Cześć.Mam pytanie szczególnie dla osób,które się znają na modzie lub pracują w sklepach odzieżowych.Czy spodnie typu push up powiększają pupę(pogrubiają ją)czy nie?Nie chciałabym jeszcze efektu pogrubienia pupy.Jak to jest z tymi spodniami?.Jestem niską osobą z grubszymi nogami i nie taka szczupła i tak się zastanawiam czy takie spodnie by mi pasują? dzięki za porady.
1 2022-07-01 19:33:16 Ostatnio edytowany przez Katarzyna019 (2022-07-01 19:36:01)
W takich spodniach sztuczkę robią kieszenie, są po prostu wyżej uwydatniajac optycznie pupę a pośladki robią się jakby bardziej wypukłe, uniesione.
Najlepiej będzie jak w sklepie przymierzysz i się przekonasz jak na Tobie leżą i czy Ci się podoba
Jak szukasz bielizny korygującej to spróbuj legginsów z https://www.sklep-biustonosze.pl, bo świetnie wyglądają i wyszczuplają. Od razu czujesz się lepiej.
W takich spodniach sztuczkę robią kieszenie, są po prostu wyżej uwydatniajac optycznie pupę a pośladki robią się jakby bardziej wypukłe, uniesione.
Najlepiej będzie jak w sklepie przymierzysz i się przekonasz jak na Tobie leżą i czy Ci się podoba
Nie tylko kieszenie. Dodatkowo robotę robią specjalne cięcia, w tym zwykle odcięcie tzw. karczku - ono jest inne niż w standardowych spodniach.
Odpowiadając na pytanie Autorki: ten krój ma za zadanie optycznie podnieść pośladki, niekoniecznie będą one większe na szerokość. Po prostu pupa robi się bardziej krągła, a to wcale nie musi u Ciebie źle wyglądać. Tak jak napisała Istotka, najlepiej będzie przymierzyć kilka par i wtedy sama się przekonasz.
Mnie się wydaje, że to krój który optycznie uwydatnia figurę, raczej nie powiększa pupy