Drogie Panie,
Główny konsultant w BestBakers Consulting rozpoczyna serię warsztatów z domowego wypieku chleba na zakwasie. Warsztaty trwają 4 dni, na Cyprze w okolicy miasta Paphos.
Warsztaty obejmują:
- samodzielne przygotowanie kwasów żytnich, pszennych i podmłody
- techniki wyrabiania i wypieku chleba
- chleby premium dedykowane dla 5- gwiazdkowych hoteli i restauracji klasy Michellin.
- przygotowanie ciasta francuskiego i wiedenskiego
- samodzielny wypiek pieczywa bezglutenowego
- unikalne receptury i know-how
Wypiekamy razem z mistrzem piekarnictwa i konsultantem nagradzanym m.in. w Norwegii, Irlandii, Danii, na Malcie.
Zapewniamy 5 noclegów w luksusowej willi z basenem, transfery do i z lotniska, śniadania i lunch z lokalnych produktów.
Grupy 4-5 osobowe.
W celu rezerwacji lub zapytań prosimy o kontakt w odp na forum, skontaktujemy sie mailowo z zainteresowanymi osobami.
Koszt za osobę: 950Euro (cena nie zawiera przelotu na Cypr. Nie pobieramy zaliczek ani przedpłat).
Pozdrawiam,
Zzespół Best Bakers