Skórzane spodnie na uczelni - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Skórzane spodnie na uczelni

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Skórzane spodnie na uczelni

Za parę dni mam pierwszy w tej sesji egzamin ustny i to stacjonarnie na wydziale. Planuję ubrać białą koszulę z długim rękawem lekko oversize, do tego czarne skórzane spodnie i czarne szpilki. Myślicie ze to dobry pomysł? Trochę się boję tych skórzanych spodni, żeby nie były zbyt wyzywające, ale z drugiej strony bardzo je lubię i myślę, że wygladają elegancko, jak na egzamin i w tym zestawieniu

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Skórzane spodnie na uczelni

Uważam,  że ok.  Natomiast  wzięła bym pod uwagę poglądy  osób po drugiej stronie smile

3

Istotka6 napisał/a:

Uważam,  że ok.  Natomiast  wzięła bym pod uwagę poglądy  osób po drugiej stronie smile

dla mnie też ok tylko uwzględnił bym temperaturę i pewien komfort z tym związany jako młody rockers smile miałem skórzane spodnie i akurat tamte nie bardzo nadawały się w upalne dni takie parne duszne za gorąco w nich mi było  nie szło się przyzwyczaić ale wiem że są różne skórzane spodnie i może w Twoich można wytrzymać.

4

Istotka6 napisał/a:

Myślisz że egzaminator lat około 50-ciu może być zniesmaczony? smile

5

paslawek napisał/a:

dla mnie też ok tylko uwzględnił bym temperaturę i pewien komfort z tym związany jako młody rockers smile miałem skórzane spodnie i akurat tamte nie bardzo nadawały się w upalne dni takie parne duszne za gorąco w nich mi było  nie szło się przyzwyczaić ale wiem że są różne skórzane spodnie i może w Twoich można wytrzymać.

Te są akurat super nawet w ciepłe dni bo są z prawdziwej skóry więc oddychają wink

6 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-24 21:55:50)

Alinka2001 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Te są akurat super nawet w ciepłe dni bo są z prawdziwej skóry więc oddychają wink

tamte też były z prawdziwej skóry  trochę za grube ale ogólnie czad smile

Dla egzaminatora po 50 który był punkowcem będziesz ok niestety nie wszyscy moi rówieśnicy byli smile
trochę sztywniaków jest .Twoja wiedza jest najważniejsza i postawa też ,ale skromność/nieśmiałość trema potocznie rozumiana nie jest dla dobrych pedagogów, nauczycieli powodem do kasowania studentów, osobista niechęć jest nieprofesjonalna i słaba .
Najistotniejsze żebyś była przygotowana do egzaminu to na pierwszym miejscu.Reszta to "wojna psychologiczna" i zawsze pewne ryzyko że komuś się nie spodoba,czasem koleżanki mają więcej pretensji .a sam ubiór nie musi dodawać cudownie pewności siebie,komfort w ubraniu raczej ma pomocnicze znaczenie .

7

Alinka2001 napisał/a:

Za parę dni mam pierwszy w tej sesji egzamin ustny i to stacjonarnie na wydziale. Planuję ubrać białą koszulę z długim rękawem lekko oversize, do tego czarne skórzane spodnie i czarne szpilki. Myślicie ze to dobry pomysł? Trochę się boję tych skórzanych spodni, żeby nie były zbyt wyzywające, ale z drugiej strony bardzo je lubię i myślę, że wygladają elegancko, jak na egzamin i w tym zestawieniu

vs

(...) zauważyłam, że wielu męzczyzn chyba wręcz ciągnie seksualnie do kobiecych nóg. W czasie podróży lubię sobie położyć nogi na przeciwległym siedzeniu i wtedy widzę, że niektórzy wręcz cały czas się wgapiają w moje nogi... Nie mówiąc już o tym kiedy mam jakieś buty na wysokim. (...)

Mając takie doświadczenia, o jakich napisałaś w swym pierwszym wątku, to pytanie zadane w tym wątku nabiera zupełnie innego kontekstu.

8

paslawek napisał/a:
Alinka2001 napisał/a:
paslawek napisał/a:

tamte też były z prawdziwej skóry  trochę za grube ale ogólnie czad smile

Dla egzaminatora po 50 który był punkowcem będziesz ok niestety nie wszyscy moi rówieśnicy byli smile
trochę sztywniaków jest .Twoja wiedza jest najważniejsza i postawa też ,ale skromność/nieśmiałość trema potocznie rozumiana nie jest dla dobrych pedagogów, nauczycieli powodem do kasowania studentów, osobista niechęć jest nieprofesjonalna i słaba .
Najistotniejsze żebyś była przygotowana do egzaminu to na pierwszym miejscu.Reszta to "wojna psychologiczna" i zawsze pewne ryzyko że komuś się nie spodoba,czasem koleżanki mają więcej pretensji .a sam ubiór nie musi dodawać cudownie pewności siebie,komfort w ubraniu raczej ma pomocnicze znaczenie .

Dzięki za rady smile

9

Wielokropek napisał/a:
Alinka2001 napisał/a:

vs

(...) zauważyłam, że wielu męzczyzn chyba wręcz ciągnie seksualnie do kobiecych nóg. W czasie podróży lubię sobie położyć nogi na przeciwległym siedzeniu i wtedy widzę, że niektórzy wręcz cały czas się wgapiają w moje nogi... Nie mówiąc już o tym kiedy mam jakieś buty na wysokim. (...)

Mając takie doświadczenia, o jakich napisałaś w swym pierwszym wątku, to pytanie zadane w tym wątku nabiera zupełnie innego kontekstu.

Nie wiem co to ma do rzeczy, ale już nie chcę się z nikim spierać. Miłego wieczoru wink

10

Też Ci życzę miłego wieczoru. wink

Co ma do rzeczy jedno z drugim?
Unikałabym sytuacji, w której egzaminator będzie wgapiał się w moje nogi.

A skórzane spodnie bardzo mi się podobają, ale nie nadają się - mym zdaniem - na każdą okazję. smile

11

Wielokropek napisał/a:

Też Ci życzę miłego wieczoru. wink

Co ma do rzeczy jedno z drugim?
Unikałabym sytuacji, w której egzaminator będzie wgapiał się w moje nogi.

A skórzane spodnie bardzo mi się podobają, ale nie nadają się - mym zdaniem - na każdą okazję. smile

Ok, jutro będę siedziała grzecznie z rączkami na kolankach big_smile

12

Trzymam kciuki. smile

13

Pochwalę się, że bardzo ładnie pozdawałam wink

Jednak zdecydowałam się na to, co pisałam na początku i nie żałuję, bo niektóre inne dziewczyny ubrały się podobnie, a ja miałam komfort psychiczny gdy wiedziałam, że dobrze wyglądam

14

Gratuluję smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Skórzane spodnie na uczelni

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024