Potrzebuje Waszej pomocy! Facet piszący z innymi... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Potrzebuje Waszej pomocy! Facet piszący z innymi...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Potrzebuje Waszej pomocy! Facet piszący z innymi...

Hej dziewczyny!

Mam życiową rosterkę... chciałabym spojrzeć na tą sprawę czyimiś oczami, nie mam jednak na tyle zaufanej przyjacióki żeby móc się zwierzyć.

A więc... oczywiście chodzi o sprawy sercowe wink
Jestem z moim partnerem od pół roku. Wcześniej byłam kilka lat singielką (długo zbierałam się po 5 letnim związku). W końcu jakaś osoba wzbudziła moje zainteresowanie. Początki nie były łatwe, był w czasie rozwodu z żoną. Dogadywaliśmy się świetnie, rozmowy potrafiły trwać całą noc, a seks... boski. Traktował mnie jak księżniczkę - w taki sposób, że czułam się wyjątkowa.
Po 3 miesiącach spotykania się odkryłam, że pisze z kilkoma dziewczynami, widziałam propozycje spotkań z jego strony. Spotkał się wtedy pare razy ze swoją byłą dziewczyną; tą z którą był przed żoną). Przyznał się, że go pocałowała.

Strasznie mnie to zraniło, byłam przekonana, że mam jego pełą uwagę... a tu nagle takie rozczarowanie. Powiedziałam mu, że nie ma sensu się dalej spotykać ponieważ dla mnie jego zachowanie było nie fair. Poprosił mnie kilka dni po tym o rozmowę. Zgodziłam się. Tłumaczył, że dopiero co się rozstał z żoną i chciał poczuć trochę wolności. Przyznał mi racje, że źle zrobił i poprosił o jeszcze jedną szanse. Zapewniał, że chce tylko mnie i że taka sytuacja się nie powtórzy.

Teraz, 3 miesiące od tamtego zdarzenia (pół roku razem) scenariusz się częściowo powtarza. Dowiedziałam się, że od kilku dni pisze ze swoją byłą, o której już wspominałam. Spotkali się, rzekomo tylko dlatego, ponieważ chciała coś od niego pożyczyć. No i teraz pytanie... czy ja czegoś w życiu nie rozumiem i jestem nadwrażliwa... czy jednak rzeczywiście pomimio ciągłych zapewnień, że tak bardzo mnie kocha nie traktuje mnie poważnie. Dodam, że proponował wspólne mieszkanie (ja się nie zgodziłam). Ileś razy mówił, że uczucia do mnie są wyjątkowe i że
chciałby ze mną dom, dzieci, blabla.

Jeny laski, napisałam to i czuje się jak kretynka xD
Ale no potrzebuje Was, napiszcie co myślicie o tej sytuacji.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Potrzebuje Waszej pomocy! Facet piszący z innymi...

No i po co Ci taki facet? Tak serio?
Jak chcesz to korzystaj z tego boskiego seksu, ale nie nastawiaj się na to, że będzje z tego dom i dzieci, bo nie będzie.
Mógł czuć wolność przed związkiem z Tobą. Albo wprost Ci powiedzieć, że nie chce teraz związków, a nie pisać z innymi.

Ja bym sobie tego pana darowała.

3

Lady Loka

Dziękuję za odpowiedź ♥️
Mam wrażenie, że takim zachowaniem okazuje mi brak szacunku... Totalnie mnie to irytuje, ale chyba troszkę sama siebie zakłamuje, że może wcale tak nie jest.

4

Jeśli Ci na nim zależy i chcesz poznać prawdę powinniście spotkać się w trójkę i wyjaśnić sobie co Was wszystkich łączy. Skoro to tylko jego znajoma nic nie stoi na przeszkodzie by razem iść na kawę.

5

idaliaaa napisał/a:

Lady Loka

Dziękuję za odpowiedź ♥️
Mam wrażenie, że takim zachowaniem okazuje mi brak szacunku... Totalnie mnie to irytuje, ale chyba troszkę sama siebie zakłamuje, że może wcale tak nie jest.

Czy szacunek czy nie to kij.
Gość pisał z kilkoma dziewczynami. Chcesz się spotykać z każdą z nich, żeby Ci wytłumaczyły, co ich łączy? Średnio ma to sens.
Dla mnoe taki gość jest skreślony. Pisze z innymi i będzie z nimi pisał, a Tobie będzie wciskał kit. Chcesz mieć takie życie? Zastanawiać się cały czas czy pisze czy nie pisze?

6

Przecież ten człowiek leci sobie z tobą w kulki.
Litości
Nie wiem jak naiwnym trzeba być żeby wierzyć w teksty faceta,który przyłapany de facto na zdradzie zaczyna bajdurzyć o domie i dzieciach.
ty się módl do wszystkich bogów jakich znasz żebyś czasami nie zaszła w ciąże z nim,bo role samotnej matki masz jak w banku.
Ty chyba nie rozumiesz ze ten człowiek będąc z tobą w związku proponował innym kobieta spotkania,jak myślisz w jakim celu?hmm
bo chyba nie po to aby pogadać o problemach monokultury sosny w posce,prawda?

7

Daj sobie spokój, ewidentnie chłop nie ma ochoty na stały związek tylko na rozrywki, tu z jedna, tam z inna, a na sam koniec jak wisienka na torcie spotkania z była z która przecież się rozwodzi/ rozwiódł.
Do niczego nie jest ci to potrzebne i powątpiewam w jego chęć stałego związku, serio.
Znajdź sobie takiego co nie będziesz się musiała martwic ze pisze z innymi kobietami ,bo tak masz racje, to brak poszanowania dla twojej osoby ale możliwe ze tego właśnie potrzebuje ten facet- uwagi i podbudowania swojego ego tymi wszystkimi kobietami.

8

idaliaaa napisał/a:

Ileś razy mówił, że uczucia do mnie są wyjątkowe i że chciałby ze mną dom, dzieci, blabla.

Skoro takie kłamstwa wystarczą do ... to wie, że wystarczy je powtarzać.
Mówi jedno, robi drugie. Więc zamiast patrzeć na to co mówi, można patrzeć na to co robi.
A z tego co opisujesz nie robi czegoś co potwierdzałoby te słowa.
Lepiej odpuścić moim zdaniem. Z drugiej strony doświadczenia nauczycielem, a czas ponoć leczy rany.

9

Jako facet mogę Ci powiedzieć,że gość cie nie szanuje i dla Ciebie jest to strata czasu.Jesliby coś do Ciebie czuł to by Cię nie ranił .Jest tyle fajnych i normalnych facetów,że szkoda żebyś marnowała życie na takiego pajaca.Pozdrawiam

10 Ostatnio edytowany przez kopeca921 (2022-10-08 02:00:13)

Szukam koleżanki przyjaciółki ja mieszkam okolicę Solec-Zdrój świętokrzyskie ja mam 23 lat albo Pisz tu albo na FB agusiaa.kopec146 ❤️❤️

11

kopeca921 napisał/a:

Hej

Hej

12

idaliaaa napisał/a:

Jeny laski, napisałam to i czuje się jak kretynka xD

Patrz na czyny, nie na słowa.

13

....

14

Lady Loka

Masz rację. Ech, nie wiem skąd ta naiwność we mnie. Chyba po prostu bardzo chcialam żeby okazał się właśnie ,,tym"...

15

no i masz powod rozwodu. zona pozbyla sie kur..iszona.

16

Szeptuch

Dziękuję za odpowiedź ♥️

Zaczynam dostrzegać to coraz bardziej... Szczerze mówiąc sama jestem w szoku, ze stworzyłam sobie iluzje czegoś dobrego.

17

Ja to widzę tak.

Rozwód albo był, albo nie było. Zawsze ciśnie mi się w takich sytuacjach na usta pytanie "A żona o tym wie?" wink

A nawet jeśli był ten rozwód... Facet, który jest zaraz po rozstaniu okazuje się spotykać ze swoją przedmałżeńską byłą. Na takie rzeczy trzeba czasu, więc pewnie spotykał się z nią również w czasie małżeństwa - stąd ten rozwód. Skoro nie miał problemu oszukiwać ciebie (świeżutkiej nowej miłości) co do swoich kontaktów z innymi, to prawdopodobnie nie ma problemu z oszukiwaniem kilku innych i nie miał problemu z tym również wcześniej, w czasie małżeństwa. Żonę dużo łatwiej okłamywać niż nową "miłość". Wniosek - ani nie jesteś żadną jego miłością, ani facet nie planuje się z tobą związać.

Uciekaj z tego. Choćby w łóżku robił numer z żyrandolem, szelkami i balonikiem. Uciekaj.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Potrzebuje Waszej pomocy! Facet piszący z innymi...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024