Gadżety erotyczne, używanie po ex partnerce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gadżety erotyczne, używanie po ex partnerce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

1

Temat: Gadżety erotyczne, używanie po ex partnerce

Nie mogłam znaleźć nigdzie podobnego tematu, więc stwierdziłam, że napiszę tutaj. Rozstałam się ze swoim facetem. W sypialni używaliśmy różnych gadżetów erotycznych, po rozstaniu poprosiłam o ich zwrot, ponieważ używałam ich ja i nie wyobrażam sobie, że jego nowa dziewczyna, którą już ma, używała ich po mnie. Swoją drogą to jeszcze młoda nastolatka, wziął sobie 12 lat młodszą wink na co on powiedział, że absolutnie mi ich nie odda. Dla mnie to wręcz obrzydliwe.

Nie wiem, dziewczyny wypowiedzcie się, czy dla Was nie byłby problem używania takich zabawek po eks swojego partnera?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gadżety erotyczne, używanie po ex partnerce

Jak to często bywa, zwłaszcza u kobiet, tu nie o to chodzi o czym jest mowa. smile

3 Ostatnio edytowany przez Elektryczna84 (2022-09-18 10:13:32)

Już ma nową? Zatem optymistyczną wersją jest 'uzywala po mnie" a nie "w międzyczasie " tongue życz mu szczęścia i miłości, skoro szybko związał się z inną to niewiele znaczylas i stąd rozstanie. Wyluzuj. On naprawdę ma prawo widzieć szczęście przy innej kobiecie. Wali po ego, ale obiektywnie rzecz ujmując każdy chce być szczęśliwy, a my nie do każdego jesteśmy przepisem na nie.

4

Elektryczna84 napisał/a:

Już ma nową? Zatem optymistyczną wersją jest 'uzywala po mnie" a nie "w międzyczasie " tongue życz mu szczęścia i miłości, skoro szybko związał się z inną to niewiele znaczylas i stąd rozstanie. Wyluzuj. On naprawdę ma prawo widzieć szczęście przy innej kobiecie. Wali po ego, ale obiektywnie rzecz ujmując każdy chce być szczęśliwy, a my nie do każdego jesteśmy przepisem na nie.

No wiadomo, ale tutaj nie o rozstanie się rozchodzi.

5 Ostatnio edytowany przez Elektryczna84 (2022-09-18 10:32:43)

suun napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Nie opowiadaj bzdur, masz ból dupy - bo już, bo 12 lat młodsza.
Nie wyobrażam sobie przyjąć czegokolwiek po byłej. Wyjątkiem mógłby być rodowy pierścionek zaręczynowy przekazywany z pokolenia na pokolenie, a facet byłby po rozwodzie lub zerwanych zaręczynach. Nie, nie bolałaby mnie swiadomosc co z nią wyprawiał przede mną, ale dildo czy inne akcesoria są jak szczoteczka do zębów - osobistego użytku. To i to można wyparzyć, ale kto co lubi... Ble.

6

Patrząc na charakter zabawek to słabe hmm
No chyba, że w niezbyt dobrym klimacie rozstanie było i gość to robi dla zasady.

7

Lucyfer666 napisał/a:

No chyba, że w niezbyt dobrym klimacie rozstanie było i gość to robi dla zasady.

Jedni unoszą się honorem i oddają wszystko, inni po złości wezmą wszystko co mogą. Rozstania nigdy nie mają dobrych klimatów.

8

Elektryczna84 napisał/a:
suun napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Nie opowiadaj bzdur, masz ból dupy - bo już, bo 12 lat młodsza.
Nie wyobrażam sobie przyjąć czegokolwiek po byłej. Wyjątkiem mógłby być rodowy pierścionek zaręczynowy przekazywany z pokolenia na pokolenie, a facet byłby po rozwodzie lub zerwanych zaręczynach. Nie, nie bolałaby mnie swiadomosc co z nią wyprawiał przede mną, ale dildo czy inne akcesoria są jak szczoteczka do zębów - osobistego użytku. To i to można wyparzyć, ale kto co lubi... Ble.

No nie powiem, nie jest przyjemnie w sytuacji kiedy ex zabiera się za nastolatkę, ale gość był toksyną. Natomiast jak pisałam, nie o tym tu mowa.
Dokładnie, chciałam poznać opinie innych kobiet. Też uważam, że takie akcesoria są jak szczoteczka do zębów. Dlatego zdziwiłam się, że nie oddał mi tego.

9

Lucyfer666 napisał/a:

No nie było w dobrym klimacie. Natomiast takie akcesoria uważam, że są bardzo osobiste i chyba powinien oddać. A bardzo nie chciał.

10

suun napisał/a:

Nie mogłam znaleźć nigdzie podobnego tematu, więc stwierdziłam, że napiszę tutaj. Rozstałam się ze swoim facetem. W sypialni używaliśmy różnych gadżetów erotycznych, po rozstaniu poprosiłam o ich zwrot, ponieważ używałam ich ja i nie wyobrażam sobie, że jego nowa dziewczyna, którą już ma, używała ich po mnie. Swoją drogą to jeszcze młoda nastolatka, wziął sobie 12 lat młodszą wink na co on powiedział, że absolutnie mi ich nie odda. Dla mnie to wręcz obrzydliwe.

Nie wiem, dziewczyny wypowiedzcie się, czy dla Was nie byłby problem używania takich zabawek po eks swojego partnera?

Ależ dla twojego partnera  przywłaszczenie gadżetów to żaden problem, jak widać. Na twoim miejscu kupiłabym nowe i dała sobie spokój.

11

suun napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

No nie było w dobrym klimacie. Natomiast takie akcesoria uważam, że są bardzo osobiste i chyba powinien oddać. A bardzo nie chciał.

Chyba po prostu jednak lepiej dać sobie spokój i kupić nowe dla siebie.
I mniej nerwów i zachodu. Zwłaszcza, że chyba wcześniej też różnie między wami bywało.

12

suun napisał/a:

. Dlatego zdziwiłam się, że nie oddał mi tego.

Upomnieć można się o prywatnego laptopa albo pół szafy ciuchów, ale o akcesoria erotyczne? No weź...  Nie rozumiem o co afera. Wziął się za 12lat młodszą? Ta 12lat młodsza chętnie go wzięła, więc chyba jej jakoś nie naprzykrza się swoją osobą:)

13

suun napisał/a:

Nie, no skąd, wcale ci nie chodzi o rozstanie big_smile  https://www.netkobiety.pl/search.php?ac … _id=473689

14

W sypialni używaliśmy różnych gadżetów erotycznych, po rozstaniu poprosiłam o ich zwrot,

Po rozstaniu prosiłaś o zwrot?
Czyli nie leżały u ciebie, a u niego. On pewnie też kupował, bo pewnie nie zaniosłabyś mu swojego z własnego mieszkania.
Rozumiem, że łózko też palisz? Bo pomyśl sobie ile on lasek tam obracał. sad

Wiec czego ty chcesz od jego zabawek erotycznych? I tego na kim on ich używa? To najwyżej jest sprawa aktualnej partnerki której mogłoby to przeszkadzać.
Pomijając fakt, że te rzeczy się myje i nie są zagrożeniem biologicznym.

No chyba, że wyciągam zły wniosek. big_smile

15

Dracarys napisał/a:
suun napisał/a:

Nie, no skąd, wcale ci nie chodzi o rozstanie big_smile  https://www.netkobiety.pl/search.php?ac … _id=473689

No nie smile post jest o czymś innym. O tym czy innej kobiecie przeszkadzałyby używane gadżety. Między mną, a nim różnie bywało, o tę nową dziewczynę robiłam mu awantury, okazało się, że miałam nosa. Więc koleś jest skreślony total. Chodziło mi tylko o to, co jest poście. Nie chcę poruszać tematu rozstania, bo nie o to tutaj chodzi. Chciałam poznać opinię innych dziewczyn. Tyle.

16

suun napisał/a:

No nie smile post jest o czymś innym. O tym czy innej kobiecie przeszkadzałyby używane gadżety. Między mną, a nim różnie bywało, o tę nową dziewczynę robiłam mu awantury, okazało się, że miałam nosa. Więc koleś jest skreślony total. Chodziło mi tylko o to, co jest poście. Nie chcę poruszać tematu rozstania, bo nie o to tutaj chodzi. Chciałam poznać opinię innych dziewczyn. Tyle.

Jest mnóstwo kobiet, dla których ostatnią rzeczą o jakiej myślałyby po rozstaniu, są ich dawne erotyczne gadżety, które zostały w mieszkaniu u ex, i to, z kim on ich teraz używa, i to o ile lat młodsza jest jego obecna partnerka.
Jakie to ma znaczenie, czy tej nowej partnerce przeszkadzają Twoje używane zabawki i co to odmienia w Twoim życiu i w Twojej obecnej sytuacji?

17

Kiedyś spotkałam się z normalną inicjatywą przekazywania dalej gadżetów. Przecież je się myje, odkaża, dezynfekuje, neutralizuje zapachowo. Tak długo jak dana rzecz nie jest w jakiś sposób zepsuta, rozwalona, zużyta, to nie widzę problemu.

18

Dracarys napisał/a:
suun napisał/a:

Jest mnóstwo kobiet, dla których ostatnią rzeczą o jakiej myślałyby po rozstaniu, są ich dawne erotyczne gadżety, które zostały w mieszkaniu u ex, i to, z kim on ich teraz używa, i to o ile lat młodsza jest jego obecna partnerka.
Jakie to ma znaczenie, czy tej nowej partnerce przeszkadzają Twoje używane zabawki i co to odmienia w Twoim życiu i w Twojej obecnej sytuacji?

Po rozstaniu też chcę się odzyskać niektóre swoje rzeczy. Nie ma znaczenia, ale mnie to dziwi chcialam poznać opinię  innych osob. Tyle

19

Czyli teraz to ty musisz się zastanowić, czy nadal chcesz korzystać z gadżetów używanych przez tą 12 lat młodszą i czy w ogóle chcesz je odzyskiwać.

20 Ostatnio edytowany przez Elektryczna84 (2022-09-18 12:08:41)

suun napisał/a:

Po rozstaniu też chcę się odzyskać niektóre swoje rzeczy. Nie ma znaczenia, ale mnie to dziwi chcialam poznać opinię  innych osob. Tyle

Chcę odzyskać wiarę, że to co widziałam pięknego w tym człowieku było  prawdziwe, a nie tylko wytworem mojego zakochanego mózgu (po co wciskać w kogoś toksyka, zamiast przyznać się uczciwie, że nie wyszło nam z fajnym facetem). Chcę odzyskać poczucie godności, bo kiedy dla mnie te wspólne chwile były wspaniałe to dla kogoś były jak spluniecie (co świadczy szybkie pocieszenie się inną). Chcę po rozstaniu odzyskać wiarę w swoją wartość jako człowieka, bo kiedy inna okazuje się "lepsza" (a do tego 12 lat młodsza) wali w ego i po samoocenie nieludzko. Po rozstaniu chcę odzyskać wiarę, że kiedyś ktoś pokocha mnie z wzajemnością (nawet jeśli jako posag nie wniose w związek pół sexshopu).  Naprawdę w tym wszystkim chcesz odzyskać tylko gadżety?

21

Wymienił na nowszy model, a ty chcesz zabawki erotyczne?
Tak nisko się cenisz?

22

Nigdy przenigdy nie uzylabym czegoś po czyjeś byłej. Nie ważne czy byłaby to zabawka erotyczna czy żel pyo prysznic. Raz w życiu facet mi zaoferował coś po byłej (akurat bluzka i buty które zostawiła) to dostał takiego kopa w cztery litery, że zrozumiał gdzie te rzeczy powinny się znaleźć smile

23

Farmer napisał/a:

Wymienił na nowszy model, a ty chcesz zabawki erotyczne?
Tak nisko się cenisz?

Jeżeli należą do autorki, a zostały u niego to w czym problem?
Własność to własność - nieważne jaka.

24 Ostatnio edytowany przez suun (2022-09-18 22:14:30)

Elektryczna84 napisał/a:
suun napisał/a:

Chcę odzyskać wiarę, że to co widziałam pięknego w tym człowieku było  prawdziwe, a nie tylko wytworem mojego zakochanego mózgu (po co wciskać w kogoś toksyka, zamiast przyznać się uczciwie, że nie wyszło nam z fajnym facetem). Chcę odzyskać poczucie godności, bo kiedy dla mnie te wspólne chwile były wspaniałe to dla kogoś były jak spluniecie (co świadczy szybkie pocieszenie się inną). Chcę po rozstaniu odzyskać wiarę w swoją wartość jako człowieka, bo kiedy inna okazuje się "lepsza" (a do tego 12 lat młodsza) wali w ego i po samoocenie nieludzko. Po rozstaniu chcę odzyskać wiarę, że kiedyś ktoś pokocha mnie z wzajemnością (nawet jeśli jako posag nie wniose w związek pół sexshopu).  Naprawdę w tym wszystkim chcesz odzyskać tylko gadżety?

Chyba ktoś Cię bardzo mocno skrzywdził.
Tutaj mowa o zabawkach, a nie o związku smile uspokój się.

25

Dracarys napisał/a:

Czyli teraz to ty musisz się zastanowić, czy nadal chcesz korzystać z gadżetów używanych przez tą 12 lat młodszą i czy w ogóle chcesz je odzyskiwać.

Myślę, że jeszcze używane nie były. Mój były raczej pięknie chce przygotować pierwszy raz swojej dziewczyny, więc na zabawki to jeszcze chwilę.

26

suun napisał/a:
Dracarys napisał/a:

Myślę, że jeszcze używane nie były. Mój były raczej pięknie chce przygotować pierwszy raz swojej dziewczyny, więc na zabawki to jeszcze chwilę.

Jak wiesz kim ona jest to ją poproś aby Ci przekazała Twoje zabawki tongue Gdy gościu zaproponuje jakieś urozmaicenie to w jej głowie już zawsze będzie myśl czy to przypadkiem nie Twoje tongue

27

ej ale co ciebie obchodzi kto ich uzywa, jesli ona nie ma z tym problemu to olej i kup sobie nowe

28

czasami zastanawia mnie co ludzie maja w głowie i czemu tak niewiele.
Naprawdę tutaj nie ma żadnego problemu, autorka sama sobie to stworzyła tylko i wyłącznie po do aby mieć dalej kontakt z byłym bo dalej nie może przegryźć rozstania.
Każda normalna szanująca się dziewczyna/ kobieta nawet by o tym nie pomyślała tylko w razie potrzeby kupiła sobie nowe, ot i całe rozwiązania problemu.

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gadżety erotyczne, używanie po ex partnerce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024