Czy istnieje ryzyko???? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy istnieje ryzyko????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy istnieje ryzyko????

Hej, uprawiałam seks z zabezpieczeniem (prezerwatywa) partner miał wytrysk, prezerwatywa nie pękła, nie zsunęła się. Po stosunku partner delikatnie ściągnął prezerwatywę i poszedł się umyć. Następnie po paru godzinach, znowu uprawialiśmy seks, prezerwatywa się niestety zsunęła, podejrzewam, że przez niepełnym wzwód, od razu przestaliśmy, jednak dwa lub raz wszedł we mnie.... To był mój 7 dzień cyklu, ale zazwyczaj trwają one od 31 do nawet 34 dni. Strasznie się stresuje i z tego wszystkiego okres spóźnia mi się jeden dzień.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy istnieje ryzyko????

Poczekaj chwilkę, zaraz tu jakaś Pani wyciągnie karty albo szklaną kulę i odpowie.

3

Odp: Czy istnieje ryzyko????
migotka34 napisał/a:

Hej, uprawiałam seks z zabezpieczeniem (prezerwatywa) partner miał wytrysk, prezerwatywa nie pękła, nie zsunęła się. Po stosunku partner delikatnie ściągnął prezerwatywę i poszedł się umyć. Następnie po paru godzinach, znowu uprawialiśmy seks, prezerwatywa się niestety zsunęła, podejrzewam, że przez niepełnym wzwód, od razu przestaliśmy, jednak dwa lub raz wszedł we mnie.... To był mój 7 dzień cyklu, ale zazwyczaj trwają one od 31 do nawet 34 dni. Strasznie się stresuje i z tego wszystkiego okres spóźnia mi się jeden dzień.

Skoro spóźnia Ci się okres to nie możesz po prostu zrobić testu ciążowego?
Przy 31dniowych cyklach 7 dzień nie jest dniem płodnym. To jeszcze sporo przed owulacją.

Na przyszłość idź do lekarza i receptę i wykup sobie tabletkę po, żeby leżała w szafce na wszelki wypadek.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy istnieje ryzyko????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024