Związek i problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek i problemy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Związek i problemy

Witam smile problem polega mój że byłem w relacji od 7 miesięcy, moja parterka wiedziała że poprzednia relacje miałem 5 lat w której doszło do z zdrady z jej strony , bardzo to wtedy przeszłem ,nie powiedziałem nowej parterce że byłem w tamtym związku zaręczony chociaż ciężko to nazwać zaręczony, pech chciał że najlepsza przyjaciółka jej i mojej byłej okazały się koleżankami,  I powiedziała o zaręczynach, zostałem wywalony z domu itd, później poszły małe mankamenty w związku ze np. Po pracy mieliśmy gdzieś iść ale wkonu nie poszliśmy, od 3 tygodni pisałem i pokazywałem że mi zależy na niej bardzo mocno,  jedynie co mi odpisała że to wszystko co mówię jest piękne ale niewie czy prawdziwe i że rozumie że nie cofnę czasu ale ma to cały czas w głowie, poprosiła mnie o czas do poniedziałku, potem jeszcze kilka dni, stwierdziłem że napiszę jej że nie chce jej się narzucać czy ja osaczać poprostu jak będziesz gotowa to jestem cały czas o każdej porze dnia na rozmowę. I da się to ratować

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek i problemy

Wątek powielony.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek i problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024