Nie chce mi się zagadywać do kobiet - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 3 ]
- noooooo
- Zaglądam tu coraz częściej
- Nieaktywny
Temat: Nie chce mi się zagadywać do kobiet
Dostaję dużo sygnałów zainteresowania czy na ulicy czy w klubach, ale nie chce mi się do nich podchodzić. Czuję jakieś takie uprzedzenie do Polek na tyle, że jeżeli ona się nie zbliży to ja nie podejdę. Nie mając tak naprawdę bardzo dobrych doświadczeń z polkami.
- Zawód: Ciasteczkowa Morderczyni
Odp: Nie chce mi się zagadywać do kobiet
noooooo napisał/a:Dostaję dużo sygnałów zainteresowania czy na ulicy czy w klubach, ale nie chce mi się do nich podchodzić. Czuję jakieś takie uprzedzenie do Polek na tyle, że jeżeli ona się nie zbliży to ja nie podejdę. Nie mając tak naprawdę bardzo dobrych doświadczeń z polkami.
To nie podchodź.
- Agnes76
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Odp: Nie chce mi się zagadywać do kobiet
Lady Loka napisał/a:noooooo napisał/a:Dostaję dużo sygnałów zainteresowania czy na ulicy czy w klubach, ale nie chce mi się do nich podchodzić. Czuję jakieś takie uprzedzenie do Polek na tyle, że jeżeli ona się nie zbliży to ja nie podejdę. Nie mając tak naprawdę bardzo dobrych doświadczeń z polkami.
To nie podchodź.
Dokładnie. Nie masz takiego obowiązku 
Posty [ 3 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024