Ciągłe wyzwiska w moją stronę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciągłe wyzwiska w moją stronę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Ciągłe wyzwiska w moją stronę

Hej. Miałam nie zakładać wątku, ale po wczorajszej kłótni mam dość. Myślałam, że będzie już dobrze, że coś tam do niego dotarło, że będziemy po kryzysie który mieliśmy, będziemy żyć w zgodzie. Wypił wczoraj kilka piw. Nic nie zapowiadało się na kłótnie, Wróciłam wczoraj od lekarza późnym wieczorem ( jest tak dużo zachorowań, że niestety miałam wizytę dopiero na 20:30) Położyłam dzieci spać i nagle mówi do mnie, że musimy sobie porozmawiać? Ja tak patrzę na niego, a co się stało. Zaczął ubliżać mojej rodzinie, mojemu rodzeństwu. Nikt nie jest idealny, ale ciągłe nagabywanie, ubliżanie, w stylu " wy tam wszyscy jesteście tacy sami" itd itd. Dodam, ze ja niejednokrotnie słyszałam z jego ust, ze nie nadaję się do niczego, że nic nikt mnie nie nauczył ( dodam, ze pracuję, nie zarabiam mało, bo ponad przeciętną krajową, skończyłam szkołę, byłam na studiach), że jestem niedorobiona...... Mówię mu by szedl już spać. Starałam się załagodzić sytuację, ale powiedziałam mu co myślę i mówię idź spać, a ten dalej wiercił, drążył, drążył, ubliżał... w końcu zaczął mnie popychać, kopnął mnie.... a ja w tym momencie  zaczęłam się bronić, oddałam mu w twarz ze zdwojoną siłą. .... na co on też mi oddał, ... Zaczął obracać kota ogonem, że on nie pozwoli się bić po twarzy.... Mam dość..... Nie chce z nim być.....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciągłe wyzwiska w moją stronę

No to nie bądź.

Tylko nie wiem, które z Was lepiej nadaje się do opieki nad dziećmi, skoro oboje dogadujecie sobie i bijecie się równo.

3

Ja to się dziwię, czemu z nim jeszcze jesteś, Partner cię obraża, kopie, bije, a ty się jeszcze zastanawiasz.

4

Nie musisz z nim być... Nie mam doświadczenia z alkoholikiem, ale wiem, że nie wchodzi się w kłótnie z wypitym, więc tu sama strzelasz sobie w kolano.

Albo więc tolerujesz picie i schodzisz mu wtedy z drogi, albo nie i rozchodzicie się.

5

Będzie gorzej.... To Twoja decyzja co z tym zrobisz

6

To go zostaw. Po co się męczyć?

7 Ostatnio edytowany przez MariaMarkowa (2022-12-13 12:18:27)

Macie rację dziewczyny.... zostawić i nie męczyć się..... I nie..... nie  jest akurat alkoholikiem. Po prostu wczoraj kilka piw wypił. Zamykam temat.

8

masz studia, dobrze zarabiasz. po co z nim siedzisz?
rozumiem jeszcze, jak kobieta jest w czarnej doopie, bo nie ma gdzie pojsc, jak utrzymac dzieci. tobie sie dziwie. przeciez on to jakas patola.

9 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-13 20:43:46)

blueangel napisał/a:

rozumiem jeszcze, jak kobieta jest w czarnej doopie, bo nie ma gdzie pojsc, jak utrzymac dzieci. tobie sie dziwie. przeciez on to jakas patola.

To cytaty z innego wątku Marii

MariaMarkowa napisał/a:

Tak sobie czytam i powie Ci, ze z tą inwentaryzacja życia prywatnego to jest prawda. U mnie zadziałało smile I ja, i mój mąż , dzieci mamy się świetnie wink

MariaMarkowa napisał/a:

Nie wiem.... ja jestem w małżeństwie od lat 10 a 12 razem. Rożnie bywało.... ale przetrwaliśmy wink

Po co Maria z nim siedzi ? Raz bywało tak raz inaczej,lepiej, gorzej wzloty i upadki , wspólne dzieci, sprawy, powiązania i wzajemne urazy i różnice,
granica wytrzymałości przed Autorką
Penie dlatego z nim jest/była, bo jeszcze nie tak dawno było dobrze a wcześniej różnie.
Teraz widocznie coś się ulało,pękło, złudzenia opadają i czarowanie nie działa,klapki i łuski na chwilę opadły,narasta gniew,odnawia przeszłe rany i tamtą złość, żal - zasłania wspólną przyszłość  widać więcej beznadziei, wątpliwości niż wiary
albo Maria upuszcza tylko trochę pary tutaj i dalej będzie trwać znosić,strać się ułożyć,dostosować.

10

paslawek napisał/a:
blueangel napisał/a:

To cytaty z innego wątku Marii

MariaMarkowa napisał/a:

Tak sobie czytam i powie Ci, ze z tą inwentaryzacja życia prywatnego to jest prawda. U mnie zadziałało smile I ja, i mój mąż , dzieci mamy się świetnie wink

MariaMarkowa napisał/a:

Nie wiem.... ja jestem w małżeństwie od lat 10 a 12 razem. Rożnie bywało.... ale przetrwaliśmy wink

Po co Maria z nim siedzi ? Raz bywało tak raz inaczej,lepiej, gorzej wzloty i upadki , wspólne dzieci, sprawy, powiązania i wzajemne urazy i różnice,
granica wytrzymałości przed Autorką
Penie dlatego z nim jest/była, bo jeszcze nie tak dawno było dobrze a wcześniej różnie.
Teraz widocznie coś się ulało,pękło, złudzenia opadają i czarowanie nie działa,klapki i łuski na chwilę opadły,narasta gniew,odnawia przeszłe rany i tamtą złość, żal - zasłania wspólną przyszłość  widać więcej beznadziei, wątpliwości niż wiary
albo Maria upuszcza tylko trochę pary tutaj i dalej będzie trwać znosić,strać się ułożyć,dostosować.

Dziękuję Cichociemny... Dobrze to ująłeś  : "Raz bywało tak raz inaczej,lepiej, gorzej wzloty i upadki , wspólne dzieci, sprawy, powiązania i wzajemne urazy i różnice,
granica wytrzymałości przed Autorką " I to też :" Teraz widocznie coś się ulało,pękło, złudzenia opadają i czarowanie nie działa,klapki i łuski na chwilę opadły,narasta gniew,odnawia przeszłe rany i tamtą złość, żal - zasłania wspólną przyszłość  widać więcej beznadziei, wątpliwości niż wiary"

Jesteśmy po szczerej rozmowie z mężem... Przeprosił...

11

Twój facet to damski bokser dla mnie dno.
Powodzenia, może to już się nie powtórzy...może...

12

maku2 napisał/a:

Twój facet to damski bokser dla mnie dno.
Powodzenia, może to już się nie powtórzy...może...

A  ja myślę, że się powtórzy, no takie mam zdanie. No widziały gały jak brały i to dotyczy autorki jak i jej męża. Myślę, że przed ślubem jej rodzina mu nie przeszkadzała, jak i autorce nie przeszkadzało co jej przyszły mąż myśli o jej rodzinie.

13

Nie rozumie naprawde kobiety chłop cie wyzywa bije a ty z nim jestes przecież to jest chore jest tyle fajnych facetów normalnych którzy naprawde chcą poznać kobiete która będą mogli nosić na rękach budzić sie koło niej z uśmiechem ale nie one sa własnie z takimi pacanami

14

Nie lepiej żyć samotnie bez patologii w tle? Przynajmniej pokój.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciągłe wyzwiska w moją stronę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024