placówka medyczna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » placówka medyczna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: placówka medyczna

Cześć wszystkim, zastanawiam się nad wykonaniem zabiegu w Centrum Medycznym MLL, a w szczególności u Doktora Michała Michalika, czy macie jakieś doświadczenia z tym lekarzem? Czy polecacie tego specjalistę?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: placówka medyczna
Adri_anna napisał/a:

Cześć wszystkim, zastanawiam się nad wykonaniem zabiegu w Centrum Medycznym MLL, a w szczególności u Doktora Michała Michalika, czy macie jakieś doświadczenia z tym lekarzem? Czy polecacie tego specjalistę?

Bardzo polecam doktora Michalika, to świetny specjalista. Wybrałam go ponieważ na prawdę zna się na rzeczy, opublikował wiele ciekawych, rzetelnych i merytorycznych artykułów o schorzeniach jakimi się zajmuję - od razu widać, że ma ogromną wiedzę. Mój zabieg przeprowadził bardzo sprawnie i bez jakichkolwiek problemów. Uzyskałam w pełni satysfakcjonujące efekty zabiegu, wszystko się udało i problem został zlikwidowany. Mija już trzeci miesiąc od zabiegu i wreszcie nie cieknie mi z nosa i mogę normalnie oddychać.

3

Adri_anna napisał/a:

Gorąco polecam doktora Michalika z Centrum Medycznego MML. Doktor przed zabiegiem wszystko dokładnie wytłumaczył i odpowiedział na wszelkie nurtujące mnie pytania. Ma bardzo fajne podejście do pacjentów i ogromną wiedzę. Bardzo bałam się tego zabiegu a zupełnie niepotrzebnie, bo zabieg przebiegł sprawnie i bez problemów.

4

Rozmowa samej ze sobą, w trzech wcieleniach???
Litości! Tutaj mowa jest o zdrowiu, a spamujesz/spamujecie tak beztrosko, jakby rzecz dotyczyła gumy do żucia albo kredki do oczu hmm.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » placówka medyczna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024