Za parę dni mam pierwszy w tej sesji egzamin ustny i to stacjonarnie na wydziale. Planuję ubrać białą koszulę z długim rękawem lekko oversize, do tego czarne skórzane spodnie i czarne szpilki. Myślicie ze to dobry pomysł? Trochę się boję tych skórzanych spodni, żeby nie były zbyt wyzywające, ale z drugiej strony bardzo je lubię i myślę, że wygladają elegancko, jak na egzamin i w tym zestawieniu
Uważam, że ok. Natomiast wzięła bym pod uwagę poglądy osób po drugiej stronie
dla mnie też ok tylko uwzględnił bym temperaturę i pewien komfort z tym związany jako młody rockers miałem skórzane spodnie i akurat tamte nie bardzo nadawały się w upalne dni takie parne duszne za gorąco w nich mi było nie szło się przyzwyczaić ale wiem że są różne skórzane spodnie i może w Twoich można wytrzymać.
Myślisz że egzaminator lat około 50-ciu może być zniesmaczony?
dla mnie też ok tylko uwzględnił bym temperaturę i pewien komfort z tym związany jako młody rockers
miałem skórzane spodnie i akurat tamte nie bardzo nadawały się w upalne dni takie parne duszne za gorąco w nich mi było nie szło się przyzwyczaić ale wiem że są różne skórzane spodnie i może w Twoich można wytrzymać.
Te są akurat super nawet w ciepłe dni bo są z prawdziwej skóry więc oddychają
6 2021-06-24 21:55:32 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-24 21:55:50)
paslawek napisał/a:dla mnie też ok tylko uwzględnił bym temperaturę i pewien komfort z tym związany jako młody rockers
miałem skórzane spodnie i akurat tamte nie bardzo nadawały się w upalne dni takie parne duszne za gorąco w nich mi było nie szło się przyzwyczaić ale wiem że są różne skórzane spodnie i może w Twoich można wytrzymać.
tamte też były z prawdziwej skóry trochę za grube ale ogólnie czad
Dla egzaminatora po 50 który był punkowcem będziesz ok niestety nie wszyscy moi rówieśnicy byli
trochę sztywniaków jest .Twoja wiedza jest najważniejsza i postawa też ,ale skromność/nieśmiałość trema potocznie rozumiana nie jest dla dobrych pedagogów, nauczycieli powodem do kasowania studentów, osobista niechęć jest nieprofesjonalna i słaba .
Najistotniejsze żebyś była przygotowana do egzaminu to na pierwszym miejscu.Reszta to "wojna psychologiczna" i zawsze pewne ryzyko że komuś się nie spodoba,czasem koleżanki mają więcej pretensji .a sam ubiór nie musi dodawać cudownie pewności siebie,komfort w ubraniu raczej ma pomocnicze znaczenie .
Za parę dni mam pierwszy w tej sesji egzamin ustny i to stacjonarnie na wydziale. Planuję ubrać białą koszulę z długim rękawem lekko oversize, do tego czarne skórzane spodnie i czarne szpilki. Myślicie ze to dobry pomysł? Trochę się boję tych skórzanych spodni, żeby nie były zbyt wyzywające, ale z drugiej strony bardzo je lubię i myślę, że wygladają elegancko, jak na egzamin i w tym zestawieniu
vs
(...) zauważyłam, że wielu męzczyzn chyba wręcz ciągnie seksualnie do kobiecych nóg. W czasie podróży lubię sobie położyć nogi na przeciwległym siedzeniu i wtedy widzę, że niektórzy wręcz cały czas się wgapiają w moje nogi... Nie mówiąc już o tym kiedy mam jakieś buty na wysokim. (...)
Mając takie doświadczenia, o jakich napisałaś w swym pierwszym wątku, to pytanie zadane w tym wątku nabiera zupełnie innego kontekstu.
Alinka2001 napisał/a:paslawek napisał/a:dla mnie też ok tylko uwzględnił bym temperaturę i pewien komfort z tym związany jako młody rockers
tamte też były z prawdziwej skóry trochę za grube ale ogólnie czad
Dla egzaminatora po 50 który był punkowcem będziesz ok niestety nie wszyscy moi rówieśnicy byli
trochę sztywniaków jest .Twoja wiedza jest najważniejsza i postawa też ,ale skromność/nieśmiałość trema potocznie rozumiana nie jest dla dobrych pedagogów, nauczycieli powodem do kasowania studentów, osobista niechęć jest nieprofesjonalna i słaba .
Najistotniejsze żebyś była przygotowana do egzaminu to na pierwszym miejscu.Reszta to "wojna psychologiczna" i zawsze pewne ryzyko że komuś się nie spodoba,czasem koleżanki mają więcej pretensji .a sam ubiór nie musi dodawać cudownie pewności siebie,komfort w ubraniu raczej ma pomocnicze znaczenie .
Dzięki za rady
Alinka2001 napisał/a:Za parę dni mam pierwszy w tej sesji egzamin ustny i to stacjonarnie na wydziale. Planuję ubrać białą koszulę z długim rękawem lekko oversize, do tego czarne skórzane spodnie i czarne szpilki. Myślicie ze to dobry pomysł? Trochę się boję tych skórzanych spodni, żeby nie były zbyt wyzywające, ale z drugiej strony bardzo je lubię i myślę, że wygladają elegancko, jak na egzamin i w tym zestawieniu
vs
(...) zauważyłam, że wielu męzczyzn chyba wręcz ciągnie seksualnie do kobiecych nóg. W czasie podróży lubię sobie położyć nogi na przeciwległym siedzeniu i wtedy widzę, że niektórzy wręcz cały czas się wgapiają w moje nogi... Nie mówiąc już o tym kiedy mam jakieś buty na wysokim. (...)
Mając takie doświadczenia, o jakich napisałaś w swym pierwszym wątku, to pytanie zadane w tym wątku nabiera zupełnie innego kontekstu.
Nie wiem co to ma do rzeczy, ale już nie chcę się z nikim spierać. Miłego wieczoru
Też Ci życzę miłego wieczoru.
Co ma do rzeczy jedno z drugim?
Unikałabym sytuacji, w której egzaminator będzie wgapiał się w moje nogi.
A skórzane spodnie bardzo mi się podobają, ale nie nadają się - mym zdaniem - na każdą okazję.
Też Ci życzę miłego wieczoru.
Co ma do rzeczy jedno z drugim?
Unikałabym sytuacji, w której egzaminator będzie wgapiał się w moje nogi.A skórzane spodnie bardzo mi się podobają, ale nie nadają się - mym zdaniem - na każdą okazję.
Ok, jutro będę siedziała grzecznie z rączkami na kolankach
Trzymam kciuki.
Pochwalę się, że bardzo ładnie pozdawałam
Jednak zdecydowałam się na to, co pisałam na początku i nie żałuję, bo niektóre inne dziewczyny ubrały się podobnie, a ja miałam komfort psychiczny gdy wiedziałam, że dobrze wyglądam
Gratuluję