Problem z partnerem, mały członek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z partnerem, mały członek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29 ]

1 Ostatnio edytowany przez Dariafiona (2023-01-04 13:35:47)

Temat: Problem z partnerem, mały członek

Dzień dobry, mam pewien problem. Jestem mamą (36l) i mam dwie córki 16l i 12l z ojcem córki nie utrzymujemy kontaktu, ale do rzeczy otóż mam problem, ponieważ jakiś miesiąc temu poznałam partnera. Córki są nim zachwycone, z żadnym moim dotychczasowym partnerem nie miały takiego kontaktu. Ja też jestem szczęśliwa jest super, z wyjątkiem spraw łóżkowych, bo ma małego penisa, w zawodzie ma jakieś ok 10cm, jeśli chodzi o seks nie przywykłam do takich rozmiarów. Nie mogę osiągnąć jakiejś wielkiej rozkoszy. Więc ostatnio powiedziałam że chciałabym wypróbować różne gadżety, ale nie wiem co mam z tym zrobić. Seks jest dla mnie ważny, chciałabym cieszyć seksem ale nie mogę. Co w tym przypadku mogę zrobić. Mam mu powiedzieć że nasza znajomość nie ma sensu? Udawać że mi dobrze? Jakie jest wasze zdanie? Proszę o pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z partnerem, mały członek

Jak wygląda penis "w zawodzie"?

Lady Loka napisał/a:

Jak wygląda penis "w zawodzie"?

Taki, który zawiódł....
Zaraz będzie reklam firmy handlowej.....bo pancia ni zna Google smile

4

Mam nadzieję, że ten post nie jest sponsorowany big_smile

A do rzeczy, różne pozycje, gadżety tez super pomysł. Zresztą wielkość to często atrybut wizualny męskości, z tych mniejszych też jest korzyść, grunt to otwartość i rozmowa.
Ja bym nie skreślała faceta przez wielkość przyrodzenia, chociaż dla mnie też seks jest ważny, dlatego szukałabym rozwiązań, nawet polecam wizytę u seksuologa, który podpowie co i jak robić, być może również rozwieje wątpliwości

Jak to mówią... Mały ale wariat, lub mały ale własny big_smile

5

Dariafiona napisał/a:

Dzień dobry, mam pewien problem. Jestem mamą (36l) i mam dwie córki 16l i 12l z ojcem córki nie utrzymujemy kontaktu, ale do rzeczy otóż mam problem, ponieważ jakiś miesiąc temu poznałam partnera. Córki są nim zachwycone, z żadnym moim dotychczasowym partnerem nie miały takiego kontaktu. Ja też jestem szczęśliwa jest super, z wyjątkiem spraw łóżkowych, bo ma małego penisa, w zawodzie ma jakieś ok 10cm, jeśli chodzi o seks nie przywykłam do takich rozmiarów. Nie mogę osiągnąć jakiejś wielkiej rozkoszy. Więc ostatnio powiedziałam że chciałabym wypróbować różne gadżety, ale nie wiem co mam z tym zrobić. Seks jest dla mnie ważny, chciałabym cieszyć seksem ale nie mogę. Co w tym przypadku mogę zrobić. Mam mu powiedzieć że nasza znajomość nie ma sensu? Udawać że mi dobrze? Jakie jest wasze zdanie? Proszę o pomoc.

Co zrobić? Zmienić partnera.
Trzeba było nie ciągnąć tej znajomości, skoro od początku nie odpowiadał Ci seks, a jest dla Ciebie ważny.

6

wieka napisał/a:
Dariafiona napisał/a:

Trzeba było nie ciągnąć tej znajomości, skoro od początku nie odpowiadał Ci seks, a jest dla Ciebie ważny.

no jak tak na pierwszej randce już .....

Oj Wieka Wieka
to raptem miesiąc

7

Istotka6 napisał/a:

Mam nadzieję, że ten post nie jest sponsorowany big_smile

A do rzeczy, różne pozycje, gadżety tez super pomysł. Zresztą wielkość to często atrybut wizualny męskości, z tych mniejszych też jest korzyść, grunt to otwartość i rozmowa.
Ja bym nie skreślała faceta przez wielkość przyrodzenia, chociaż dla mnie też seks jest ważny, dlatego szukałabym rozwiązań, nawet polecam wizytę u seksuologa, który podpowie co i jak robić, być może również rozwieje wątpliwości

Jak to mówią... Mały ale wariat, lub mały ale własny big_smile

Na początku się oczywiście nie spodziewałam takich rozmiarów, oczywiście nie mówiłam mu tego. Gadżety erotyczne mogą wiele zmienić, przynajmniej mam taką nadzieję, ale szczerze powiem, że jego penis mnie nie zadowoli. Jest super człowiekiem, pomocny, dowcipny i najważniejsze duży nacisk kładłam na córki, żeby też nie miał problemu z dziećmi.

8

Zbyt szybko wprowadziłaś go do rodziny, najpierw trzeba było go poznać też od tej... strony big_smile

9

wieka napisał/a:
Dariafiona napisał/a:

Jest kochany, wzorowy facet. Dzieci się już do niego przyzwyczaiły, co bardzo rzadko się zdarza. Seks jest dla mnie ważny i chcę być zaspokojona. A inni faceci poprostu byli chamami. Co miałabym powiedzieć mu czy też córkom? Wszytko wygląda super, przynajmniej w ich oczach.

10

Dariafiona napisał/a:
wieka napisał/a:
Dariafiona napisał/a:

Jest kochany, wzorowy facet. Dzieci się już do niego przyzwyczaiły, co bardzo rzadko się zdarza. Seks jest dla mnie ważny i chcę być zaspokojona. A inni faceci poprostu byli chamami. Co miałabym powiedzieć mu czy też córkom? Wszytko wygląda super, przynajmniej w ich oczach.

Dlatego Ci napisałam, że za szybko wprowadziłaś go do rodziny.
Miesiąc czasu to za mało, żebyś poznała jego prawdziwą twarz, więc nie znasz go praktycznie z żadnej strony, no nie, jedynie z jednej... bo to widać i czuć big_smile

11

wieka napisał/a:
Dariafiona napisał/a:
wieka napisał/a:

Dlatego Ci napisałam, że za szybko wprowadziłaś go do rodziny.
Miesiąc czasu to za mało, żebyś poznała jego prawdziwą twarz, więc nie znasz go praktycznie z żadnej strony, no nie, jedynie z jednej... bo to widać i czuć big_smile

Faktycznie bardzo śmieszne, może ma taką naturę. Nie każdy musi być wyrośnięty tu czy tam. Oczywiście miesiąc to nie wiele, ale wszystko wygląda obiecująco, zaimponował mi tym że zna się na dzieciach i ma rękę do tego. Chciałabym mieć takiego faceta przy sobie cały czas. Ale jak pomyślę że mam się zabawiać takim penisem to też jest to dla mnie dziwne

12

Może pomyśleć o pompce do penisa to coś może dać? Tabletki? Albo inny sposób?

13

Dariafiona napisał/a:

Co miałabym powiedzieć mu czy też córkom?

Córkom, że facet ma małego i kiedyś same to zrozumieją.
Facetowi, żeby wrócił, jak wyhoduje większego.

smile smile smile

14

Nie, to nie jest śmieszne, przymrużenie oka miałam na myśli, bardziej śmieszna moja końcowa wypowiedź, nie mogłam się powstrzymać, sorry.

Bo jednak masz problem, zadaj sobie pytanie czy chcesz z nim budować związek, mimo... Czy chcesz udawać, że jest ok, ale jak długo można... Nie powinnaś go oszukiwać w tej kwestii, może razem coś wymyślicie, może seksuolog coś podpowie...

Na początku relacji zawsze jest super, więc za bardzo nie sugeruj się tym jaki on jest teraz, wszystko wyjdzie w praniu...

W każdym razie nikt za Ciebie decyzji nie podejmie, sama musisz wiedzieć co chcesz.

15

Dariafiona napisał/a:

Taaaak, zaraz wlecą reklamy z innych kont big_smile wiedziałam.
No subtelności to jednak brakuje.

16

Dariafiona napisał/a:

Albo inny sposób?

Trąbka, pompka i lewarek

17

paslawek napisał/a:
Dariafiona napisał/a:

Albo inny sposób?

Trąbka, pompka i lewarek

Ej a na logikę jakby często go zasysać, to w sumie może też by się wydłużył? big_smile
Czyli Autorka powinna się nad nim częściej pochylać.

18

paslawek napisał/a:
Dariafiona napisał/a:

Albo inny sposób?

Trąbka, pompka i lewarek

big_smile

Tylko autorce nie do śmiechu...

19

Taka scena ze Świata wg Kiepskich mi się przypomniała. Okazało się, że Cycu Waldek, też miał małego nie zadowalał Pupci Dupci Jolanci. Cycu zwiał i wysłali starego Kiepskiego za nim. Kiepski jechał pociągiem do Cyca i w przedziale spotkał księdza. Postanowił się go poradzić, co robić w małżeństwie, gdy jest mały penis. Ksiądz pomyślał i powiedział: nie masz radości jak tylko w kościele. smile

20

Lady Loka napisał/a:
Dariafiona napisał/a:

Taaaak, zaraz wlecą reklamy z innych kont big_smile wiedziałam.
No subtelności to jednak brakuje.

Byle nie Prosent, bo zabija... smile smile

21

Jak głosi stare przysłowie " nie wielkość przyrodzenia a technika pie******" albo inne "mały ale wariat" wink

Sposobów na rozwiązanie jest kilka. Pompka, przedłużki,  wibratory, lub cuckold. Ale po kolei. Pompka działa ale trzeba jej używać co dzień i efekty pojawiają się po 2 - 3 miesiącach. Oczywiście zaraz po użyciu też są ale na kilka do kilkunastu minut i pomaga w kontrolowaniu wytrysku. Przy czym trzeba stosować się do pewnych zasad. Przedłużki na penisa. Są pogrubiające i wydłużające. Formy kształty materiały do wyboru, jest tego ogromna ilość, tak samo z wibratorami. Dla niewtajemniczonych cuckold to korzystanie przez partnerkę z innego mężczyzny (najczęściej bardziej obdarzonego ) za zgodą i wiedzą jej partnera, męża.

23

Tak jak powyżej są różne przedłużki, a w razie czego możecie użyć straponu smile dla mnie seks jest też bardzo ważny, mój mąż pozwala mi bym się z obcymi bzykała tylko mam mu o tym opowiadać.

24

no zabawki to najlepsze rozwiazanie w takiej sytuacji smile my tez uzywamy

25

zabawki czyli co pompka jakas? powiekszajaca? tongue

26

"Jakie jest wasze zdanie? Proszę o pomoc"

Większość kobiet ma orgazm łechtaczkowy, dlatego dobrym połączeniem w takiej sytuacji jest połączenie penetracji z zabawą masażerem łechtaczki (może być np. pingwinek). Jeżeli partner dochodzi zbyt szybko to można najpierw rozpocząć Twoją zabawę a później partner dołącza.
Jeżeli ludzie się kochają to są różnie możliwości. Najważniejsze to wybić sobie z głowy stereotypy jak ten seks ma wyglądać.

Parter z małym może mieć dodatkowo kompleksy wynikające ze złych doświadczeñ dlatego trzeba mieć dużo ciepła i cierpliwości żeby go otworzyć i nauczyć jak bawić się z kobietą. Na przedwczesny wytrysk też są sposoby.

27

Skoro wyciągasz tę sprawę aż na forum, to znak, że temat jest dla ciebie bardzo ważny i NIE, nie przywykniesz, prawdopodobnie nie będziesz tez już nigdy postrzegać tego człowieka nie przez pryzmat jego wady. Będzie mężczyzną z małym penisem, wadliwym, niekompletnym, który cię nie zaspokaja. No i trudno, po prostu nie jesteście dopasowani fizycznie i żadne dildo w szufladzie tego nie zmieni. Zostaw go już teraz, nie ma co tracić waszego czasu. On się dla ciebie nadaje na przyjaciela, ale nie na partnera.
Nawiasem mówiąc - poznajesz nowych facetów z dziecmi zaraz po pierwszej randce? Jak nastolatki mogą być "przyzwyczajone" do kogoś, kogo ty sama znasz 4 tygodnie??? To jest dopiero zagwozdka, na pewno większa niż penis tego pana.

28

zabawki mozna rozumiec dwojako.. dla jednych sa to pompki, dla innych przedluzki dla jeszcze innych cos innego, my lubimy sie zabawic, kupujemy na superlove od bielizny przez lubrykanty po zabawki itd.. kazdy musi znaleźć sposob na siebie

29

Niestety rozmiar ma znaczenie pomimo gadki że nie. Widać że nie jesteś zadowolona a to jednoznaczny sygnał że jeżeli będziesz ciągła znajomośc to będziesz sflustrowana, znarwicowana i w koncu poszukasz sobie kochanka. Nie mów dlaczego ! po prostu wygaś pomału znajomość bo się wykonczysz a facet może znajdzie sobie z odpowiednimi preferencjami kobietę. Zaproponowanie w twoim przypadku (świerzy związek) to tak jakby mu dać z liścia.

Posty [ 29 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z partnerem, mały członek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024