on kogoś obwinia, to te kobiety za to że wybierają sebastianów, a nie sebastianów.

7

lol Rany, jak w wypadku niektórych postów brakuje mi na tym forum możliwości dawania reakcji do postów!

8

Wunsz997 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Netpiotrek skup się. Obraziła cię. Jak się z tym czujesz? Ona pozwoliła sobie ciebie obrazić. Musi za to zapłacić. Wyobraź sobie jak łapiesz ją za włosy, dociskasz do łoża, odsłaniasz jej dupę i zapodajesz siarczystego klapsiora! A ona stęka z rozkoszy bo kobiety lubią poczuć miłosną dłoń mężczyzny na tamtej części ciała. Dajesz jej przyjemność i jednocześnie uczysz zachowania! To jest właśnie dobre życie smile.

A potem przyszłoby wezwanie na policję i odsiadka smile współwięźniowie na pewno mieloby dobrą zabawę.

9 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-01-13 20:17:22)

Lady Loka napisał/a:
Wunsz997 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

A potem przyszłoby wezwanie na policję i odsiadka smile współwięźniowie na pewno mieloby dobrą zabawę.

Przecież to Wunsz stary nocny znajomy troll z numerem 997 big_smile tym razem big_smile

10 Ostatnio edytowany przez Wunsz997 (2023-01-13 20:24:47)

Lady Loka napisał/a:
Wunsz997 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

No właśnie przez takich jak ty, dobre chłopaki kończą w więzieniach! Po co prowokujesz? W domu tatuś z mamusią nauczyli cię tak bezwstydnie obrażać ludzi? Nie wiedziałaś że to w**rwia jak się człowieka obraża?

Ja wierzę że netpiotrek jest inteligentny i rozumie, że to był tylko opis zabawy łóżkowej pomiędzy osobami które się na to zgadzają.

A co do prowokatorów, faktycznie trzeba uważać żeby nie przekroczyć granicy przestępstwa, broń boże żadnych rękoczynów jako ten pierwszy, co najwyżej opluć komuś takiemu pysk.

11

Netpiotrek napisał/a:

Jeśli kogoś tym poruszyłem, to trudno. Na babskich forach nie brakuje takich właśnie wielbicielek "łobuzów kochających najbardziej", które Sebastianek lub Mateuszek zostawił, bo już się pobawił i mu się znudziły big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile: big_smile big_smile

Zieeeew. Ferie się już zaczęły

12 Ostatnio edytowany przez Arukado (2023-01-14 10:14:28)

Lady Loka napisał/a:

TOP xD

A co do autora, to wiesz jedna woli łobuza, druga nerda - problem masz, że żadna z nich nie woli Ciebie?

13

Netpiotrek napisał/a:

Jeśli kogoś tym poruszyłem, to trudno.

Wcale mnie nie poruszyłeś.
Dziwię się tylko, dlaczego tak bardzo leży Ci na sercu dobro tych niegodnych kobiet. Olej sprawę i ciesz się tymi dobrymi i mądrymi.

14 Ostatnio edytowany przez Wunsz997 (2023-01-14 14:01:04)

Sam widzisz netpiotrek, być może jeszcze tego nie zrozumiałeś, ale jesteś wpatrzony w jakichś małych i nędznych ludzi. Lady Loka, blueangel, titty czy Arukado to jakieś patologiczne robactwo które cię obraża, a ty powinieneś myśleć jak posiąść za żonę taką np. Agnes76

15

Celowo nie odpisywałam od razu, bo chciałam uspokoić atmosferę w tym wątku.
Nie rusza mnie gdy ktoś pisze ogólnie o jakichś grupach ludzi, mniej lub bardziej wymyślonych. Natomiast bardzo mnie rusza gdy się kogoś imiennie obraża, jak to zostało zrobione w poście wyżej.
Wymienione koleżanki forumowe, że tak je nazwę, ktoś może bardziej czy mniej lubić, albo nawet nie lubić- jego prawo.
Natomiast pisanie o kimkolwiek "patologiczne robactwo"bardziej świadczy o piszącym niż o opisywanych.

Gdybym spotkała w życiu mężczyznę/chłopca, który w ten sposób potraktowałaby innego człowieka, nawet takiego, którego sama nie lubię, to na pewno nie byłabym zainteresowana utrzymywaniem tej znajomości. I szczerze napiszę, że zdarzyło mi się skończyć znajomość gdy widziałam takie zachowanie. Potem chłopak był w szoku, bo przecież mnie tak dobrze traktował. Na odchodne usłyszałam, że chyba szukam pantoflarza. No nie, miedzy pantoflarzem a człowiekiem pogardzającym innymi jest jeszcze ocean możliwości.
Więc Panowie - jeśli chcecie nawiązać i utrzymywać znajomości z osobami, które nie obrażają ani nie pogardzają innymi , to sami powinniście zachowywać się w ten  sposób.

16 Ostatnio edytowany przez Wunsz997 (2023-01-15 23:21:15)

Agnes76 napisał/a:

Celowo nie odpisywałam od razu, bo chciałam uspokoić atmosferę w tym wątku.
Nie rusza mnie gdy ktoś pisze ogólnie o jakichś grupach ludzi, mniej lub bardziej wymyślonych. Natomiast bardzo mnie rusza gdy się kogoś imiennie obraża, jak to zostało zrobione w poście wyżej.
Wymienione koleżanki forumowe, że tak je nazwę, ktoś może bardziej czy mniej lubić, albo nawet nie lubić- jego prawo.
Natomiast pisanie o kimkolwiek "patologiczne robactwo"bardziej świadczy o piszącym niż o opisywanych.

Gdybym spotkała w życiu mężczyznę/chłopca, który w ten sposób potraktowałaby innego człowieka, nawet takiego, którego sama nie lubię, to na pewno nie byłabym zainteresowana utrzymywaniem tej znajomości. I szczerze napiszę, że zdarzyło mi się skończyć znajomość gdy widziałam takie zachowanie. Potem chłopak był w szoku, bo przecież mnie tak dobrze traktował. Na odchodne usłyszałam, że chyba szukam pantoflarza. No nie, miedzy pantoflarzem a człowiekiem pogardzającym innymi jest jeszcze ocean możliwości.
Więc Panowie - jeśli chcecie nawiązać i utrzymywać znajomości z osobami, które nie obrażają ani nie pogardzają innymi , to sami powinniście zachowywać się w ten  sposób.

Porównanie zastosowane przeze mnie wobec lady loki było bardzo mocne, bo celnie trafione. Być może powinienem ostrożniej wykorzystywać potęgę własnego słowa która jest niezrównana. Nie wiemy, czy lady loka nie przyjęła tego na poważnie i np. poryczała się w poduszkę po mojej próbie wymuszenia normalnego zachowania. Ale nawet jeśli, to wogóle mi jej nie szkoda, bo ona nadal nie rozumie, co to takiego jest, że ktoś kogoś obraża.

Ale tak poza tym netpiotrek, może jednak daruj sobie kobietę twierdzącą, że lekarz poświęcający się ludziom i mariusz trynkiewicz zasługują na takie samo traktowanie. A skoro raz już wybrała chama, to jak najbardziej może chcieć wybrać sobie takiego ponownie.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety wolą kretynów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024