Cześć wszystkim, poszukuje aplikacji w której będę mogła regularnie wprowadzać wartości pomiarów i wyników badań. Czy ktoś słyszał o takiej aplikacji która w prosty sposób pomaga monitorować stan zdrowia?
Cześć wszystkim, poszukuje aplikacji w której będę mogła regularnie wprowadzać wartości pomiarów i wyników badań. Czy ktoś słyszał o takiej aplikacji która w prosty sposób pomaga monitorować stan zdrowia?
Polecam aplikację MojeZdrowie24, jest bardzo prosta i wygodna w obsłudze i posiada właśnie te funkcje jakich szukasz.
Ja używam aplikacji MojeZdrowie24. Umożliwia ona zarówno wprowadzać pomiary jak również zarządzać dokumentacją medyczną. W pełni polecam.
Polecam aplikację MojeZdrowie24, jest bardzo prosta i wygodna w obsłudze i posiada właśnie te funkcje jakich szukasz.
O super, a mogłabyś powiedzieć coś więcej? Czy ta aplikacja jest darmowa?
O super, a mogłabyś powiedzieć coś więcej? Czy ta aplikacja jest darmowa?
Tak, aplikacja MojeZdrowie24 jest w pełni darmowa. Posiada ona skaner, dzięki któremu można wskanować niezbędne dokumenty, a jeżeli chodzi o pomiary to również proces ich wprowadzania jest bardzo prosty i intuicyjny.
Tak, aplikacja MojeZdrowie24 jest w pełni darmowa. Posiada ona skaner, dzięki któremu można wskanować niezbędne dokumenty, a jeżeli chodzi o pomiary to również proces ich wprowadzania jest bardzo prosty i intuicyjny.
A ten skaner działa w porządku? Nie zacina się, nie zawiesza? No i jak wygląda kwestia jakości tych skanów?
A ten skaner działa w porządku? Nie zacina się, nie zawiesza? No i jak wygląda kwestia jakości tych skanów?
Skaner działa bardzo sprawnie, nie zacina się, a jakość skanów jest na prawdę dobra.
Adri_anna napisał/a:A ten skaner działa w porządku? Nie zacina się, nie zawiesza? No i jak wygląda kwestia jakości tych skanów?
Skaner działa bardzo sprawnie, nie zacina się, a jakość skanów jest na prawdę dobra.
Również mogę śmiało potwierdzić, że skaner działa na prawdę dobrze, a zeskanowane dokumenty są zawsze dobrej jakości.
Aplikacja MojeZdrowie24 działa na prawdę w porządku, skaner również daje radę. Mogę śmiało polecić.
Świetnie, zastanawia mnie jednak trochę kwestia bezpieczeństwa tych dokumentów, czy aby na pewno wszystkie dokumenty będą tam dobrze zabezpieczone?
Świetnie, zastanawia mnie jednak trochę kwestia bezpieczeństwa tych dokumentów, czy aby na pewno wszystkie dokumenty będą tam dobrze zabezpieczone?
Wszelkie dokumenty można dowolnie zabezpieczyć w tej aplikacji. Ja wszystko szyfruje pinem ale możliwe są też chyba inne sposoby dostępne.
Aplikacja MojeZdrowie24 pozwala na zabezpieczenie wszelkich dokumentów poprzez np. hasło czy kod pin.
Hehehe... a to wszystko pisał jeden troll reklamowy, który korzysta z popularności netkobiety.pl.
Cześć! Istnieje wiele aplikacji na telefon, które umożliwiają monitorowanie stanu zdrowia poprzez wprowadzanie pomiarów i wyników badań. Kilka popularnych opcji to:
1. MyFitnessPal - Ta aplikacja pomaga śledzić codzienną aktywność fizyczną, spożywane kalorie i wagę, a także pozwala na wprowadzanie innych wartości pomiarów zdrowia.
2. Health Mate - Aplikacja ta pozwala na śledzenie pomiarów, takich jak ciśnienie krwi, poziom glukozy, waga i wiele więcej, a także generuje wykresy i raporty, aby pomóc w analizie wyników.
3. Glucose Buddy - Jest to aplikacja specjalnie stworzona dla osób z cukrzycą, która umożliwia śledzenie poziomu glukozy we krwi, insuliny i innych wartości związanych z cukrzycą.
4. Symple - Ta aplikacja pozwala na codzienne monitorowanie stanu zdrowia, wprowadzanie pomiarów, takich jak nastrój, sen i ból, a także umożliwia wprowadzanie informacji o lekach i innych czynnikach wpływających na zdrowie.
5. Fitbit - Ta aplikacja pomaga monitorować aktywność fizyczną, sen, poziom stresu i wiele innych pomiarów zdrowia, a także pozwala na ustawienie celów i śledzenie postępów.
Mam nadzieję, że to pomogło!