Czy ona martwi się o moje zdrowie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ona martwi się o moje zdrowie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy ona martwi się o moje zdrowie?

Z samego rana napisaliśmy sobie miłego dnia, następnie ona zapytała jak się czuję, ja że obudziłem się i było w miarę ale dalej jestem chory, poczułem to jak wstałem z łóżka,
ona odpisała czy wrócę na sylwestra do naszego mieszkania,
ja odpisałem że nie jestem w stanie tego przewidzieć, nie mam szklanej kuli ale myślę że raczej tak,
ona odpisała że chyba powinienem wrócić (obecnie jestem w domu rodzinnym chory po świętach) i zapytała czy mierzyłem już gorączkę i czy zapisałem się do lekarza,
ja odpisałem że jeszcze nie mierzyłem gorączki ale wczoraj wieczorem miałem,
ona z tekstem jakie mam plany na dzisiaj? czy będę gdzieś jeździł ? (tak jakby nie wierzyła że jestem chory, sam nie wiem),
ja odpisałem że zaraz będę dzwonił do lekarza bo przecież niedawno wstałem, odpisałem że nie mam planów i gdzie niby mam jeździć jak chory jestem, a wstałem 25 minut temu i zdążyłem zrobić sobie herbatę i jakąś kanapkę na śniadanie,
ona do mnie że do lekarza to się dzwoni odrazu i że rozmawiając z przychodnią mogę robić herbatę i że ona tak to widzi.

Co wy o tym myślicie ? Ja odniosłem wrażenie że jej bardziej zależy na sylwestrze który ma być u nas w domu niż na moim zdrowiu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ona martwi się o moje zdrowie?

A kim jest "ona"?

3

Ja myślę, że poświęciłeś już dwa tematy temu, jakie ona ma dziwne jazdy i nie wiem, po co trzeci.

Poza tym analizujesz za bardzo.

4 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2022-12-27 12:34:43)

Czy może dawałeś Jej powodu ku temu by taktować Cię jak dziecko?

Ona swojej racji trochę ma. Jak się jest choremu to albo bierze się leki na przeziębienie samemu albo idzie się do lekarza i dla mnie to też jest normalne, że dziewczyna chce wiedzieć czy ten Sylwester będzie , czy nie, chce wiedzieć na czym ona stoi i zapewne znajomi. Jeśli to ja bym robiła imprezę to też bym zadbała o to by jak najszybciej dojść do siebie i nie zostawiać na lodzie przyjaciół. Chyba że bym była bardziej chora to z wyprzedzeniem tygodniowym dałabym znać, że nie wyzdrowieje i by sobie coś organizowali. Dziś mamy wtorek, do Sylwestra bez dzisiejszego dnia zostało tylko 4 dni, postaw się na miejscu innych. Oczywiście że Twoje zdrowie jest najważniejsze i to jest podstawa podstaw, Ale czy szanując innych czas robisz wszystko co możesz by wyzdrowieć? Bo dla mnie masz trochę lekceważącą postawę na zasadzie jakoś to będzie.

Edit
Bartku, po przeczytaniu Twoich postów o tej kobiecie, już bardziej rozumiem Twoje obawy, i tak, dobrze czujesz, ona ma Cię gdzieś i Cię nie szanuje. To takie ogólne wrażenie. Nie chcę poruszać szczegółowo co mam na myśli, ale powiem Ci pewną radę, zawsze słuchaj siebie i swojej intuicji. Jeśli czujesz się np olewany, to tak po prostu jest. Intuicja zwykle dobrze podpowiada, ale zwykle nie chcemy jej słuchać.

5

W poprzednim Twoim temacie wszyscy ostrzegali że ten związek jest chory i nie ma przyszłości a ty nadal w tym tkwisz i się zastanawiasz "co ona ma na myśli" na Twoim miejsce pojechałabym tam po nowym roku ale tylko po to żeby zabrać swoje rzeczy ,ale to ja, a ty jak widać dalej się męczysz i rozkminiasz

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ona martwi się o moje zdrowie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024