Rozstanie nietypowe/typowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie nietypowe/typowe

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Rozstanie nietypowe/typowe

Cześć.  Proszę doświadczone kobiety o opinię.  Otóż....  byłem z partnerka 4 lata, to był dość burzliwy zwiazek-rozstania i powroty. . Kilka tygodni temu miałem urodziny, spotkaliśmy się że znajomymi. Po kilku lampkach włączyła nam się szczerosc co do naszej relacji. Bylo nieprzyjemnie dla naszych gości, nasza klotnia wylewala die z nas. Tak, rozstała się że mną w dniu urodzin. Staram się  zinterpretować tą symbolikę.  Pomóżcie proszę

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Airuf (2022-08-12 20:13:11)

Odp: Rozstanie nietypowe/typowe

Nie jestem doświadczoną kobietą, ale zapytam - w jakim położeniu był wtedy merkury?

A poważnie - jaką symbolikę niby? Pokłóciliście się, było dla niej "za grubo" to zakończyła związek. Miała czekać na dzień po urodzinach i udawać że nie chce odejść, czy jak?

Co ta młodzież teraz zażywa na wakacjach? Nic nie słyszałem o jakiś nowych, popularnych narkotykach...

3

Nie ma tu żadnej symboliki.

4

wieka napisał/a:

Nie ma tu żadnej symboliki.

Może na siłę się doszukuję. Swoją drogą jest to nadal dla mnie mało zrozumiałe. Impuls zaważył?

5

Kropla przelała czarę goryczy...

6

Jak ktoś ma słabą głowę to niech nie pije.
Pewnie zbierało się od dłuższego czasu a wylało się w urodziny, nic więcej, Zero symboliki.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie nietypowe/typowe

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024